Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Cevap: Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Artik cok agir küfürleri hakediyor bu adam ama susalim en iyisi takimi batirdi hala dalga gecer gibi konusuyor sinir ediyor insani

Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!

bende cok kiziyorum yönetime ve bir kac kez istifa yanlisi oldugumu belirttim burada.

ama beni futbol maci sonuclarindan ziyade galatasarayli yapan seylerden bir taneside kulübün prensipleri ve durusudur.

eger secim olur polat giderse bundan sonra hicbir sekilde gelen yeni yönetimler rahat calisma ortami bulamaz.

ondan sonra galatasarayi tutmanin hicbir esprisi kalmaz ve herhangi bir takimi tutabiliriz. cünkü siradanlasiriz.

14 sene sampiyon olmadiginda takimin arkasinda duran taraftar simdide zor olani yapmali ve bu yönetimin görev süresini tamamlamasina izin vermelidir.

ne olursa olsun bu fedakarlikta yapilmalidir.

ben sadece rengi sari kirmizi olan ama bjk ve fb tarzi yönetilen bir kulübün taraftari olmak istemiyorum.

durusuyla türkiyenin cok ama cok üstünde olan prensipli bir kulübün taraftari kalmak istiyorum.

bu kulübün futbol takimi ligde 11. veya 15. olsada.

bu haliylede seviyorum kulübümü ve polatin cok cok fazla hatasina ragmen iyi bir galatasarayli olduguna inaniyorum.

medyanin gazina gelmeyin arkadaslar. benide her sabah deli ediyor yazilan cizilen ama birakin bizim farkimizda bunlara gögüs germek olsun.

3 seneyi çöpe attık 1 seneyi daha çöpe atalım ozaman.Zaten şuan çok sıradanlaştık futbol takımı olarak bundan daha fazla sıradanlaşamayız.Ben Adnan Polatın hatalarından ders alacağıne ihtimal vermiyorum.Tek sorun buda değil Galatasaray başkanı dediğin dik durmalıdır.Yalancılık,yalakalık taraftarı ayak oyunlarıyla kandırmak herşey Adnan Polatta fazlasıyla var.Medyanın gazıyla alakası yok.taraftar artık yemiyor bu numaraları.

Seneye kombine alacaktım güya.. Oda yalan oldu.

bende cok kiziyorum yönetime ve bir kac kez istifa yanlisi oldugumu belirttim burada.

ama beni futbol maci sonuclarindan ziyade galatasarayli yapan seylerden bir taneside kulübün prensipleri ve durusudur.

eger secim olur polat giderse bundan sonra hicbir sekilde gelen yeni yönetimler rahat calisma ortami bulamaz.

ondan sonra galatasarayi tutmanin hicbir esprisi kalmaz ve herhangi bir takimi tutabiliriz. cünkü siradanlasiriz.

14 sene sampiyon olmadiginda takimin arkasinda duran taraftar simdide zor olani yapmali ve bu yönetimin görev süresini tamamlamasina izin vermelidir.

ben sadece rengi sari kirmizi olan ama bjk ve fb tarzi yönetilen bir kulübün taraftari olmak istemiyorum.

durusuyla türkiyenin cok ama cok üstünde olan prensipli bir kulübün taraftari kalmak istiyorum.

bu haliylede seviyorum kulübümü ve polatin cok cok fazla hatasina ragmen iyi bir galatasarayli olduguna inaniyorum.

medyanin gazina gelmeyin arkadaslar. benide her sabah deli ediyor yazilan cizilen ama birakin bizim farkimizda bunlara gögüs germek olsun.

Guzel seyler soyluyorsunuz ama Adnan Polat'in tepki almasinin tek sebebi ligdeki basarisizliklar mi? Stad acilisindan sonra yaptigi aciklamalari ve krizi nasil yonetemedigini ne cabuk unuttuk. NTV'ye cikip FR'a yeni mukavele onerdim, sonuna kadar arkasindayim dedikten birkac hafta sonra FR'i bir B plani olmadan yolladigini ne cabuk unuttuk. Stadin catisinin kapanmasi konusunda verdigi ve tutmadigi sozleri ne cabuk unuttuk. Stadin isminde Ali Sami Yen isminin gecmesi gerektigini bilmeyip sonra Turk Telekom'a kizip arabesk sarki misali Adini Agzima Almam aciklamalarini ne cabuk unuttuk? Bunun gibi daha bir suru sey sayabilirim.

