Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!

Başarıya aç paraya tok futbolcu alacağım... Real Madridli topçuların hepsi başarıyada tok parayada tok ama ortada işte. ne saçmalıyorsun be kardeşim.

Tabi canım ne gerek var sezon sonuna kadar şampiyonluk kovalamayı ehehehe..

Ne kadar gerzekçe bir açıklamadır ya..

Fenerbahçe'nin son dakika şampiyonluğundan bizene,biz son dakikayı bırak ligin 10.cu haftası şampiyonluktan koptuk yazıklar olsun!

Galatasaray Sportif Sanayi ve Yatırım A.Ş. transfer maliyetleri raporuna göre 2010 yılı içinde 46.524.583 lira bonservis, kira ve yetiştirme tazminatı, 6.908.942 lira menajer komisyonu ve 18.853.028 lira sözleşme fesih bedeli ödedi.

Sarı-kırmızılı kulübün, 2010 yılı içinde futbol şubesinde gider (72.286.553) - gelir (33.131.213) farkı ise 39.155.340 lira oldu.

(Not: Bu bilgilerdeki rakamlar 2010-2011 sezonu transferlerinde imzalanan sözleşmelerdeki toplam tutarları hangi yıl gelir veya gider yazılacağı dikkate alınmaksızın gösterilmektedir.)

Adnan Polat: "GS baskanligi bir asktir, rant degildir. 20 sene daha baskan kalmak istiyorum" dhdashdshsdsdh.Adam kendisini yalanlıyor söylediği cümlede.Zaytung haberi gibi.

Zarar 39 Milyon Lira, sadece 2010 yılı futbol faaliyetleri,

Üstelik alttaki notta belirtildiği üzere reeskont uygulanmamış hali,

Reeskont uygulanmış halinde fark daha da büyüyecektir.

Vardığımız nokta,

başarıya aç, paraya tok futbolcu

bulursan tabi.

Artı Ülker adı altında Cafe Crown isminde durmak bile bana göre ayıptır.Resmen siz üvey evlatsınız muamelesi yapılıyor.

Bir + daha fener Emir´i Türk yaptıktan hemen sonra bizimde Shumpert´ı Türk yapmamız gündeme geldi,Turgay Demirel denen şerefsiz bunun üzerine saçmasapan bir kural koydu ve Shumpert bu sezon Türk olamadı.Aziz Yıldırım Taurasi olayında nasıl kükredi,nerede bu olayda Adnan Polat?Shumpert olayı şampiyonluğumuzu elimizden alacak belkide.

"G.saray başkanlığı bir aşktır. Rant değildir. 20 sene daha başkan kalmak istiyorum" ya arkadas gecenin bu saatinde yapıcak sey mi bu?? twitterda okudum bu cumleyi abartmıyorum kalbim tekledi , sıkıstı... bu adam bana genc yasımda kalp krizi gecirtcek :((

6 yabanci yollayip 6 yabanci alirsin, takimi düzelttim sanirsin. Sen akillanmazsin. Ama kal sen kal. Yiyecegin küfürlerden sonra yüzünü görmek istiyorum.

Bir + daha fener Emir´i Türk yaptıktan hemen sonra bizimde Shumpert´ı Türk yapmamız gündeme geldi,Turgay Demirel denen şerefsiz bunun üzerine saçmasapan bir kural koydu ve Shumpert bu sezon Türk olamadı.Aziz Yıldırım Taurasi olayında nasıl kükredi,nerede bu olayda Adnan Polat?Shumpert olayı şampiyonluğumuzu elimizden alacak belkide.

Bunlar ufak ama sonucu belirleten detaylar.Rotasyon eksikliği yüzünden adam ilk beş çıkamıyor. Belkide şampiyonu belirleyecek bu karar.

Resmi siteyi istifa diye bombaliyalim.

Mali yönüne inersek işin içinde çıkamayız.Pazar günü toplantıda hepsi belli olacak.Çünkü bizim burda mali yönden konuşacağımız herşey dönüp dolanıp aynı yere gelecek.Tefeci defteri gibi. Zaten benim için sportif başarısızlık varsa her yönü ile başarısız olmuşuz demektir.Adnan Polat'ta en çok 1 yıl daha kalır.Kahrınımı çekecez ne yapalım çekeriz.Çekmedik mi daha önce çektik.Bu kadar.

20 sene daha demek 30 teknik direktör harcanıcak demektir. :(

Cevap: Polat: Seçim "2012'de olacak!"

Burda Polat'a sallayanlarin %70'i U dönüsü yapacak gibi geliyor bana. Hersey 2-3 tane yildiz transfere bakar. :asd:

Cevap: Polat: Seçim "2012'de olacak!"

Burda Polat'a sallayanlarin %70'i U dönüsü yapacak gibi geliyor bana. Hersey 2-3 tane yildiz transfere bakar. :asd:

yok aga Rijkaard-Elano-Keita-Jo-Gio-Misimovic-Lincoln gibiler geldi geçti bi halt olmadı artık yıldız falan sökmez bence..

Geri
Üst Alt