Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Cevap: Polat: Seçim "2012'de olacak!"

Valla bu durumdam bizi sadece Fatih Terim çıkarır bence.Takımda bir çok temizlenmesi gereken pislik var bu pislikleride ancak Terim temizler.4 sene şampiyon oldugumuz dönemde hatırlıyorum floryadakı çimleri ağaçları bile terim istediği gibi düzenliyordu.Bize böle bir lider gerek.

valla bu konuda katılıyorum.. dove dove kovar bu takımdan bazılarını :D hatta gelirse bu baskanı bile dovebilir eger aynen devam etmeye kalkarsa adnan polat :D:D

Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!

@Serdar Burak. Aciz duruma düştüğün zaman karşındakileri aşağılamaya çalışma. Çünkü senden çok daha mantıklı argümanlar koyabiliyorlar ortaya.

;)

aciz duruma sen dusumusun

bu laflari edecek zekadaki bir insaninsportif basariyi gectim koca klubun mali durumunu duzeltebilecegine inaniyorsun:)

ben atarım die bişey demedim..

Herkesin öyle düşündüğünü sanarak yazmışsın, bende o yüzden yazdım. Çoğu kişi artık günlük başarı-transfer vs... şeylere aldanmıyor.

valla bu konuda katılıyorum.. dove dove kovar bu takımdan bazılarını :D hatta gelirse bu baskanı bile dovebilir eger aynen devam etmeye kalkarsa adnan polat :D:D

Eğer Terim gelirse bundan sonra işler biraz kötü giderse giden Terim değil Adnan Polat olur zaten.

evet beyler benim iddam budur

son 25 senede GSin basina gecmis en kötü başkandır polat

varmi itirazi olan?

gelin tartisalim

terim gelirse servet balta ilk 11 in degisilmezi olur hayal kurmayin

1 ay evvel

Adnan Polat: " Galatasaray tarihinde en sevilen Baskan benim "

:D

arkadas beyinsizin ettigi lafa bak yaaaaaaaa

yemin ediyorum beynim zonkluyor

sen hicmi hak sut emmedin?

Eğer Terim gelirse bundan sonra işler biraz kötü giderse giden Terim değil Adnan Polat olur zaten.

Bir şans daha verilmesi için ne yaptı Polat? Rahmetli Özhan Canaydın'dan beri bu da olmazsa başkan gider dedik. ŞL müziğini unuttuk

ben ciddi olarak polat ın kişisel menfaati olduğunu düşünüyorum.yada bir yerlerden para alarak bilerek Galatasaray ı bu hale düşürüyor.içimizdeki fenerli olabilir.

Bende şans verilsin demiyorimki zaten.Keşke hemen gitse.Ama öyle görüyomki ibra edilecek bu adam 1 sene daha kalıcak.

imparatorluğunu ilan edecek herhalde.

madem seçime gitmeyecek o zaman zaten polat futbolu çok ihmal ettim ayaklarında;kesin transfer sezonun da isimli ama içi geçmiş,pörtlemiş adamlara saçar paraları düzeltip durdum dediği mali yapının da içine ederek defolup gider. Hep berabaer bizde izleriz Adnan polat'ın 2012 sini.

Cevap: Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Son kez yazıyorum Genel Kurul öncesi Polat için, abarttım biraz :) Bence telegole katılıp seviye düşüren duayenleri kudurtmak için veriyor bu demeçleri. İbra olup istifa edecek. Alternatifi düşünmek bile istemiyorum. İyi geceler.

biri bu adamı durdursun.bize 1 sende en az 50 milyon euro daha içeri sokacak....istifa için herşey yapılmalı...

bende cok kiziyorum yönetime ve bir kac kez istifa yanlisi oldugumu belirttim burada.

ama beni futbol maci sonuclarindan ziyade galatasarayli yapan seylerden bir taneside kulübün prensipleri ve durusudur.

eger secim olur polat giderse bundan sonra hicbir sekilde gelen yeni yönetimler rahat calisma ortami bulamaz.

ondan sonra galatasarayi tutmanin hicbir esprisi kalmaz ve herhangi bir takimi tutabiliriz. cünkü siradanlasiriz.

14 sene sampiyon olmadiginda takimin arkasinda duran taraftar simdide zor olani yapmali ve bu yönetimin görev süresini tamamlamasina izin vermelidir.

ne olursa olsun bu fedakarlikta yapilmalidir.

ben sadece rengi sari kirmizi olan ama bjk ve fb tarzi yönetilen bir kulübün taraftari olmak istemiyorum.

durusuyla türkiyenin cok ama cok üstünde olan prensipli bir kulübün taraftari kalmak istiyorum.

bu kulübün futbol takimi ligde 11. veya 15. olsada.

bu haliylede seviyorum kulübümü ve polatin cok cok fazla hatasina ragmen iyi bir galatasarayli olduguna inaniyorum.

medyanin gazina gelmeyin arkadaslar. benide her sabah deli ediyor yazilan cizilen ama birakin bizim farkimizda bunlara gögüs germek olsun.

Adamın düşüncesi belli,bırakırsa takım tarihinin en kötü başkanı olucak.bunun için önümüzdeki seneyi kurtuluş olarak görüyor.Ama 2012 de böle saçma sapan hareketlerıne devam ederse bu seneki taraftar profilini çok arar sdadda o rakı şişesi ni kafasına yer bu sefer.

zaten 2012 diye tutturuyor 2 senedir, ne is varsa 2012 de, hayirlisi..

Bu adam yüzünden finansal olarak da, fena batacağız. 3 yıldır sportif en küçük bir başarı yok. Artık Avrupa'ya katılamadığımız gibi, STSL eşşek liginde bile 27 haftada fln 10 galibiyet ancak alıyoruz. Adnan Polat büyük bir Galatasaray düşmanıdır, onu aşağıya indirmek tüm Galatasaray'lıların görevidir.

Geri
Üst Alt