Cevap: Polat: "Seçim 2012'de olacak!"
"Rulez"in anlamını bilmediğim için sormuştum.

Neyse, Bülent Ünder'in sezon sonu gideceğini bilmeyen yok. Tugay-Bülent-Cüneyt üçlüsü geleceğin yapılandırması, sezon sonu ve sonrasında bu üçlü ekip korunacak, teknik adamlık görevini üstlenecek kişi de bu üçü içinde Ünder diye görev onun oldu. Ben MGK'dan sonra -eğer ibra edilirse- ortalığın tozunu attıracağını düşünüyorum ama sportif anlamda değil. Sezon sonuna kadar zaten bir şey beklediğim yok ama konuşma sırası Polat'a geçecek. Şu an susuyor, sadece cevap hakkının doğmasını bekliyor. O da ibra edildikten sonra doğacak. İbra olursa herkesin çenesini kapayacak gücü var, çirkefliğin kralını yapacak. Şahsi öngörüm diyelim buna.
butun bu senaryona cevabim bu
ibra edilme edilmem muhabbetinin yapildigi bir ortamda secime gitmemek serefsizliktir
GSi dusunen adam secime gider kendine guveniyorsa
ibra edilmekten korkmayan adam secimden niye korksun yoksa degilmi?
hem yeni bir kadro kurar falan ne guzel olur
mantik bunu gerektirir
su anki durum tam tersi
sivadigini biliyor
secilemeyecegini biliyor tek sansi adini temizlemek senin dedigin gibi
senin dediklerini yapsa bile bu adamin aptal oldugunu ve kendisini GSin onunde tuttugu gercegini degistirmez aksine ispatidir
bak soyle bir senaryo varrrr
diyelimki dedikleri gibi mali basari var
diyelimki tek eksik sportf basari
bu kadar kavga gurultu varken ben GSi seven biri olarak derimki
tamam arkadas ben guzel seyler yaptim su anki durumun kimseye faydasi yok ben secime gidiyorum
nasil bir mantiga sahip olan insan sunu dusunur
ben bu kadar is yaptim kaymagini simdi bu adamlar yiyecek
bire serefsiz
bizi ilgilendirmiyor
kaymak varsa olacaksa seninde bir GSli olarak sevinmen lazim
kaymagi baskasi yiyecek diye dusunecek kadar uzuluyorsan zaten acikca diyorsunki benim basarim GSdan onemli
zaten biraksin diyenlerin aslinda dusunmeden akillarinda arkada bu var
sen hizmet icin geldin ne hakla koltuga yapisirsin
yaptiysan hizmet ok saol
seni istemiyoruz ama artik su yada bu sebeple sen kimsinki koltuk benim diyorsun