Acikcasi ben bunlari unutmadim ve bu ve bunun gibi seylerden dolayi Adnan Polat'in gitmesini istiyorum. Is hayati serttir, basarisizligin (sportif basarisizlik degil, yonetimsel basarisizliktan bahsediyorum) bedelini isin basindakiler oder. Polat'a yakisan istifa edip gitmekti ama bunu yapmiyorsa iste tam da bunun gibi durumlar icin Tuzuke o madde konulmus. Bu maddenin isletilmesi Galatasarayimiza bisey kaybettirmez.

Sadece susması lazım. Sussa daha iyi olacak. Beklentileri düşük tutuyor şimdiden. Bence kadro kalitesini istenilen seviyeye getirecek. Ben desteklerim Adnan Polat'ı. Ama şu açıklama bitirdi yani olayı. Ben son dakika kaçan şampiyonluğa razıyım arkadaş. Şampiyonlar Ligi'ne giderim en azından. Çok talihsiz bir açıklama. Ne demek abi bu ya. Yazık yani.

Ben de desteklerim Adnan Polat'ı. Bu forumda bir çok kişiyle ters düştüm. Hala da desteklerim. Ben de Galatasaray'lılığından şüphe etmem. Galatasaray geleneklerine uygun hareket etmeyi ben de çok istiyorum ve yapıyorum. Fakat şu açıklama çok ağır. Ben bir fenerli arkadaşıma bunu söylemem ve söylemedim. Son dakika kaçacaksa baştan kaybetmek iyidir diyemem. Arkadaşım benimle bir daha futbol konuşmaz. Nedir abi bu durum.

Hala Polat'ın kalmasını isteyenlere tek sözüm

"Zannedersem tek eksiğiniz Polattı"

Başkan'a tepkileri başarısızlık sananlar yanılıyor. Başarısızlığın da payı var ama o pay gösterdiği duruş, doğru aksiyon alamamasıyla, Sezgin 'i savunmasıyla ilgili.

Asıl istifa sebebimiz Galatasaray etiğine uygun olmayan söz ve tavırlarıdır. Başkanlığı döneminde başımıza gelen rezilliklere (C.Nalga 'dan başlayın) bakarsanız çok net olarak ne dediğimi göreceksiniz.

Rijkaard 'a söylenen ve yapılanlar arasındaki fark, taraftarı satma, klübü FB lileştirme, görülmemiş başarısızlığa karşın dalga geçer gibi verilen umut mesajları, koltuğa yapışma telaşı, hala Sezgin 'den medet umması... 100 madde sayarım bu şekilde.

Galatasaray 'lılığımızdan soğuduk. Yeter artık. :mad:

Önümüzdeki mali kurul çok önemli,eğer dediği gibi,bize yansıttığı gibi mali başarılar doğruysa ben kesinlikle kalmasından yanayım.Futbolda başarı nasılsa gelir.

leshkan

Zaten kimse 5. olduğumuz 3. olduğumuz zaman böyle istifa etmeli demedi. O zamanlar da başarısızdık. Ama perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye boşuna dememişler. Geç gelen transferler takım kurulamaması, stadın açılışında yaşananlara karşı takınılan tavır , yönetim içindeki çatlaklıklar, bir sezonda 3 teknik direktör değiştirilmesi, har vurup harman savrulan paralar, misimoviç olayı, haldun üstünel ve cemal özgörkey gibi kişilere istifa ettirmek,kriter diye milleti uyutmak, tek rakibimiz fener diyip saçmalamak , hala inatla başkanlığı istemesi say say bitmez

İnşallah ibra edilmez

Adamlar halen kadro kuracak falan diyor.Adamın vizyonuna bak arkadaş, fener son anda şampiyonluğu kaybetsin yeter bana diyor. Bu vizyonda olan birinin kuracağı kadroyada, getireceği başarıyada karnım tok.Defolsun gitsin.

Ne avrupa hayali bittiği için,ne ligdeki berbat durum için,ne bitmeyen adnan sezgin aşkın,ne azize olan açmazların,ne her gelen hocayı harcaman,ne de bu takımdaki birçok şerefsiz futbolcuyu hala tutman değil gitmen için ilk sebep,rahmetli başkanına kendi evinde mabedinde söylenen şeyleri yediğin yuttuğun için gitmelisin adnan başkan,eğer bu yönetimi ibra ederlerse ve bir senemiz daha bu adamla geçerse yazık olacak o bir seneyede hemde çok yazık,görmediğimiz ne rezillik kaldıysa onlarıda görürüz.

"FENERBAHÇE GİBİ KAYBETMEKTEN İYİDİR"

Fenerbahçe'nin geçen sezon kaybettiği şampiyonluğa da gönder yapan Polat, "Fenerbahçe’nin geçen sene son maçta kaybettiği şampiyonluk olayını yaşamaktansa başta boyun eğmek daha iyi. 2006’da şampiyon olduğumuzda, tribünlerden ‘20.45’ sesleri yükseldiğinde bir an kendimi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yerine koydum ve bu durum çok ağır bir şey.

