Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı Canlı l Ntvspor

Adnan Polat' ı gerçekten tebrik etmek lazım. Tek başına tüm camianın kabusu oldu, gitmem de gitmem diyor...Ne duayen, ne taraftar, ne kongre üyeleri..Hiç bir şey umrunda değil; sen neymisşin be koltuk...

belli bir durusu olmayan insanlar herseyi göze alir.

Haklisin. Ama bu kenetlenme isi bu yönetimle kesinlikle olmaz. Suanda yönetimde olan kimse Polat'a güvenmiyordur.

Ben anlamıyorum,saha içi sonuçlar rezalet,taraftar sana sırtını dönmüş,muhalefeti medyayı geçtim hepsi bi kenara,kendi silah arkadaşların,yönetim kurulunla birlik değilsin nasıl ve neyle mücadele edeceksin?

Allah sonumuzu hayreylesin.

Polat 30-60dk sonra konusacakmis.

Adnan Polat konuşmaya başlayınca bağlanırlar Özcan.Bende de Gstv var ama yayın yok.Eleştirileri yayınlamıyorar herhalde.

ya sacmalık işte.. hayır destek konusmasını da kimse gormemş oldu işte işine gelck olan seyden de mahrum oldu.. onumde bin tane site , karsımda tv arayıp duruyorum noldu acaba diye.. butun gun bos bos program tekrarı vercegine yayınlasa olmucak sanki.. sozum ona kulubun bilgi ve iletişim kaynagı GStv.. aah ah..

bu arada adnan polat konusurken ntvspor yayınlıcakmıs..

Ben anlamıyorum,saha içi sonuçlar rezalet,taraftar sana sırtını dönmüş,muhalefeti medyayı geçtim hepsi bi kenara,kendi silah arkadaşların,yönetim kurulunla birlik değilsin nasıl ve neyle mücadele edeceksin?

Allah sonumuzu hayreylesin.

Tünelin ucundaki isik insAllah bir tren degildir. :asd:

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı Devam Ediyor

Bu inadi anlamak mümkün degil. Bu sene Galatasaray´i iyice bitirdin, el aleme rezil ettin, bu isten anlamadigini gösterdin. Biz gelecek sezon icin nasil sana güvenebiliriz ki? Bu isten cok anliyorsan, neden bu sene koca Galatasaray´i rezil ettin? Gelecek sezon yine rezil edersen ne yapacagiz? Niye sana güvenelim? Neden?

Mukerrem Onay:Bırakalım Adnan Polat sonuna kadar görevinde kalsın.Sonuçta Darbe yapmayacağız.Rahat çalışsınlar.

Ve salon alkışlamış.

beyler eve yeni geldim toplanti bittimi ? ntvsporu actim divan kurulunu göstermiyorlar ?

ben birsey anlamadim vallaha, Inan Kirac istifa etsin diyor, Faruk Suren yönetim yenilensin diyor.. Bu isten anladiysam arap olayim!

Mukerrem Onay:Bırakalım Adnan Polat sonuna kadar görevinde kalsın.Sonuçta Darbe yapmayacağız.Rahat çalışsınlar.

Ve salon alkışlamış.

bu mükerrem'ler neymis be arkadas. Mükerrem Onay, Mükerrem Tascioglu, siradaki Mükerrem gelsin.

Inan Kirac ve Faruk Süren´i de bütün salon alkisladi yalniz.

birisi bana bilgi verebilirmi ya

toplanti bittimi ?

bitmediyse hangi tv kanalindan izliyebiliyoruz

Yaziklar olsun hepsine.

Allah hepsini nasıl biliyorsa öyle yapsın. Topunun niyeti Galatasaray iyi olsun değilde güya İnan Kıraç'ın altında kalmamak, o söyledi biz kabul ettik havası yaratmamak, bak biz dedik Polat kaldı. İğrenç ya kulübü düşüneceklerine kendi lanet olasu egolarını tatmin etmekle meşguller. İçimiz çürümüş haberimiz yok...

Adnan Polat' ı gerçekten tebrik etmek lazım. Tek başına tüm camianın kabusu oldu, gitmem de gitmem diyor...Ne duayen, ne taraftar, ne kongre üyeleri..Hiç bir şey umrunda değil; sen neymisşin be koltuk...

O koltuk var ya o koltuk haa işte koltuk ...

Felix Magath Sezon sonunda Schalke'den ayriliyor, ah ah keske bizde Sabir olsa, vallah 2-3 sene icinde tas gibi takim yapardi.

ben birsey anlamadim vallaha, Inan Kirac istifa etsin diyor, Faruk Suren yönetim yenilensin diyor.. Bu isten anladiysam arap olayim!

faruk suren de secimle yenilensin diyor.. yani baskaları da aday olcaksa olsun diyor , secime git manasında ;) ben oyle anladım en azından:p

Geri
Üst Alt