- 2 Nisan 2012
- 43.336
- 22.322
- 2.888
Bot şuan tüm pokemonları kaçırıyor, soft banımda yok, bot patladı demek mi bu? 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Pokemon go iv nedir? Pokemon go pokesniper 2 özellikleri" gibi pokemon go ile ilgili terimler içeren makaleler yazdırılacak beyler, ilgilenen varsa 200 kelimelik 10-15-20-25 adet makaleyi kaç liradan yazacağı hakkında özel mesaj gönderebilirse anlaşabiliriz biriyle. Başka forumlardan bulmak istemiyorum yıllardır iç içe sayılırız.
Dün bana da oldu ama 10 dakika sonra düzeldi. Pokestopları çevirebiliyorsa sıkıntı yok diye biliyorumBot şuan tüm pokemonları kaçırıyor, soft banımda yok, bot patladı demek mi bu?![]()
Bir süre sonra oyun sıkıyor, bende 19 levele kadar normal oynadım sonra fake gps kullandım, çevremde bulamayacağım pokemonları yakaladım 10-15 tane. Sürekli aynı yerde (şehir) aynı pokemonları yakalamak sıkıyor.Şu oyunun bokunu da çıkardınız hellal.Hileyle pokemon mu oynanır lan.Adam pc den pokemon kasıyor.Ne anladın oyunun zevkinden heyecanından.
nox otomatik update ediyor diye biliyorum ben. sen telden mi giriyorsun.Neyse buldum 0.33 versiyonu gelmiş.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen telefondan oynuyorum. Güncelleme istedi acmadi şimdi bunu yukleyince düzeldi.nox otomatik update ediyor diye biliyorum ben. sen telden mi giriyorsun.
PokeSniper çalışmıyor değil mi? Onun gibi bir program var mı?
necro bot DrZ v0.8.3 MassEXP yaz çıkarsuan en güncel bot hangisi beyler?
GitHub - Ar1i/PokemonGo-Bot
bunu denedim ban yememis olmama ragmen pokemon yakalayamiyor sadece pokestoplardan xp kasiyor az cok.
pokemon yakalayabilecegim ama basinda beklemem gerekmeyen bot varmi suan?![]()
bu pokemonların listesine bakabileceğimz bir uygulama var mı botlar dışında ?