Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Cevap: Polat: Seçim "2012'de olacak!"

2-3 transfere vites R ye atılır

Adam haklı beyler :D

:asd: :D

yok aga Rijkaard-Elano-Keita-Jo-Gio-Misimovic-Lincoln gibiler geldi geçti bi halt olmadı artık yıldız falan sökmez bence..

Belki azınlık olabilirim ama, artık trasferle beni kandıramayacağına adım kadar eminim..

Belki seni yada beni kandiramaz ama cogunluk yine büyük baskan diye bagirmaya baslar. Bak görürsünüz en gec 2-3 transferden sonra. :asd:

Besiktas taraftari gibi döneksek eger, U dönüsü yapilir. Ama bu ihanet unutulmamali

Biz belki unutmariz, ama unutmaki bizim milletimiz balik hafizalidir. Onun icin unutan cok kisi olur bence. :D

Arshavin,Drogba,Gökhan İnler üçlüsünü alıyoruz ama adnan kalacak deseler çoğu kişi kabul eder.Bu laflar da malesef unutulur. Yazık.

ya millet mali tabloyu ovup duruyor da hadi diyelim kabul duzelttik.. peki bu mali tabloyu ne için duzelttik? basarı için.. ee sonuc?? husran..

ayrıca bana hiç inandırıcı gelmiyor mali tabloyu duzeltme olayı.. yapılan hersey ileriye donuktu zaten.. yani gelecekte kazancaktık parayı.. ama biz yine de bugune kadar tonlarca gereksiz para harcadık dimi? yani gelecekteki parayı harcadık coktan.. aldıgımız oyuncuların keita ve meira dısında kar etmedik.. hatta zarar ettik.. e hoca tazminatları var daha.. ustune odenen maaslar... hani duzelen tablo??

peki ne için harcandı bu kadar para? sampiyonlar ligi gelirlerini kazanmak için dimi? en kotu avrupa ligi için?? ee oralardan da mahrum kaldık.. yani yine içerdeyiz..

sezon bası tasarruf için keita ve topalı sattık cana ve pinoyu aldık dimi? keita 9 milyon+5milyon da topal.. pino 2.5 + cana 4.. 6.5 milyon kar ettik dimi?? sonra ne oldu?? uefadan elendik.. sayın polat da tutusup misi ve insuayı getirdi.. ikisi 8-9 milyona (daha sonra 2.5a mı ne dustu) mal oldu dediler.. zarara gectik bu sefer..

sezon ortası misiyi yolladık.. 8 milyon oldu 2.5 milyon.. sezon basına gore kar var dimi?? ee stancu 5+culio 3+yekta 4... ee hani 2012 kriterine noldu simdi?? ki arada rijkaard ve ekibi ile simdi hagi ve geonvanni tazminatları var.. ben su kar etme işini cozemedim bu kadar seyden sonra.. cozebilenler yani savunanlar bi acıklasın lutfen..

Not : sadece bu seneden ornek verdim ama onceki sezonlar da farklı degil.. gelen giden hocaları ve oyuncuları hepimiz biliyoruz...

Hiçbir şey değilde bizi, Fenerbahçelileştirme gayretlerinden tiksiniyorum. Kulübün misyonundan haberi olmayan biri tarafından yönetiliyoruz..

Riva'yı satarak rahata erileceği belliydi. Değişen birşey var mı? Yine Riva'dan gelecek paraya muhtaç durumdayız. Store ve bilet satışları çok çok artmayacağından, yeniden yapılanma için hangi mali başarı kullanılacak kısa vadede?

Bu sene de sıkın dişinizi, maçlara gelin alışveriş yapın, seneye sağlam kadro kurarız diyemezler. Kısa vadede kaynak lazım. En azından şimdiye kadar kaynakları etkin kullanamamışsın, hep batırmışsın. Kim güvenecek sana bu saatten sonra? Nasıl inanırız futbolu ihmal ettiğine, beceriksiz olmadığına? Yapılan mali iyileştirmelerin futbolu yanlış yönetmenle çarçur edilmeyeceğine nasıl inanırız?