Sadece şu bölümle ilgili yorum yapmak istiyorum...

Kesinlikle katılmıyorum Adnan Polat'ın söylediklerine. Belki bağışıklık kazandığımız içindir, belki de her iki duyguyu da bildiğimiz içindir ki son maçta şampiyonluk kaçırmayı baştan havlu atmaya 1000 kez tercih ederim. Şampiyonluk son maçta kaçınca büyük üzüntü duyup şok yaşıyor insan ama 3-4 gün sonra kendine gelip gelecek sezon daha iyisini yapmak için hırslanıyor. Baştan havlu attığı zaman insan futboldan soğuyor, her hafta sinir oluyor ve durum 7-8 ay boyunca devam ediyor. İlk durumda üzüntünün şiddeti çok daha fazla olsa da süre pek uzun olmuyor, ikinci durumda üzüntü çok şiddetli olmasa da uzun süreli olduğu için toplam üzüntü ve moral bozukluğu çok çok daha fazla oluyor. Bu sezon ligin ilk yarısında takım kötü giderken geçen 6 ay, Denizli maçı sonrasından da Trabzon maçı sonrasından da daha zordu, futboldan soğumuştum resmen.

Sizler de Galatasaray'ın durumundan ötürü sene başından beri kahroluyorsunuz mesela. Yaşadıklarınızın son maçta şampiyonluk kaybetmekten çok daha ağır olduğuna eminim. Süreç çok uzun çünkü. Yerinizde olmayı kesinlikle istemezdim...

Adnan Polat öyle birşey dememiş. Ntvspor yalan söylüyor. Doğrusunu Ntv Spor yalanları adlı başlıkta paylaştım. İnanmayın bu Ntvspor'a

yaptıkların yapacaklarının teminatıdır. ne söylersen söyle zerre kadar inancım kalmadı sana. kendini zaten yeterince madara ettin, daha niye ısrar ediyorsunki sayın başkan. bak sana sayın diye hitap ediyorum, hiç sevmememe rağmen, şu taraftar illa yüzüne tükürerek, klübü basarak mı göndermeli seni. azıcık onurlu ve gururlu bir duruş sergile, rica ediyoruz lütfen git artık.

Adnan Polat öyle birşey dememiş. Ntvspor yalan söylüyor. Doğrusunu Ntv Spor yalanları adlı başlıkta paylaştım. İnanmayın bu Ntvspor'a

Savunmak için adamı yapmadığınız şey kalmadı.Yalanlasın madem.Yalanlayamıyor neden?

Niye istifa etsinki?Azcık egosu olan kimse istifa etmez.

Taraftar ve ve medya tepkisi

Bi İversona bi Q7 ve Guti ye bakar

Aziz Yıldırım ilk 3 4 senesine bakın,şimdiye bakın

Çok afedersiniz öyle başa böyle tarak

Şimdi arazi olan Polatçılar,takım az canlansın,hani nerdesniz,biz burda Adnan Polat şöyle böyle derken bize gülüyordunuz felan der kafanız rahat olsun

Niye istifa etsinki?Azcık egosu olan kimse istifa etmez.

Taraftar ve ve medya tepkisi

Bi İversona bi Q7 ve Guti ye bakar

Aziz Yıldırım ilk 3 4 senesine bakın,şimdiye bakın

Çok afedersiniz öyle başa böyle tarak

Şimdi arazi olan Polatçılar,takım az canlansın,hani nerdesniz,biz burda Adnan Polat şöyle böyle derken bize gülüyordunuz felan der kafanız rahat olsun

Niye anlamiyorsunuz ki? TRansferle alakasi yok bu nefretin. Durus ve karakter ile alakasi var. Bu adam bir yalan makinesi, bu adam gücsüz, bu adam yagci, bu adam yag cekecem diye taraftarini satan bir insan, bu adam daha yönetimindeki adamlari kontrol etmekten aciz. Galatasaray´i nasil yönetecek? Sani transfer yüzünden bu kadar hakaret ediliyor adama. Özhan Canaydin da böyleydi ama Adnan Polat´a edilen hakaretlerin %10´u yapilmadi Canaydin´a. Cünkü Canaydin´in bir durusu vardi. Dürüstlügü vardi.

Ronaldo ve Messi'yi getirse bile Adnan Polat o açıklamaları yaparak bizim için tamamen bitmiştir.

Daha nasıl anlatalım?

Adnan Polat'ı futbol takımı yüzünden eleştirmedim asla.Vallahi eleştirmedim.

Ama bu açıklamaları adamı verem eder.

Geri
Üst Alt