Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı Devam Ediyor

Galatasaray'ı yönetenlerin ancak kapasitesi liseli görünümünde olabilir.

Evet adnan polat aciteleri başladı.

bu video yu koydum diye adnan polatli mi oldum saniyorsun ?!?!

asil ben sizi birazdan görecegim istifa istifa diorsunuz birazdan polat konusunca adam hakli beyler dagiln dersiniz ben ise hala istifasindan yana olurum

asil ben sizi birazdan görecegim istifa istifa diorsunuz birazdan polat konusunca adam hakli beyler dagiln dersiniz ben ise hala istifasindan yana olurum

Adam hakli beyler, dagilin.

Var mı elle tutulur bir gelişme ???

Daha konuşmadı değil mi?

Tıkırtı?

Ya benim anlamadığım, madem bu kadar borcumuz falan var. Neden Türk Telekom'a afedersiniz ama gider yaptı? Bu kadar ciddi bir geliri neden riske etmek ister ki? Bir türlü çözemedim.

Sen kahin misin. Benim adnan polat birazdan konuştuğunda anlatacağı masallara inanıp adam hakli beyler diyeceğim gibi saçma ve aptalca bişeyi nerden nasıl niye çıkardın ?

Adnan baba çıkar birazdan,i 2012 den girip şirketlerden çıkar , sonra sezon sonu hagi gider, para eden son adam arda gider, sakat-beleş getirir 10-15 tane , son zararını verip 2012 mayıstada aday olur ve nihayete erer.

Ya benim anlamadığım, madem bu kadar borcumuz falan var. Neden Türk Telekom'a afedersiniz ama gider yaptı? Bu kadar ciddi bir geliri neden riske etmek ister ki? Bir türlü çözemedim.

iyi de adınızı staddan kaldırcam gideri yapmadı.. artık agzımdan duymucaksınız bahsederken dedi diye biliyorum.. diger turlu adını kaldırcak olsa dava ederlerdi heralde.. e dogal olarak telekom da hemen ters davranmaya da kalkmadı stad yoluna ali samiyen adı asıldı orta yol buldular..

16:30 da CNN Türk de divan kurulu özel yayını var, orada Hayri Kozak konuşacakmış

iyi de adınızı staddan kaldırcam gideri yapmadı.. artık agzımdan duymucaksınız bahsederken dedi diye biliyorum.. diger turlu adını kaldırcak olsa dava ederlerdi heralde.. e dogal olarak telekom da hemen ters davranmaya da kalkmadı stad yoluna ali samiyen adı asıldı orta yol buldular..

Medya önünde bu kadar büyük bir şirkete bu şekilde çıkış yaparsanız, o şirket anında sözleşmeyi feshedebilirdi. Bence şanslıyız. Adını ağzıma almıcam demek ne demek?

Zaten sözleşme feshi olsa stadın adı Türk Telekom olmayacaktı. İlla sizi dediğiniz gibi "Adınızı staddan kaldıracağım " demesi gerekmiyordu. Bu şekilde çıkış bile sözleşme feshine yeterdi.

bana inan kıraçın dedikleri çok mantıklı gelmedi.

riva arazisi ipotekliymiş göyya. ipotekli bi yere imar alamazsın ki!!!

Galatasarayda, ekonomi köü, sportif başarı kötü, camia bütünlüğü ve aidiyet duygusu kötü, yönetim içi uyum ve birliktelik kötü, taraftarın takımdan bu sezon ve gelecek sezondan beklentisi kötü, taraftar kaynaklı destekler (maddi-manevi) kötü, ama stadı yaptılar , boşsa boş yaptılar ya, ama şirketler birleşti, tam olmadı gidrleri diğer şirkette bıraktılar-hisse bedelsiz ve %100 bölünmezse (sermaye arttırımı) durum gözaltı piyasasına kadar gider ama birleştirdilermi ? EVET, aslında çok da başarısız değiller.

1 sene daha yürütsünler, GSTV şifresiz olmasa da maçları şifresiz TRT den izlemek için 20-30 milyon daha harcasın komisyonlara pardon transferlere.

Öyle görünüyor ki; Süper Lig puan tablosunda 2. sayfada çıkmayı, sıralamadaki 11.liği ve Alex ile Niang ikilisinden daha az gol atan bir takımı yaratmış yönetimi savunanabilenler var maalesef...

bana inan kıraçın dedikleri çok mantıklı gelmedi.

riva arazisi ipotekliymiş göyya. ipotekli bi yere imar alamazsın ki!!!
2. dereceden ipotekli dedi, ipotek verilen yerler ipoteğe konu olan borcu karşılayamazsa, rivaya gidilebilir, ayrıca 1 dereceden ipotekli yere de imar alırsın.

Adnan Polat 1 yıl daha deavm etmeli diye açıklama yapılmış..Alkışlar gelmiş..

Geri
Üst Alt