Pokémon Go Başlığı

Bot şuan tüm pokemonları kaçırıyor, soft banımda yok, bot patladı demek mi bu? :D

pokeadvisor niye calısmıyo simdi nasıl bakıcaz iv lere ?

"Pokemon go iv nedir? Pokemon go pokesniper 2 özellikleri" gibi pokemon go ile ilgili terimler içeren makaleler yazdırılacak beyler, ilgilenen varsa 200 kelimelik 10-15-20-25 adet makaleyi kaç liradan yazacağı hakkında özel mesaj gönderebilirse anlaşabiliriz biriyle. Başka forumlardan bulmak istemiyorum yıllardır iç içe sayılırız.

Kelime başına 1 lira alırım bağlaçlar dahil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu oyunun bokunu da çıkardınız hellal.Hileyle pokemon mu oynanır lan.Adam pc den pokemon kasıyor.Ne anladın oyunun zevkinden heyecanından.

Şu oyunun bokunu da çıkardınız hellal.Hileyle pokemon mu oynanır lan.Adam pc den pokemon kasıyor.Ne anladın oyunun zevkinden heyecanından.
Bir süre sonra oyun sıkıyor, bende 19 levele kadar normal oynadım sonra fake gps kullandım, çevremde bulamayacağım pokemonları yakaladım 10-15 tane. Sürekli aynı yerde (şehir) aynı pokemonları yakalamak sıkıyor.

Yeni versiyonu çıkmış galiba güncelleme istiyor. Varmı güncel apk dosyasi

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse buldum 0.33 versiyonu gelmiş.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suan en güncel bot hangisi beyler?

GitHub - Ar1i/PokemonGo-Bot

bunu denedim ban yememis olmama ragmen pokemon yakalayamiyor sadece pokestoplardan xp kasiyor az cok.

pokemon yakalayabilecegim ama basinda beklemem gerekmeyen bot varmi suan? :D

sıkılmadınız mı ya 2 hafta olacak bırakalı ben :D

hiçbir şey yapmıyosun oyunda pokeman yakalamaktan başka. kısır 1 oyun

Geri
Üst Alt