Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!

Çok ağır lafları hakediyor Adnan Polat. Galatasaray adını bu yaptığı açıklama ile daha da zedelemiştir. Sen böyle devam et gör bakalım 2012'den sonra seni sallayan olacak mı !

Bir an avatarindaki adam geldi aklima, su cümlelerin arkasina bir: "Takimimizi gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. Canimizi bile veririz, biz asigiz askinda tarifi yoktur!" iyi giderdi be :D

Cevap: Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Niye anlamiyorsunuz ki? TRansferle alakasi yok bu nefretin. Durus ve karakter ile alakasi var. Bu adam bir yalan makinesi, bu adam gücsüz, bu adam yagci, bu adam yag cekecem diye taraftarini satan bir insan, bu adam daha yönetimindeki adamlari kontrol etmekten aciz. Galatasaray´i nasil yönetecek? Sani transfer yüzünden bu kadar hakaret ediliyor adama. Özhan Canaydin da böyleydi ama Adnan Polat´a edilen hakaretlerin %10´u yapilmadi Canaydin´a. Cünkü Canaydin´in bir durusu vardi. Dürüstlügü vardi.

Polatın şu saniye gitmesini iistiyorum yanlış anlaşılmasın :)

Mesai saatlerimin ardında kalan zamanımı forumlarda geçiririm,çeşitli taraftar forumlarında 25bini aşkın mesajım var.

Yanlış anlama normal değil :D,şunun için söylüyorum

Nacizane tecrübelerim,taraftar.....>hangi takımı tutarsa tutsun

2 ayda herşey değişir

Paris hilton yakışır sana................>kimisi gece alemlerindeeeeeeeeee

Rejkarda 5 sene tahammül edelim,artık bi sistemimiz olsun

Antuda 2 ay önceki başlıklar şimdiki başlıklar

Bi transfer dönemi farkı ile Demirörene yapılan tezahurat farkı

Bunu söylemek hoşuma gitmiyor ama taraftar döner abi taraftar döner,dönmeyenler azınlık kalır

Hani tek rakibimiz fenerdi.Bu U dönüşü niye başkan.Yoksa artık yeni rakibmiz mersin idman yurdumu başkan.

Kovun artık şu adamı ya. Kendisi başarısız diye sözleşmesinin sonu gelmeden hocaları kovuyor ama iş kendi başarısızlığına gelince bir daha ki seçime kadar devam edeceğim diyor. Herif kendiyle bile çelişiyor, lan Divan anladığı dilden konuşun bu adamla kovun işte, başka dilden anlamıyor.

Savunmak için adamı yapmadığınız şey kalmadı.Yalanlasın madem.Yalanlayamıyor neden?

Ya Merih neyi yalanlıcak. Kocaman konuşmanın içinden bir cümle o söylediği. Başlık değil bişey değil. Bizim gibi dikkatli okuyucuların dışındaki kimse görmemiştir bile. Ama biz görüp eleştiriyoruz. Sen onu bunu bırak arkadaş. Ntv spor doğru yazmış mı yazmamış mı onu söyle. Savunmam gerekiyosa savunurum. Savunulacak durumlarda savunur eleştirilecek durumlarda eleştiririm. Bak bakalım bir kaç sayfa önce eleştirmişmiyim eleştirmemişmiyim. Ben haberin doğruluğunu öğrenince bu şekilde düşünmeye başladım. Yani siz eleştiriyosunuz diye ikide bir 'hala savunuyosunuz ya, hala savunuyosunuz ya' deyip duruyosunuz. İlla ki bizde eleştiricez. KArdeşim beğenmediğimiz yerde söylüyoruz. Daha ne yapalım.

Bu taraftar bu kadar pasif olursa değil 2012 , 2022 ye kadar kalır bu adam.55 kişi ana avrat küfür edecek tesisleri basacak bunun otelini yakıp yıkacak bak bakalım kalıyormu

Sadece susması lazım. Sussa daha iyi olacak. Beklentileri düşük tutuyor şimdiden. Bence kadro kalitesini istenilen seviyeye getirecek. Ben desteklerim Adnan Polat'ı. Ama şu açıklama bitirdi yani olayı. Ben son dakika kaçan şampiyonluğa razıyım arkadaş. Şampiyonlar Ligi'ne giderim en azından. Çok talihsiz bir açıklama. Ne demek abi bu ya. Yazık yani.

Ben de desteklerim Adnan Polat'ı. Bu forumda bir çok kişiyle ters düştüm. Hala da desteklerim. Ben de Galatasaray'lılığından şüphe etmem. Galatasaray geleneklerine uygun hareket etmeyi ben de çok istiyorum ve yapıyorum. Fakat şu açıklama çok ağır. Ben bir fenerli arkadaşıma bunu söylemem ve söylemedim. Son dakika kaçacaksa baştan kaybetmek iyidir diyemem. Arkadaşım benimle bir daha futbol konuşmaz. Nedir abi bu durum.

Bak bunları da ben yazdım. Ama haber yalan çıkınca tabi ki fikrim değişir. Ama sen istiyosun ki her türlü Adnan Polat'a geçireyim

Allahını seviyorsan çek git artık!

Seneye şampiyon olma ihtimalimiz ne kadarsa bu sene küme düşme ihtimalimiz de o kadar

[email protected]

26 Mart 2011 Cumartesi

Ben ibra etmezdim!..

Evet, Galatasaray Kulübü’nün üyesi olsaydım; Mâli Genel Kurul’da Adnan Polat yönetimine “ibra oyu vermezdim!..”

Galatasaray Tüzüğü’nün bana “anamın ak sütü gibi helâl ettiği ibra etmeme hakkımı” kullanırdım!..

