Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Cevap: Polat: "Seçim 2012'de olacak!"

Eğer Adnan Polat 'ı destekleyenlerin sayısı muhalefetten fazlaysa bile Adnan Polat seçime gidip güven tazelemeli ve kaosu bitirmeli. Niye gitmiyor? Bence onun makatı yemiyor.

Gitsin seçime, tekrar kazansın, herkes susup desteklemeye devam etsin. Kendinin de başı ağrımaz.

Yoo, açık oylama olsa da bence ibra olacak ama kapalı oylamada daha da artar şansı Polat'ın. Sebebi de şu, şu anda konuşan toplasan 20 kişi var. 20 olmaz bile yani, o kadar söyleyeyim. E bu adamların destekçisi kaç kişi var belli değil. Kim biliyor bu sayıyı? Kendileri dışında hiç kimse. İmza toplama işi falan hikaye olacak, geçen sebebini sana anlatmıştım. Polat olağan genel kurulda eğer her söylediğinden sonra alkışlanıyorsa, Işın Çelebi İnan Kıraç'a kafa tutarken alkışlanıyorsa şu anda gün yüzünde görünen destekçi sayısında Polat önde. Net önde hem de.

umarim hakli degilsindir:)

ben boyle yalanci bir adami 2 gun bile basimizda gormek istemiorum

geriden geliyor

cunku akli cok yetersiz

sanirim bu aralar biri arkadasa dediki fenere karsi boynu bukuk diye taraftar sana tepkili

buda dediki tamam be artik fenere laf sokmaya basliyayim

sonra biri dediki federasyona da

tamam onuda ekleyelim konusmaya:)

acik acik soyluyorum

bu adam bu zekasiyla benim karsimda rezil olur canli yayinda oyle bir sustururum ki neye ugradigini sasirir

bu adammi bizim liderimiz:)

gulerim bir tarafimla

bu ibra edilmek edilememekten ote bir olay

bu bir yeterlilik

yeterli olan herkes GSi iyi yonetecek diye bir kaide yok

canaydin yeterli bir adamdir ama iyi onetemedi mesela tartisilir

ozturk yeterli bir adam her halinden belli, basarili olurmu bilemem

aysali hic bilmiyorum

ama bu adami 2 senedir yakindan izleyen biri olarak soyluyorum

bu adamin gerek zekasi gerek ozellikleri bu klubun baskani olmak icin yetersiz

Şu kadar söyleyeyim, Adnan Polat MGK'yı atlattığı gün neler olacağını göreceksiniz.

13 milyonluk forma satisi olmus

145bin zarar:)

vay anam vay:)

mali durumdan ucurmus:)

cemal ozgorkey denen dangalak sorumluydu bu islerden dimi:)

hayir ciddi soyluyorum hayatimi bu isi yaparak kazaniyorum

mesela beni formadan dukkanlardan sorumlu yaparsa ve ben iki sene icinde o bolumu kar eder bir duruma getirmezsem

bir daha GS maci seyretmem yasaklansin:)

Eğer Adnan Polat 'ı destekleyenlerin sayısı muhalefetten fazlaysa bile Adnan Polat seçime gidip güven tazelemeli ve kaosu bitirmeli. Niye gitmiyor? Bence onun makatı yemiyor.

Gitsin seçime, tekrar kazansın, herkes susup desteklemeye devam etsin. Kendinin de başı ağrımaz.

Refik Kardeşim, Sn.Polat' ın bu dediğini yapması için G.Saray' ın değerlerin önemsiyor ve geleceğine önem veriyor olması lazım!! Fakat kendisi hala önümüzdeki sene "Florya' ya karargah" kuracağından bahsediyor...Başkanmı, sportif direktörmü, teknik adammı belli değil!!!

Refik Kardeşim, Sn.Polat' ın bu dediğini yapması için G.Saray' ın değerlerin önemsiyor ve geleceğine önem veriyor olması lazım!! Fakat kendisi hala önümüzdeki sene "Florya' ya karargah" kuracağından bahsediyor...Başkanmı, sportif direktörmü, teknik adammı belli değil!!!

iki iside becerebilecek IQ ya sahip degil

İbra ve seçim farklı şeyler. Bana göre seçimi kazanır yine ama ibra edilmemek kulübün de imajını zedeler. Bunu göze alabilecekler mi oy verecekler? Bence herkes rahat rahat alamaz, bu yüzden ibra olacak. Seçim için ise bazı ufak detaylar var. Cemal Özgörkey, Mehmet Helvacı, Adnan Polat, Ünal Aysal gibi 4 farklı cephe var. Basbayağı cephe yalnız bu, gerçek anlamda cephe. Eğer seçime giderse şu dönemde başlı başına bir kaos olur. Bana sorarsanız Adnan Polat çok da aptal bir adam değil. Bu 4 taraf da birbirine karşı. Yani hiçbiri birbirinin yanında değil, hiçbiri birbiriyle ortak noktaya, ortak düşünceye, ortak çıkara sahip değil.

