Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Ntvspor

Ulan hala bu takımın büyük bir bölümü seneyede bizimle olacak diyor...Kapatın bu forumu da bir dahaki sezon sonuna kadar artık...Siz bu adamların birşey yapabileceğine inanıyormusunuz..

NOt: Kapatın forumu kinaye içerir...

bu konuşmadan sona etik-gelenek-görenek falan anlamam ben muhalefet her türlü pisliği yapıp bu adamı başkanlıktan indirsin Galatasaray'ın menfaatleri için..

Evet kulaklarımızla duyduk; Bu oyuncuların çoğu seneye bizimle olacaklar, lütfen onları desteklesin taraftarımız gibisinden bir şeyler söyledi. Seneye tekrar kümeye oynamaya hazırız sayın başkan sen rahat ol!

Adnan Polat'ı alkışlayanların Galatasaray'lı olduğuna inanmak istemiyorum. :sad007:

seneye selcuk inan gibi futbolcuların hayalını kurmayı bugun bitirdim.biz bittik arkadaslar bugun belli oldu bu adam cidden ya kokaınman ne dedıgını bılmıyor yada ıq cok dusuk

ne demek lan seneye bunların buyuk bır cogunlugu ile devam edecegiz ben gene mustafayı orta sahadan sut atan pınoyu,karton aslan ayhanı mı ızleyecegım off off

Dükkanı kapatıp dağılıyoruz beyler, seneye de bu takım var :D

ametör branşda başarı diyo..

ulan fener ametör branşda en başarılı takım olmasına ragmen azize istifa dediler....bu yönetim kadroyla nereye gideceğini sanıyorsun ne diyim ben.

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Polat İstifa Etmeyi Düşünmüyorum

Ne dedi la gitmiyicekmişmi şimdi :(

bu divan kurulundan falan bi halt olmaz,Polat'ı taraftar indirecek o koltuktan

polat anca bank asya 1.lige düsersek gidecek gibi...farkinda misiniz bilmiyorum ama bu polat insanlari gs kulübünden acayip sogutuyor...artik takimizin yenilmesi icin neredeyse dua edecek hale geldik...yakinda takim degistirenler bile olur...taraftarligini donduranlar var nasil olsa...takim hic bir zevk vermemeye basladi..

polat yapisik mi acaba koltuga ?? madem kendin gitmiyorsun bari hagi yi yolla da ondan kurtulalim...

bu konuşmadan sona etik-gelenek-görenek falan anlamam ben muhalefet her türlü pisliği yapıp bu adamı başkanlıktan indirsin Galatasaray'ın menfaatleri için..

evet bugune kadar imza cart curt bende yakışmaz diyordum da

İNAN KIRAÇ haklıymıs

ne gibi belayla,lanetle karsı karsıya oldugumuzu bu kadar sezememiştim

bu adam bu kadar koltuk sevdalısı , taraftarını satan , GS'yi her yerde ezdiren biri olup Galatasaraylılık'tan bahsediyor ya hala hey allahım sana havale ediyorum..

Adama gerçekten destek var.Hadi Polat'ın yaptıklarını beğenmelerini geçtim, Işın Çelebi ,Ünal Aysal için bu klüpte yeri yok dedi, gene alkış koptu.Yani karşısına çıkacak en büyük adaya kimsenin sempatisi yok.Seçim olsa yeni bir yönetim kuruluyla tekrar gelir bu adam.

Cevap: Polat İstifa Etmeyi Düşünmüyorum l Divan Kurulu Toplantısı

Yok bu başkan , bizi futbolda küme düşürmeden, rivayı rezil etmeden, 10 yıllık tüm gelirlerimizi ipotek ettirmeden gitmeyecek, bu gittikten sonra da bunun enkazının temizlenme çalışmaları yıllar sürecek, ben bu adama bir kere başkandan başka bir sıfat olmadan isim koymadım ancak, bu adam başkan falan değildir, makama saygı bunda olmaz, önce gurur olacak birinde sonra ne hata yaparsa yapsın, bunda insanı tüm canlıların en asili yapan tüm o erdemli özelliklerden hiçbiri yok.

acıkcası siz bir yerlerinizş yırtsanız bile seneye takımı küme düşüreceğim diyor, koskoca camianın içine düşdüğğü duruma bakın...

gercekten bittik.seneye buyuk cogunlu bızımle olacak ve ıstıfa etmıyorum .taraftar fener macında stadı falan yakmazsa bu adam başımızdan gitmeyeck

allahım biz ne gunah işledik bu laneti bizim başımıza gönderdin

acaba fenerden tarihi fark yesek gidermi ?

gidisat zaten yiyecekmisiz gibi gösteriyor...insallah protesto olur o macta...!!

yaptığı iyi şeyleri ballandıra ballandıra anlatıp kötü şeyler için 'olur böyle şeyler' diyen zihniyete çakayım..

bunak bir adam iste GS i bu duruma iter

kimse kalkip baskasini suclamasin

bence fazla takilmayin bu deyime cogu bizimle olucak diyecek tabi politika konusmalar bunlar bence kendiside iyi biliyor yeni sene bu takimi yenilemezse basrili olma sansi sifir o yüzden simdiden alacagi ve gönderecegi adamlari simdiden belilemesi lazim en önemliside t.direktör bence hemen birisini getirmesi lazim bu 10 maclik süreci yeni gelecek t.direktörü iyi kullanmasi lazim takimi tanimak acisindan

Geri
Üst Alt