Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı Devam Ediyor

ya hay tff eksik olurdun sen.. bi dur ztn hbr alamıyoruz bi de acıklama yapıp araya girdiniz aferin :D

1 sene daha cekecegiz Adnan Polat´i anlasilan

Hayrettin Kozak neler diyor izleyebilen var mı?

İpotek altında olması normal.Nasıl alacağız yoksa o kredileri.Kara liste de olan bir camia iken nasıl verecekbanka bize kredi.Riva,Floray hepsi ipoteklidir allahbilir.

Hayrettin Kozak saat 16:30'da Cnntürkde bilginiz olsun..

Ntvspor neden vermiyorya...Polat en son mu ? çıkacak.

Mehmet Cansun, Yiğit Şardan'ın yönetim kadrosundaydı 2008 seçiminde.

Ntvspor:Fb kart taraftara ödül veriyor ona canlı bağlan yazıklar olsun..

İpotek altında olması normal.Nasıl alacağız yoksa o kredileri.Kara liste de olan bir camia iken nasıl verecekbanka bize kredi.Riva,Floray hepsi ipoteklidir allahbilir.

Riva ipotekli diğer gelirler temlik edilmiş.

polat'ın cıkması 1 saati bulabilirmiş.. hayri kozak neler dedi acaba hiç bi yerde yok :(

Futboldan o kadar anliyorsan, nasil rezil ettin Galatasaray´i böyle diye sormazlar mi adama? Sampiyonlugu gectim ama böyle rezil olmak istifa sebebidir. Bundan sonra yapacagi her transfere, aldigi her karara kuskuyla bakarim. Adnan Polat´a güvenim sifir. Kendi itibarini ve is hayatini düsünüp rezil olmus halde kovulmak istemiyor Adnan Polat. 1 sene daha kalip, biraz daha iyi konumda birakip gitmek istiyor. Gelecek sezon en fazla 5. oluruz

Mehmet Cansun: "Eğer Adnan Polat yönetimi sorunlarını çözeceğine inanıyorsa, görev sürelerini tamamlamaları gerektiğini düşünüyorum

Mehmet Cansun: "Eğer Adnan Polat yönetimi sorunlarını çözeceğine inanıyorsa, görev sürelerini tamamlamaları gerektiğini düşünüyorum

Açıkcası benim bir yanımda bu şekilde söylüyor. Çünkü Ünal Aysal konusunda ciddi şüphelerim var.

Hadi Adnan Polat bazı şeyleri düzeltecek ama karakteri ne olacak.

Yalancı bir başkanımız var kabul etmeliyiz ve Galatasaray taraftarı bunu asla kabul etmez.İSTİFA İSTİFA !

Adnan Polat sen dünyanın en şanslı adamısın bunu anladım!

Galatasarayi liselilermi yönetiyor, yoksa 25milyon Galatasaray taraftarimi?

Geri
Üst Alt