Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Seçime gitse gene kazanır bu.

Valla kazanır acayip bi adam , her sesini duyduğumda sinir olmaya başladım , bu divan toplantısını Polat çıktıktan sonra kapadım çunku hep aynır palarvalar , hep aynı sözler , hep taraftarı kandırma uğraşı bıktım artık....

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Ntvspor

:)

ne güzel.fenerbahce zihniyeti hepinize işlemiş.feneri yenelim de... gerisini şimdilik bosver taraftarın gazı alınır

onlar bu haldeyken rollerı deiştiriyoruz.siz hala antu.coma yuruyun dıyorsunuz ya .helal olsun vizyonunuza arkadas

Senin belirli bir vizyonun bile yokken milletin vizyonuna laf etme.

Fenerden tarihi fark yemeye razıyım Polat gidecekse diyorsun.

Bu Galatasaray taraftarlığı falan değildir benim için.

Adnan Polatin gelecek ve gönderilecek futbolcular hakkinda yaptigi yorumu tartismak cok gereksiz birsey. Zira kendisi 5 transfer yapacaz diyip 2 transfer yapan, haftaya carsambaya kadar 2 oyuncu getirecegiz diyen ama 5 hafta icinde 1 tane adam getirmiyen, bir kisilik.

Yalanci baskan.

.

Digitürk'ü olan kim varsa kapattırmasını öneriyorum protesto olarak.Yönetim için ne farkeder falan demeyin,bi anda çok kişi kapattırırsa bu takımın sallanmadığını Adnan polat anlar.O zaman en azından oyuncuların bi kısmını değiştirme yoluna gider bu kaçınılmaz olur.

Acaba Polatın başkanlığı bırakmasın için ne yapmak gerekir,imzalar yeterlimidir.Bunlardan nasıl kurtuluruz darbe yapılsa yönetime el koyulsa olurmu acaba.:D

Secime kadar basimizda bu adam kolay kolayda deviremez kimse hele bugun yasanilanlar adnan polatin kesinlikle elini guclendirdi, bana kalirsa inan kiracin tv lerde verdigi demecler rezillikti isin celebi cok dogru soyledi onlari konusma yeri orasi degil burasidir diye, su an tamamiyle ibre ne yazikki adnan polattan yana cok acemice davrandilar bence karsi muhalefet bu hareketlerinle. AYrica ben adnan polatin bu kadar destekcisi oldugunu dusunmuyordum fakat bu adam secime girse yine kazanir

Benim için Başkan'ın kim olduğu önemli değil. Takımı düzeltsinler yeter.

bence a.polat suanda kalmasi doru istifa etse secimler ancak yeni sezonda olur o zaman gec kalinmis oluncak yeni yönetim yeni t.direktörü getirdi etti gec kalinir bence en dogrusu 2012 beklemek baska caremiz yok o yüzden bence bekleyip güvenmek lazim

tamamda sen bunu yaprasan klubude bu adam yonetsin sorun degil yaniiiii

bu hatayi yapacak kadar kafasi calismayan adamin dedigi adamami guvenecegim

al iste ne oldu?

ne konusuldu ne ogrendik

hic bir sey:)

cunku kendini GS in sahibi sanan bir bunak kalkip soytarilarin sempanzelerin programinda GS a baskan secti kendi capinda

bu isler boyle

ben Gs liyim kalkip ta

cok yanlis adamlardan kurtulmak icin daha az yanlis adamlari destekleyemem

yanlissa yanlis

adam 80 yasinda GS a verdigi zarara bak

unal aysal denen adamida marula cevirdi iki kurusluk adamlar bile abramovic diyorlar adama simdi

İmza: Osman Uzdu

İstifa etmeyecek ve yeni sezondada bu takımı yine o kurucak of yandık. Allah yardım yetsin biz taraftara

ulan fenere yenilmek ne demek sacmalamayın

Gelecek sezonun sekillenmesini ilk temellerini mali kongrede gorebiliriz gibime geliyor

Senin belirli bir vizyonun bile yokken milletin vizyonuna laf etme.

Fenerden tarihi fark yemeye razıyım Polat gidecekse diyorsun.

Bu Galatasaray taraftarlığı falan değildir benim için.

gayet belirli vizyonum

bu takım polat baskankan basarıya ulasamaz.eger polatın gitmesine sebeb olacaksa fenerden fark yemeye razıyım.kulubumun polat olmadan duzluge cıkacagına ınanıyorum.1 maclık sonuclar onların işiyken,şimdi bu gs taraftarlıgı falan deildir değildire bile coktan gelmiş iş.helal olsun.

yenelım fenerı seneyede 2 mactada yenelım gene 8-9 bıtırelım .böyle devam.sizden iyiyiz.sizi hep yeniyoruz deriz

Şayet İnan Kıraç 3 gün önce ekranlardan o konuşmayı yapmasaydı bugün herşey bambaşka olacaktı...Durduk yerde Polat' ı kahraman yaptı İnan Kıraç, rüzgar tamamen tersine döndü. Sanırsınız ki halk kahramanı edasıyla konuşuyor. Kafasında taraftarıda bitirmiş, 5.200 kişinin protestoso anlaşılan işinede geldi, fazla sesde çıkmıyor nasıl olsa...Ama içten içe ezildiği çok belli...İstifa etmeyeceğim v.s...derken kekeledi, heyecanlandı....Bu saatden sonra ne acıdır ki taraftar olarak tek şansımız F.Bahçe maçı...O gün kırılma noktası olabilir, 50bin kişinin protestosu 5.200 kişiye benzemeyecektir...1 hafta kaldı, sabırla bekleyeceğiz...

bence a.polat suanda kalmasi doru istifa etse secimler ancak yeni sezonda olur o zaman gec kalinmis oluncak yeni yönetim yeni t.direktörü getirdi etti gec kalinir bence en dogrusu 2012 beklemek baska caremiz yok o yüzden bence bekleyip güvenmek lazim

aynı sey.. 2012de de secim mayısta olucak yine gec kalınmıs olucak.. yonetim degişirse yni yapılanma falan için..

peki adnan polat gitse ünal aysal mi bizi kurtaricak hayatinda yöneticilik bile yapmamis birisi f.süren diyeceksiniz f.süren degilmiydi bizi borc patakligina batiran a.öztürk oda tecrübesiz ha h.ulusoy deseniz tamam diyecegim h.ulusoy olur ama gerisi yalan bence

Geri
Üst Alt