Bakınız, ortada tam bir kavram kargaşası oluşturuluyor; “ibra etmemek” demek, “bu yönetim yolsuzluk yaptı, hırsızlık yaptı” anlamına gelmez, zaten “böyle” bir isnat ve iddia sadece benim değil, kimsenin de aklının ucundan geçmez!..

Akıldan geçen, bu yönetimin “idari olarak” başarısız olduğu ve Galatasaray’ı “maddi ve manevi değerleri bakımından” zor duruma düşürecek uygulamalar yaptığıdır!..

Bu yönetim “Galatasaray’ın parasını iyi kullanmamıştır”; hiçbir işe yaramadığı görülen onca teknik direktör ve onca futbolcu “su gibi para dağıtılarak” alınmış, sonra da “yalvar yakar” ceplerine milyon eurolar konularak gönderilmek zorunda kalınmıştır!..

Dahası, “bu çok hatalı harcamalar yüzünden” Galatasaray’ın “mâli” geleceğine temlikler koydurulmuş, kulüp, “en borçlu Türk Kulübü” olarak Mâli Genel Kurul’un önüne gelmiştir!..

Polat yönetimini, işte “bu yüzden ibra etmezdim” ve iyi bilinmelidir ki; genel kurulda ibra etmeyecek olan üyeler de, “Galatasaraylı olmanın sorumluluğunu” yerine getirmiş olacaklardır!..

Galatasaray’ın şirketlerinin borsada yüzlerce milyon dolarlık kağıtları binlerce vatandaş tarafından alınıp satılmaktadır; artık, kulübün “Galatasaray’da başkanlık sistemi vardır; Galatasaray örf ve gelenekleri yönetimi ibrayı gerektirir, seçimli genel kurul için imza toplamak Galatasaray’a yakışmaz” gibi duygusal, akla ve mantığa aykırı, hatta ilkel bir “büyüklere masallar” ortamında yönetilmemesi gerektiğini, Galatasaraylı üyeler göstermelidirler; “kalıcı” kurtuluşun yolu budur!..

Zira, bir daha “hiçbir yönetim” Adnan Polat ve yönetimi gibi davranamaz; daha önce “böyle bir örnek olsa” idi; Galatasaray “bugünkü” duruma düşmez ve Polat yönetimi gibi bir örnek de yaşanmazdı!..

Adam seçim yapsa yine seçilir zaten. Tek güvencesi olan bu diğerleri değil ya. Herkes seçim propagandası yapıyorsa bunun da belli konularda çalışması vardır.

Adnan Polat'ın vizyonunu ve yönetim felsefesini anlamak açısından dün söylediği şu cümleyi iyi okumak lazım;

"FENERBAHÇE GİBİ KAYBETMEKTEN İYİDİR"

Fenerbahçe'nin geçen sezon kaybettiği şampiyonluğa da gönder yapan Polat, "Fenerbahçe’nin geçen sene son maçta kaybettiği şampiyonluk olayını yaşamaktansa, başta boyun eğmek daha iyidir"

Yazıklar olsun..

En büyük hatan futbolu Adnan Sezgin'e emanet etmen. En büyük hatamız sana güvenmek.

Adnan Polat'ın vizyonunu ve yönetim felsefesini anlamak açısından dün söylediği şu cümleyi iyi okumak lazım;

"FENERBAHÇE GİBİ KAYBETMEKTEN İYİDİR"

Fenerbahçe'nin geçen sezon kaybettiği şampiyonluğa da gönder yapan Polat, "Fenerbahçe’nin geçen sene son maçta kaybettiği şampiyonluk olayını yaşamaktansa, başta boyun eğmek daha iyidir"

Yazıklar olsun..

Bu sözü bile ne kadar gereksiz bi adam olduğunu gösteriyor. Sen boynunu eğmeye devam et,aferin sana.

Bu sözü bile ne kadar gereksiz bi adam olduğunu gösteriyor. Sen boynunu eğmeye devam et,aferin sana.

Utku vizyona bakarmısın; her cümlesinde F.Bahçe ismini zikreden bir başkanımız var ne mutlu bize!!! Hedefi sadece F.Bahçeyi geçmek, vizyonu bu kadar işte!! Bundan 3-5 sene önce Avrupanın büyüklerine meydan okuyan takımın hedefine F.Bahçeyi koyarak avutmaya çalışıyor bizi..Aptalmı sanıyorsun bizi Sn.Polat, yeter sömürdün 3 senedir bizi....

Bu doğruysa önemli bir gelişme!!

YÖNETİMİ İBRA ETMEYECEKLER!

G.Saray’da Olağan Mali Genel Kurul’a 1 gün kala, başkanlığa adaylık yeşil ışık yakan Ünal Aysal’ın etrafında birleşme kararı alan muhalifler, yönetimi idari açıdan ibra etmeme kararı aldı. Tüzüğe göre yönetimin idari olarak aklanmazsa, 1 ay içinde seçim kararı almasını koz olarak kullanacak olan muhalefet, hem kulübü Mayıs’ta seçimli genel kurula götürecek, hem de başkan Adnan Polat ve ekibinin bir dönem aday olmamasını sağlayacak. Yönetimi devirmek için en uygun yolun idari açıdan ibra etmemek olduğu kararına varan üyeler, mali açıdan ibra edip başkanlık makamındaki Adnan Polat’ı, etik değerlere sahip çıkarak mahkeme önüne çıkarmayacak.

HTSPOR / Meriç MÜLDÜR

O koltukta 2012'ye kadar kalacağını düşünmüyorum. Hatta, ihtimal bile vermiyorum..

Geri
Üst Alt