- 23 Kasım 2008
- 8.237
- 416
- 1.848
Millet 40 oldu niantic voleyi bize vurdu.Böyle şansın içine edeyim ben 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perma banın 2. dalgası da gelecekmiş
Oyun tertemiz olacak
ya ben bluestacksten giriyodum ban olur mu ?
Olur.Fake gps kullandıysan sana da gelebilir ban
Suan sanirim önceden soft ban yemis kisiler account ban yemeye basladi. Fake GPS kullanip kendi sehrinin disina cikmayan arkadaslarda sorun yok. Bende bu arada bot master hala calisiyor beyler, en azindan o kazsin.![]()
Yav iyi hoş diyonda diğer bot kullananlarda sıkıntı yok.Herif paristen tokyoya uçuyor.Soft ban yiyor.Kaç saat araştırdım ban yiyenler azınlık durumda yada server ile ilgili başka bir durum var.
Account ban basladiysa öyle yada böyle onlarada sira gelir. Seninki kesin olarak gittimi? Ben account bana rastlamadim hic cevremden henüz. Ip ban var, oda genelde ucuk ucuk belli edenlere geliyor, iste oraya buraya kisa sürede isinlanma, tek ip ile bikac tane hesap birden yükseltenler vs. Seninki baya sanssizlikmis renktas yani sehir bile degistirmediysen.![]()
Başvurunuzu aldık.Bizim amacımız adil eğlenceli yasal oyun tecrübesi sunmak. Herhangi bir 3. parti yazılım yada uygulama kullanımı, scriptler, uygulamalar lokasyonunda oynama yapmak, emulator kullanımı,pokemon go serverlarına değiştirilmiş yada gayri resmi istemci kullanarak yetkisiz davranış sergilemek hile yapmak sayılır. Eğer sizin başvurunuza geri dönüş yapmaz isek, lütfen aklınızda bulundurun sizin hesabınız kalıcı olarak yasaklanmıştır Nianticops
oo fena girmiş..![]()
![]()
Benim grupta şu hatayı alan biri rapor atmış şöyle cevap gelmiş