Bu ortamda seçim yapmak Kurtuluş Savaşı gibi bir şey. Bana sorarsanız bu savaşın Çanakkale Cephesi de Adnan Polat olur.:)

cemal i cepheden sayiyorsak zaten bitmisiz fenerli olalim:)

2012'den önce başarı beklemiyorum o zaman. :)

Adam kendi rızkı için klubün anasını ağlatıyor.20 yıl daha kalırım diyor.Adnan Polat'ı halen savunanların artık duygusal bir çıkarları olduğunu düşüneceğim.İnanılmaz.Yapmayın panpalar.Bırakın inadı artık.

hayir yani ne yapacak bulent undere guvenerek ortaligin tozunumu attiracak

"Rulez"in anlamını bilmediğim için sormuştum.:) Neyse, Bülent Ünder'in sezon sonu gideceğini bilmeyen yok. Tugay-Bülent-Cüneyt üçlüsü geleceğin yapılandırması, sezon sonu ve sonrasında bu üçlü ekip korunacak, teknik adamlık görevini üstlenecek kişi de bu üçü içinde Ünder diye görev onun oldu. Ben MGK'dan sonra -eğer ibra edilirse- ortalığın tozunu attıracağını düşünüyorum ama sportif anlamda değil. Sezon sonuna kadar zaten bir şey beklediğim yok ama konuşma sırası Polat'a geçecek. Şu an susuyor, sadece cevap hakkının doğmasını bekliyor. O da ibra edildikten sonra doğacak. İbra olursa herkesin çenesini kapayacak gücü var, çirkefliğin kralını yapacak. Şahsi öngörüm diyelim buna.

"Rulez"in anlamını bilmediğim için sormuştum.:) Neyse, Bülent Ünder'in sezon sonu gideceğini bilmeyen yok. Tugay-Bülent-Cüneyt üçlüsü geleceğin yapılandırması, sezon sonu ve sonrasında bu üçlü ekip korunacak, teknik adamlık görevini üstlenecek kişi de bu üçü içinde Ünder diye görev onun oldu. Ben MGK'dan sonra -eğer ibra edilirse- ortalığın tozunu attıracağını düşünüyorum ama sportif anlamda değil. Sezon sonuna kadar zaten bir şey beklediğim yok ama konuşma sırası Polat'a geçecek. Şu an susuyor, sadece cevap hakkının doğmasını bekliyor. O da ibra edildikten sonra doğacak. İbra olursa herkesin çenesini kapayacak gücü var, çirkefliğin kralını yapacak. Şahsi öngörüm diyelim buna.

butun bu senaryona cevabim bu

ibra edilme edilmem muhabbetinin yapildigi bir ortamda secime gitmemek serefsizliktir

GSi dusunen adam secime gider kendine guveniyorsa

ibra edilmekten korkmayan adam secimden niye korksun yoksa degilmi?

hem yeni bir kadro kurar falan ne guzel olur

mantik bunu gerektirir

su anki durum tam tersi

sivadigini biliyor

secilemeyecegini biliyor tek sansi adini temizlemek senin dedigin gibi

senin dediklerini yapsa bile bu adamin aptal oldugunu ve kendisini GSin onunde tuttugu gercegini degistirmez aksine ispatidir

bak soyle bir senaryo varrrr

diyelimki dedikleri gibi mali basari var:)

diyelimki tek eksik sportf basari:)

bu kadar kavga gurultu varken ben GSi seven biri olarak derimki

tamam arkadas ben guzel seyler yaptim su anki durumun kimseye faydasi yok ben secime gidiyorum

nasil bir mantiga sahip olan insan sunu dusunur

ben bu kadar is yaptim kaymagini simdi bu adamlar yiyecek

bire serefsiz

bizi ilgilendirmiyor

kaymak varsa olacaksa seninde bir GSli olarak sevinmen lazim

kaymagi baskasi yiyecek diye dusunecek kadar uzuluyorsan zaten acikca diyorsunki benim basarim GSdan onemli

zaten biraksin diyenlerin aslinda dusunmeden akillarinda arkada bu var

sen hizmet icin geldin ne hakla koltuga yapisirsin

yaptiysan hizmet ok saol

seni istemiyoruz ama artik su yada bu sebeple sen kimsinki koltuk benim diyorsun:)

Adnan Polat yarın kurtulsa bile yine birşey değişmeyecek bu sefer toplanan imzalar devreye girecek.Tüzük bu hakkı veriyor.

Polat için tünelin ucunda ışık yok.

