Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Divan' daki 100-150 kişi bu kadar gözümüzü korkutmasın..İnan Kıraç, Faruk Süren, Adnan Öztürk ve Ali Dürüst' ün de bu camiada sevenleri olduğunu ve güçlü lobileri olduğunu unutmayalım. Ankaragücü ve F.Bahçe maçlarında alınacak muhtemek mağlubiyetlerle gidilecek mali kongrede Adnan Polat' ın şansı olmayacaktır. İbra edileceğini kimse garanti edemez, hadi onuda geçin 2.000 kongre üyesinin imzası var cepte...Yani Polat' ın son seçimleri 600 oy farla kazanabildiğini düşünürsek, 1 hafta içinde herşey tersine dönebilir rahat olalım..

bende bunlara güveniyorum ya

Adnan Polat'tan daha komik kişiler varmış aramızda... :D

B_05dbe6a62ae93d128aaa9ea11e5c40c1.jpg

B_4d38325d18dd7581e462a4c6c5c6789b.jpg

lanet olsun bilader ya

tam demistim tamam bu sefer indi inan kiracin ilk konusmasinda birde hayri kozakin ama su ikinci konusmalar cok cok kotu oldu adam hicbirsey yapmadan ayaga kalkti, harbiden lanet olsun. merak ettigim benim esas atiyorum es kaza fb yi yenip 3 4 hafta galibiyet serisi dusunemiyorum bile....

Polat kankası Aziz'in taktiklerini uyguluyor onun gibi uzun süreler kalıp bizi deli edecek.

Futbolcuların çoğu kalacakmış açıklamasının altında yatan isimler bana göre çoğunlukla yerliler yani Servet,BAM,Kazım'ı izlemeye devam:mad::mad:

İnan Kıraç, Faruk Süren ve diğerleri de bana o kadar güven vermiyor.

İnan Kıraç'a iyi oldu.Bi daha konuşamaz artık ahhahaha :asd:

beyler kasmayin

secimlere kadar polat var

yapacak birsey yok ona gore davranacagiz

Işın Çelebi'nin konuşmasını kesenin ismini hatırlayan var mı ?

Futbol takımının ligde kalması Adnan Polat için her an başarı sayılabilir hazır olun...Yok canım demeyelim, "Lig' de kalmayı başardık, lütfen biraz susunnn" diyebilir her an....

Takımın budurumda olmasının protestoyla ne alakası var onu anlayamadım,duyanda sezon başından beri taraftar futbolcuları yuhalıyor sanacak.Ses tellerin koparcasına desteklesen bile bunların ruhuna elfatiha çoktan okunmuş ne yazar.Protestolar çok iyi hatta az bile,protesto demek takımın,klübün yanlış yolda olduğunu hatta gelecek için bir ümit olmadığını gösterir.Kimse takımına zarar vermek istemez ama protesto kaçınılmazdır arkadaşlar.Eğer şu halimiz bir rezillik olarak görmüyor ve doğal karşılıyorsak.İşte biz ozaman bitmişiz demektir.Medyada eğer yerden yere vurulmuyorsak bu kaale alınmadığımızın bir göstergesidir.Unutmayın Galatasarayın Türkiye olduğunu.Biz kötü durumdaysak elbette yer yerinden oynayacak birileri protesto edilecek.Nokta.

O tepkiyi veren kişinin isminin Sait Bingöl yazıyor Maraton.com.tr' de.

Adnan polat'ın seneye yerlilere operasyon falan yapacağını zannetmeyin bi de.Oyuncuların çoğu bizimle olacak lafı yerliler için zaten.Yabancılardan kontratı bitenlerle uzatılmaz muhtemelen.Neill ve Kewell gözden çıkarılmış bu belli.Adnan polat kendi döneminde çok yabancı oyuncu aldı gönderdi,son 3 seneye bakın.Yabancılar hep değişmiş,teknik direktörler hep değişmiş,yerli oyuncuların yüzde 80'i aynı ama.Demek ki vizyon sahibi başkanımız hatayı hep ya t.d lere ya yabancı oyunculara kesmiş.Yerlilerde sorun olmadığını düşünüyor.O yüzden seneye belki BAM gönderilir falan diye kendi kendimizi kandırmayalım.Hiç biri gitmez Neill,kewell,pino falan gider.Cana'yı da satarlar.Romanya'nın köyünden ucuza 3-4 adam alır Hagi tamam işte.

Kimse olacakların farkında değil...Byük Galatasaray taraftarı adam seneye de bu oyuncular bizimle olacak diyor...Daha ne duymamız gerkeiyordu???

Geri
Üst Alt