Cevap: Polat: "Seçim 2012'de olacak!"
[email protected]
26 Mart 2011 Cumartesi
Ben ibra etmezdim!..
Evet, Galatasaray Kulübü’nün üyesi olsaydım; Mâli Genel Kurul’da Adnan Polat yönetimine “ibra oyu vermezdim!..”
Galatasaray Tüzüğü’nün bana “anamın ak sütü gibi helâl ettiği ibra etmeme hakkımı” kullanırdım!..
Bakınız, ortada tam bir kavram kargaşası oluşturuluyor; “ibra etmemek” demek, “bu yönetim yolsuzluk yaptı, hırsızlık yaptı” anlamına gelmez, zaten “böyle” bir isnat ve iddia sadece benim değil, kimsenin de aklının ucundan geçmez!..
Akıldan geçen, bu yönetimin “idari olarak” başarısız olduğu ve Galatasaray’ı “maddi ve manevi değerleri bakımından” zor duruma düşürecek uygulamalar yaptığıdır!..
Bu yönetim “Galatasaray’ın parasını iyi kullanmamıştır”; hiçbir işe yaramadığı görülen onca teknik direktör ve onca futbolcu “su gibi para dağıtılarak” alınmış, sonra da “yalvar yakar” ceplerine milyon eurolar konularak gönderilmek zorunda kalınmıştır!..
Dahası, “bu çok hatalı harcamalar yüzünden” Galatasaray’ın “mâli” geleceğine temlikler koydurulmuş, kulüp, “en borçlu Türk Kulübü” olarak Mâli Genel Kurul’un önüne gelmiştir!..
Polat yönetimini, işte “bu yüzden ibra etmezdim” ve iyi bilinmelidir ki; genel kurulda ibra etmeyecek olan üyeler de, “Galatasaraylı olmanın sorumluluğunu” yerine getirmiş olacaklardır!..
Galatasaray’ın şirketlerinin borsada yüzlerce milyon dolarlık kağıtları binlerce vatandaş tarafından alınıp satılmaktadır; artık, kulübün “Galatasaray’da başkanlık sistemi vardır; Galatasaray örf ve gelenekleri yönetimi ibrayı gerektirir, seçimli genel kurul için imza toplamak Galatasaray’a yakışmaz” gibi duygusal, akla ve mantığa aykırı, hatta ilkel bir “büyüklere masallar” ortamında yönetilmemesi gerektiğini, Galatasaraylı üyeler göstermelidirler; “kalıcı” kurtuluşun yolu budur!..
Zira, bir daha “hiçbir yönetim” Adnan Polat ve yönetimi gibi davranamaz; daha önce “böyle bir örnek olsa” idi; Galatasaray “bugünkü” duruma düşmez ve Polat yönetimi gibi bir örnek de yaşanmazdı!..