[video=youtube;UiEf7yBmAOQ]https://www.youtube.com/watch?v=UiEf7yBmAOQ&feature=related[/video]

Polat'ın gözündeki Galatasaray bu işte.

ya bi de bi insan 1yıl basaramaz 2yıl basaramaz.. 4 senedir dibe surukluyor takımı adnan polat.. 7 td , onlarca futbolcu ve bir suru yonetici harcadıysan ve hala sorunlar devam ediyor takım daha da cokuyorsa tek sorumlu var demektir.. Baskan ve ekibi...

2012 ye kadar kalıcağına göre Fatih Terimi getirir kesin taraftarın ağzına bır parmak bal çalar, takımda iyi giderse yine herşey unutulur.Doğa nın kanunu bu.

Sadece tahmin olarak söylüyorum! 2012'ye kadar kalacağına ihtimal dahi vermiyorum. ''Seçim kararı almazsa, bütçeyi kısıtlarız hiçbir şey yapamazlar'' sözü aklımda. Mutlaka bir şeyler olacaktır. Ka-la-ma-ya-cak.

seçim kararı almayacaksın hee

meydan okuyosun

artık ibra olman imkansız

inan kıraç, sayın yaşlı kurt, Galatasarayımızı bu adamdan kurtar

tek güvencemiz sensin...

2012 ye kadar kalıcağına göre Fatih Terimi getirir kesin taraftarın ağzına bır parmak bal çalar, takımda iyi giderse yine herşey unutulur.Doğa nın kanunu bu.

fatih hoca bu takıma gelir mi?? bana bu yonetimle zor gibi geliyor..

ayrıca fatih hoca gelirse komple degişiklige gider.. bu parayı nasıl bulcaz? 2012 kriteleri diyor sayın baskanımız surekli malum :)

Milli Takım'daki tercihleri nedeniyle çok endişeliyim tekrar gelmesine. Ama florya da Kalli-Fatih Terim gibi koordinatörlere muhtaç. Amatör futbolcuya hükmetmesi gereken karakterler gelmeli. Hagi'yi de bu yüzden getirdi, yerlileri adam etsin diye. Mal alırken kazanılır ticarette. Kendini bilen profesyonel yerli futbolcu almadıkça, kısır döngü devam edecek.

fatih hoca bu takıma gelir mi?? bana bu yonetimle zor gibi geliyor..

ayrıca fatih hoca gelirse komple degişiklige gider.. bu parayı nasıl bulcaz? 2012 kriteleri diyor sayın baskanımız surekli malum :)

Fatih hoca tabiki bu takıma gelmez.Ama gerekli güvenceleri Polattan alır.Polatın artık son şansı gerekli parayı bulacak öle yada böle sonrada herşeyi Fatih terime bırakacak.Yo yapmadı bunları Adnan Polat kendisi bilir sokağa bile çıkarken 2 kere düşünür seneye.

Milli Takım'daki tercihleri nedeniyle çok endişeliyim tekrar gelmesine. Ama florya da Kalli-Fatih Terim gibi koordinatörlere muhtaç. Amatör futbolcuya hükmetmesi gereken karakterler gelmeli. Hagi'yi de bu yüzden getirdi, yerlileri adam etsin diye. Mal alırken kazanılır ticarette. Kendini bilen profesyonel yerli futbolcu almadıkça, kısır döngü devam edecek.

Valla bu durumdam bizi sadece Fatih Terim çıkarır bence.Takımda bir çok temizlenmesi gereken pislik var bu pislikleride ancak Terim temizler.4 sene şampiyon oldugumuz dönemde hatırlıyorum floryadakı çimleri ağaçları bile terim istediği gibi düzenliyordu.Bize böle bir lider gerek.

Geri
Üst Alt