Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

haftaya protesto edersiniz ama hiç bir GSlı aslantepede fenere yenilelim demez.dememe li....

Turkiye futbol tarihinde gorulmemis bir kadroya hazir olun derim o zaman. Bicak kemige dayandi. Ilk olarak Hamit'i bekliyorum..

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı Canlı l Ntvspor

Bu kulüb maddi olarak bu kadar kötü ise baş sorumlularından biri Faruk Süren'dir.Umarım bir daha gelmez.

Faruk Süren bıraktığında 20 milyon dolardı borç, Özhan Canaydın bıraktığında 250 milyon dolardı sallayın bakalım bol keseden

Merak etmeyin arkadaşlar İnan Kıraç Adnan'ı o koltuktan indirecek!

1 sene daha M.Sarp' ı izlemek; Biri bana tokat atsın kendime geleyim!!!

Turkiye futbol tarihinde gorulmemis bir kadroya hazir olun derim o zaman. Bicak kemige dayandi. Ilk olarak Hamit'i bekliyorum..

2-3 yildiz alir, zarar ederek yollariz. Futbol takiminda 1 gramm ilerleme olmaz.

Bu adam bizim basimizda oldugu sürece bizden bir halt olmaz

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Ntvspor

1)haluk ulusoy olmaz ama olsa acayip olur:D

2)bence halen ali dürüst.ben o adama inanıyorum

3)gönlümde ki başkan abdürrahim albayrak :D:D:D:D:D:D

haftaya protesto edersiniz ama hiç bir GSlı aslantepede fenere yenilelim demez.dememe li....

en guzeli yenip protesto etmek.. belki o zmn daha iyi anlar "ulan feneri yendik hala protesto var cidden kotu muyum bu kadr" der.. belki ha?

temenni işte bnmki de .. :(

artik yapacak birsey yok

eger adnan polat adamsa kadro kurar 1 seneligine

gayet belirli vizyonum

bu takım polat baskankan basarıya ulasamaz.eger polatın gitmesine sebeb olacaksa fenerden fark yemeye razıyım.kulubumun polat olmadan duzluge cıkacagına ınanıyorum.1 maclık sonuclar onların işiyken,şimdi bu gs taraftarlıgı falan deildir değildire bile coktan gelmiş iş.helal olsun.

yenelım fenerı seneyede 2 mactada yenelım gene 8-9 bıtırelım .böyle devam.sizden iyiyiz.sizi hep yeniyoruz deriz

Öncelikle burada kimse Fener'i yenelim şampiyon olmayalım falan demiyor 2 saattir mesajlarında bu şekilde görüşler veriyorsun.

Benim ezeli rakibim bana Arena'da 6 sallayacak ve ben Polat gidecek diye sevineceğim öyle mi.Çok saçma.

Ayrıca bu kulüp seneye düzelir şampiyonluğa oynar merak etme.Mecburen düzelecek.

Adnan Polat: '' Futbolculara yüklenmesin taraftar, çünkü bu kadrodaki çoğu futbolcu seneyede takımda kalcak psikolojileri bozluuyor '' gibisinden bişeyler geveledi. Eğer Adnan istifa etmeyip başkan kalırsa seneyede nal toplarız bu ligde dandik kadroyla. Hiç umutlanma derim

bence adnan polat futbolun basina f.terim i getirir dertler biter bir tanede yildiz bir futbolci getirir o zaman gene büyük baskan olur merak etmeyin

Adnan Polat: '' Futbolculara yüklenmesin taraftar, çünkü bu kadrodaki çoğu futbolcu seneyede takımda kalcak psikolojileri bozluuyor '' gibisinden bişeyler geveledi. Eğer Adnan istifa etmeyip başkan kalırsa seneyede nal toplarız bu ligde dandik kadroyla.

fener trabzon kayseri macları için söyledi bence

2-3 yildiz alir, zarar ederek yollariz. Futbol takiminda 1 gramm ilerleme olmaz.

Bu adam bizim basimizda oldugu sürece bizden bir halt olmaz

bgn bir yerde mali genel kurula kadar istifa etmicegini ve oraya bir surprzle gidebilcegini soylemişti bi yorumcu.. lippi olayı dogru mu acaba diye dusunmeye basladım suan..

peki adnan polat gitse ünal aysal mi bizi kurtaricak hayatinda yöneticilik bile yapmamis birisi f.süren diyeceksiniz f.süren degilmiydi bizi borc patakligina batiran a.öztürk oda tecrübesiz ha h.ulusoy deseniz tamam diyecegim h.ulusoy olur ama gerisi yalan bence

Adnan Polat terk!

Geri
Üst Alt