polislerin kadinlardan kimlik istememesi

rasgele arama değildir. muhtemelen saç sakalı birbirine karısmıs suclunun tekini arıyorlardır. sende de o potansiyeli bulmuslardır. bi danısalım diyip usulca yaklasıp kimliğine bakmıslardır.

Saç sakal etken tabi ama sadece buna bağlamamak gerek. Şort tişört yazlık yerinde dolaşırken bile benden kimlik istemişlerdi. Bunlarda günlük kota var sanırım.
Düz yolda sallana sallana yürüyenleri de durduruyorlardır.

İftira yok ortada. Plajda atmışsın 15-20 şişeyi sonra yürüyemeyince adamlar seni durdurmuştur.

Seni durdukları an alkollü olmadığını söyle, susacağım.

O an öyleydi ancak sarhoş değildim.

Ayrıca bu polisler herkese alkollü muamelesi yapıyor. Bursa'dan yeni çıkmış, memlekete dönüyorum daha otoyola girmeden polis durdurdu. "Uzun farlar niye açık?" diye sordu. "Farkında değildim" dedim kıvırma amaçlı adam alkolmetreyi getirdi arabadan, üfletti. Ramazan ayındaydık. Rezalet!

İftira yok ortada. Plajda atmışsın 15-20 şişeyi sonra yürüyemeyince adamlar seni durdurmuştur.

Seni durdukları an alkollü olmadığını söyle, susacağım.

O an öyleydi ancak sarhoş değildim.

Ayrıca bu polisler herkese alkollü muamelesi yapıyor. Bursa'dan yeni çıkmış, memlekete dönüyorum daha otoyola girmeden polis durdurdu. "Uzun farlar niye açık?" diye sordu. "Farkında değildim" dedim kıvırma amaçlı adam alkolmetreyi getirdi arabadan, üfletti. Ramazan ayındaydık. Rezalet!
Uzun far olayında bilemez senin kim olduğunu, ne tipler çıkıyordur onların karşısına.

Saç sakal mevzusu da öyle, öyle tipler geliyordurki her türlü bakıyorlardır.

Mesela ben Demirle yanyanayken @Demir Baş'ı hep durdururlar bana bir şey demezler, sebebini çözemedik henüz.

Uzun far olayında bilemez senin kim olduğunu, ne tipler çıkıyordur onların karşısına.

Mesela ben Demirle yanyanayken @Demir Baş'ı hep durdururlar bana bir şey demezler, sebebini çözemedik henüz.

Şu haftasonu yaptığınız toplantıdaki fotonu gördüm. Polis olsam her gördüğümde durdururdum ben. Tam dövmeye bahane bulunup dövülecek adamsın.

Şu haftasonu yaptığınız toplantıdaki fotonu gördüm. Polis olsam her gördüğümde durdururdum ben. Tam dövmeye bahane bulunup dövülecek adamsın.
Bunu ilk söyleyen kişi olman şaşırtmadı, dün geceki promil seviyesine bağlıyorum.

Geri
Üst Alt