Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Polat l İstifa Etmeyi Düşünmüyorum

F.Bahçe, Trabzon, Kayserispor, Beşiktaş ilk aklıma gelenler.Hadi bakalım göreceğiz o statda hangi yüzle oturacağınızı..Gerçi taraftar protesto etmiş ne olur ki, bizde kendi kendimizi kandırıyoruz Başkanım özür dileriz...

beyler adnan polat gitmeyecek bu artık belli. artık biz burda boşuna çenemizi yormayalım. 1 yıl daha dayanacağız. taraftar olarak bize düşen görev, takımıza sahip çıkmak, 90 dakika susmadan destek olmak, 90 dakika sonunda ise sonuç ne olursa olsun yönetimi protesto etmek olmalıdır. bu yönetimi ancak taraftar gönderir bu belli olmuştur. genel kurulla ilgili artık benim bir beklentim yok. ancak 2012 seçimlerinde gider bu adam.

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Ntvspor

tamamda sen bunu yaprasan klubude bu adam yonetsin sorun degil yaniiiii

bu hatayi yapacak kadar kafasi calismayan adamin dedigi adamami guvenecegim

al iste ne oldu?

ne konusuldu ne ogrendik

hic bir sey:)

cunku kendini GS in sahibi sanan bir bunak kalkip soytarilarin sempanzelerin programinda GS a baskan secti kendi capinda

bu isler boyle

ben Gs liyim kalkip ta

cok yanlis adamlardan kurtulmak icin daha az yanlis adamlari destekleyemem

yanlissa yanlis

adam 80 yasinda GS a verdigi zarara bak

unal aysal denen adamida marula cevirdi iki kurusluk adamlar bile abramovic diyorlar adama simdi

sözün özü galatasaray toparlanamayacak cok cok zor mucize olması gerek

Gelecek sezon küme düşmemeye oynayacağız belli oldu

Cevap: Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

yönetim kadrosu gücsüz adnan polat bunu bilmesi lazım

Galatasaray'ın bütün umudu erken bir seçim.Polat yapmayacaksa dua edelim imza kampanyası başarılı olsun.

beyler adnan polat gitmeyecek bu artık belli. artık biz burda boşuna çenemizi yormayalım. 1 yıl daha dayanacağız. taraftar olarak bize düşen görev, takımıza sahip çıkmak, 90 dakika susmadan destek olmak, 90 dakika sonunda ise sonuç ne olursa olsun yönetimi protesto etmek olmalıdır. bu yönetimi ancak taraftar gönderir bu belli olmuştur. genel kurulla ilgili artık benim bir beklentim yok. ancak 2012 seçimlerinde gider bu adam.

Bu Adnan Polat kolay kolay gitmez.

bence a.polat gitse baskasi gelse gene basrili olamayiz cünkü GS ya baskanliga gelen tek kendini düsünüyor herkez gelen cok merakli futbolu yönetmekte adamlar futbol mangerlik oynamak derdinde ve ünlü olmak derdinde biz bence bu kafayla gidersek hic birsey degismez bizim tek kurtulusumuz futbolun basina sadece eski futbolculardan olusturmak ve bize öyle baskan olamasi lazimki futboldan elini cekicek ve sadece ticaret ilgilenecek yani demek istedigim herkez anladigi isi yapicak.

h.üstünel neden istifa ettigini anlatti adam o zaman dedimki bizim basarili olamamiz normal adam demis futbolun basina eski futbolculari getirelim onlar yapsin demis a.polat da yok olmaz ben yöneticem demis inanamiyorum böyle geri düsüncelerle hic biryere varamaz a.polat.

a.polat bence futbolu yönetmekten vaz gecsin futboldan anlayani getirsin karismasin gitsin evde bilgisayarinda futbol manageri oynasin

gs nin toparlanmasinin tek yolu yeniden kulüp olmasi'dir...ozaman böyle insanlar! asla kurumsallasma lafini kullanarak o koltukta oturamaz ve asil olan sportif basari ön planda tutulur !!!

1905 imzayı eleştirenler nerde?

Galatasaray'ın bütün umudu erken bir seçim.Polat yapmayacaksa dua edelim imza kampanyası başarılı olsun.

işe yaramazmıs o da.. kaldı ki yarasa bile isterse dava edebilirmiş.. noter falan bissuru sey yani.. o kadr imza toplanıp mahkemeye gitcem kadar yuzsuz degildir diye dusunuyordum ama bgnden snra onu da yapar..

1905 imzayı toplayanları eleştirenler nerde?

Geri
Üst Alt