Pokémon Go Başlığı

Suan sanirim önceden soft ban yemis kisiler account ban yemeye basladi. Fake GPS kullanip kendi sehrinin disina cikmayan arkadaslarda sorun yok. Bende bu arada bot master hala calisiyor beyler, en azindan o kazsin. :D

Suan sanirim önceden soft ban yemis kisiler account ban yemeye basladi. Fake GPS kullanip kendi sehrinin disina cikmayan arkadaslarda sorun yok. Bende bu arada bot master hala calisiyor beyler, en azindan o kazsin. :D

Yav iyi hoş diyonda diğer bot kullananlarda sıkıntı yok.Herif paristen tokyoya uçuyor.Soft ban yiyor.Kaç saat araştırdım ban yiyenler azınlık durumda yada server ile ilgili başka bir durum var.

Vay be milletin derdi ne olmuş arkadaş. Bende benim evin önünde telefon elinde mal mal bunlar ne geziyor diyordum bir kaç haftadır. Bu kadar uğraşsan altın bulursun valla

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bizde taktik bitmez beyler nox işinlanma ve pokestop olayı hala çalışıyor

Snipe yapmak isteyenlere duyrulur

Yav iyi hoş diyonda diğer bot kullananlarda sıkıntı yok.Herif paristen tokyoya uçuyor.Soft ban yiyor.Kaç saat araştırdım ban yiyenler azınlık durumda yada server ile ilgili başka bir durum var.

Account ban basladiysa öyle yada böyle onlarada sira gelir. Seninki kesin olarak gittimi? Ben account bana rastlamadim hic cevremden henüz. Ip ban var, oda genelde ucuk ucuk belli edenlere geliyor, iste oraya buraya kisa sürede isinlanma, tek ip ile bikac tane hesap birden yükseltenler vs. Seninki baya sanssizlikmis renktas yani sehir bile degistirmediysen. :D

Account ban basladiysa öyle yada böyle onlarada sira gelir. Seninki kesin olarak gittimi? Ben account bana rastlamadim hic cevremden henüz. Ip ban var, oda genelde ucuk ucuk belli edenlere geliyor, iste oraya buraya kisa sürede isinlanma, tek ip ile bikac tane hesap birden yükseltenler vs. Seninki baya sanssizlikmis renktas yani sehir bile degistirmediysen. :D

Tek ip ile tek hesabı kasıyodum işte bot ve nox kullanırsında şehir değiştirilmez mi botun soft ban kaldırma olayı var diye geçiş yaptık bizde bunu diyip duruyor failed to game data from the server

.eJwVyMF6QzAAAOB3cUeQlPTG1Gqqm5oyl35ppGqrhkhL7du7b7v8h_9buYmLslTOUnbDUterZqBcVNoguSA102rO6wsjXTNolLc6kZLQc8uuctBNAzgGxpblGDYECELwVxaGGENo2giCf3T2Mm4fYBWNDzdx46cDi9RFP-fkeEi83cfEwyCY5OKU3vFJjOs5KA3UBGiPQGRndL_pHeSvTpSkJWtx4bevX-Z7L6GI4yqztw8ScN-E5ewzFlGpCj_0Nm9h3lYTxaXAGZ8RIIYzDcYtKGJ3dK3Ev5DV0TmMhF93o_YMe29TqGFn1uk6zR0pIGk-916mulp3rZWfX8gpXVQ.Gh8mFs6mGjtM_c51n1eidJ9ORXo.png

.eJwNjEtugzAABe_CAcA2huDsktJQEQyF0LRkBwYB5WOEDSmueveyGD1ppDe_2jL32lFrpJzE0TDKVjA-l7qQfM7rSq85r_sqn1qhMz4YuZQ5a4ZqlMJAEDiQENN04AEDC2OwK5NgQg4EAguYGO2q2nzIhmcbtT4v35InU3wNUDIxFK5siBdmJvtexsfNGgtExsK7N8zrVTCEa3Ejzf5pMtTIx6cF2OZsND1hmmYwSimmqkbUjbfI7Vb6_aqiNEZhysAODFWmQjdDAbjPe3_5AhdRjIkKuilONp_ocXS2f64n-2M-2_DlSepppsu1o0nLdP_d0_7-AYEJXLg.moj4ncXqlbeov1oDTTwI2XLx6Co.JPG

Başvurunuzu aldık.Bizim amacımız adil eğlenceli yasal oyun tecrübesi sunmak. Herhangi bir 3. parti yazılım yada uygulama kullanımı, scriptler, uygulamalar lokasyonunda oynama yapmak, emulator kullanımı,pokemon go serverlarına değiştirilmiş yada gayri resmi istemci kullanarak yetkisiz davranış sergilemek hile yapmak sayılır. Eğer sizin başvurunuza geri dönüş yapmaz isek, lütfen aklınızda bulundurun sizin hesabınız kalıcı olarak yasaklanmıştır Nianticops

Benim grupta şu hatayı alan biri rapor atmış şöyle cevap gelmiş

Botla kasıyorum sıkkntı yok??

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim botcu da birakmis ....

[h=1]We are closing.[/h][h=4]
It was a nice time with you, but our current life state doesn´t allow us to put more time into this project.
I hope you guys can understand that.
Thanks for your awesome support! Love you, it was great! Never expected something so big!
If you still want to follow us, you can do it on Twitter:
Logan (@loganpunkt) | Twitter | Ar1i (@Ar1iDev) | Twitter[/h]

Geri
Üst Alt