Pokémon Go Başlığı

Haha :D

Güzel sallamış

Bu kadar saygı duyuyorsan neden hilecilerle ortak oldun diye sormazlar mı adama ?
Adam en başından beri "Nintendo/Niantic 'kapatın' dediği an kapatırız" demişti, sallamıyor bence.

Bu arada dün sormuştun ya %100 var mı diye. :D Bugün Koffing çıktı yumurtadan. %89 üzeri 4 Koffing'im oldu (biri Weezing gerçi).

en güçlü pokemonum buymus ya :red:
Nadir sayılabilecek bi Pokemon, bence mutlu olmalısın. Trading geldiğinde bunu isteyen çok olur.

Bu yeni yama emeğiyle oynayanlara yaramadı onlar adına üzüldüm

3 adım kaldırıldı
Nice,great,excellent atışlar artık ekstradan exp vermiyo
Pokevision tarzı sitelerin kapanması
Scan Range 100 metreden 70 metreye düşmüş
Artık oturduğunuz yerden daha az pokemon yakalanıyor.Lure mekanlara da hafiften bir dokunuş yapmak istemişler

Kısaca şimdi bu emek veren adamlar oyunu bıraksa haklıdır :D

3 adım kaldırıldı
Artık oturduğunuz yerden daha az pokemon yakalanıyor.Lure mekanlara da hafiften bir dokunuş yapmak istemişler

Bu 3 adim olayini duzeltmezlerse birakabilirim.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

3 adım kaldırıldı

Aynen bu çok kötü oldu birde bunun üstüne pokevision da çalışmayınca berbat oldu herşey. Bugün bu yüzden 3 tane iyi pokemon kaçtı :(

CP'si 10 olan Diglett'ımın IV'si %82.2 :confused:

Gym'lerde savaş kazanduğında çok az XP geliyor. 150 falan. Onu 1000'den başlatmaları lazım ki bir anlamı olsun, harcadığın revive, potion'a falan değsin.
Bir Gym'i kazanıp, pokemon bırakıp sonra shopa gidip 10 altın kazanmaya başladığında, daha sonra başka Gym'lerl alsan da, veya aldığın Gym'i senden almışlarsa (mesela 1 saat sonra) ve sen tekrar kazanmışsan altın kazanamıyorsun. 21 saati beklemen lazım. Onun sınırının değişmesi gerekiyor, Gym'lerden galibiyetle ayrıldığın anda shopa gittiğinde altın alabilmen lazım. Mesela 10 falan yapsınlar en azından 10 savaş kazandıysan her biri için 21 saati tekrar başlatsın 100 altın gelsin. Savaş sayısı da artar.

Gym savaşlarından sonra kazanan adamın oraya koyacağı pokemonu seçene kadar başka bir takımdan birisinin çat diye pokemonun yerleştirmesi, bundan dolayı adamın yaptığı savaşın boşa gitmesini engellemişler o iyi olmuş. Oyunun açık yönlerinden birisiydi.

Pokestopların çok olduğu bir yer söyleyin poke topum bitti. :D

Geri
Üst Alt