İbra ve seçim farklı şeyler. Bana göre seçimi kazanır yine ama ibra edilmemek kulübün de imajını zedeler. Bunu göze alabilecekler mi oy verecekler? Bence herkes rahat rahat alamaz, bu yüzden ibra olacak. Seçim için ise bazı ufak detaylar var. Cemal Özgörkey, Mehmet Helvacı, Adnan Polat, Ünal Aysal gibi 4 farklı cephe var. Basbayağı cephe yalnız bu, gerçek anlamda cephe. Eğer seçime giderse şu dönemde başlı başına bir kaos olur. Bana sorarsanız Adnan Polat çok da aptal bir adam değil. Bu 4 taraf da birbirine karşı. Yani hiçbiri birbirinin yanında değil, hiçbiri birbiriyle ortak noktaya, ortak düşünceye, ortak çıkara sahip değil.

Bu ortamda seçim yapmak Kurtuluş Savaşı gibi bir şey. Bana sorarsanız bu savaşın Çanakkale Cephesi de Adnan Polat olur.:)

Hangi imaj' dan bahsediyoruz Sertaç kardeşim? Tarihinde ilk defa 13 mağlubiyet ile rekor kırmış bir yönetimin imajındanmı!! Yönetim kurulu içersinde 2'si istifa, 3'ü farklı muhalefet cephesi oluşmuş paramparça olmuş bir kulübün imajındanmı!! 3 senede 7 teknik adama kapıyı göstermiş bir yönetimin imajındanmı!! Taraftarını ellerinle emniyete ihbar edebileceğini ifade eden bir başkanın sergilemiş olduğu duruşun imajındanmı!! İmaj yok artık, bunlar lafta kaldı maalesef...Hedefi ilk 10'a girmek olan bir takımın ne imajı varki tartışılacak; çıtayı sadece F.Bahçeyi geçmek olarak belirleyen yönetimin felsefenimi tartışıyoruz biz hala...

butun bu senaryona cevabim bu

ibra edilme edilmem muhabbetinin yapildigi bir ortamda secime gitmemek serefsizliktir

GSi dusunen adam secime gider kendine guveniyorsa

ibra edilmekten korkmayan adam secimden niye korksun yoksa degilmi?

hem yeni bir kadro kurar falan ne guzel olur

mantik bunu gerektirir

su anki durum tam tersi

sivadigini biliyor

secilemeyecegini biliyor tek sansi adini temizlemek senin dedigin gibi

senin dediklerini yapsa bile bu adamin aptal oldugunu ve kendisini GSin onunde tuttugu gercegini degistirmez

İbra-seçim farkını yukarıda Refik'e verdiğim cevapta yazdım. Bu yazına cevabım da o olsun.

Adnan Polat yarın kurtulsa bile yine birşey değişmeyecek bu sefer toplanan imzalar devreye girecek.Tüzük bu hakkı veriyor.

Polat için tünelin ucunda ışık yok.

İmza toplama konusunda tüzüğün verdiği hakkı yazmıştım geçen gün başka bir konuda. Oradakileri oku istersen. İmza toplayıp da seçime gitmek ve o seçimi tamamlamak işi çok çok çok zor tüzük gereği. Serdar Abi biliyor, ona yazmıştım çünkü. Tabii eğer tüzükte o madde değişmediyse geçerli bu söylediğim.

Ben sana olacakları yazayım Sertaç. :)

Yarın Adnan Polat ibra edilir. Bu kesin çünkü yönetimin içinde de muhalefet var. Adnan Polat 'tan nefret bile etseler ibra ederler. Ama ciddi bir çoğunluk olur ibra etmeyen. Bu ciddi çoğunluğu değerlendiren muhalefet imza toplar ve seçim kararı alınır. Ünal Aysal ve ekibi seçimde 1. çıkıp Mayıs 'ta takımın başında olurlar.

Hangi imaj' dan bahsediyoruz Sertaç kardeşim? Tarihinde ilk defa 13 mağlubiyet ile rekor kırmış bir yönetimin imajındanmı!! Yönetim kurulu içersinde 2'si istifa, 3'ü farklı muhalefet cephesi oluşmuş paramparça olmuş bir kulübün imajındanmı!! 3 senede 7 teknik adama kapıyı göstermiş bir yönetimin imajındanmı!! Taraftarını ellerinle emniyete ihbar edebileceğini ifade eden bir başkanın sergilemiş olduğu duruşun imajındanmı!! İmaj yok artık, bunlar lafta kaldı maalesef...Hedefi ilk 10'a girmek olan bir takımın ne imajı varki tartışılacak; çıtayı sadece F.Bahçeyi geçmek olarak belirleyen yönetiminmi felsefeni tartışıyoruz biz hala...

O yazıda yönetim imajından bahsetmedim. Keşke sakinlikle okuyabilseydiniz. Cevabı yazarken olamadınız bari sakince okuyabilseydiniz.

Neyse, o son bahsettiğiniz felsefe yönetime değil, taraftara ait bir felsefe. Yönetim FB'yi geçince sevinecek değil ya, taraftar o mantık(sızlık)ta.

Geri
Üst Alt