Portekiz Primeira Liga Maçlar Başlığı

Keremi 12ye satması feghouliye o kontratı vermesinden bile daha fail işiydi dursunun

bizdeyken top kaybından 12mlik bile top oynamıyordu

Süper Lig'i fazla mı küçümsüyoruz acaba. Rio Ave'nin orta sahasında Demir Ege Tıknaz'la Alanyalı Novais oynuyor. Kerem Icardi'den sonra Pavlidis zulmüyle mücadele etmesine rağmen hafif geldi bu lig. Herkes açık top oynadığından pozisyon da rahatça buluyor. Bulduğunu da atıyor valla. Keskinliği maksimum düzeyde.

Süper Lig'i fazla mı küçümsüyoruz acaba. Rio Ave'nin orta sahasında Demir Ege Tıknaz'la Alanyalı Novais oynuyor. Kerem Icardi'den sonra Pavlidis zulmüyle mücadele etmesine rağmen hafif geldi bu lig. Herkes açık top oynadığından pozisyon da rahatça buluyor. Bulduğunu da atıyor valla. Keskinliği maksimum düzeyde.
özür dilemedin hala keremden

Portekiz liginde benfica maclari 20 m2 de oynaniyor rakiplerde ne savunma var ne hucum top hep ceza sahasi cevresinde dolasiyor

Keremin zaten en onemli ozelligi firsatciligi takibi
Bu ligte gol atar asiste yapar sasilacak birsey degil Turkiye liginin 3 seviye alti bir lig

Takimlar arasi kalite farki ucurum diger takimlarij hepsi bodrum gibi

Bizim ligte hic degilse sertlik var burda oda yok
Altyapilari saglam iyi topcu yetistiriyorar Benfica Porto Sporting harici hepsi mahalle takimi

Su lige Eli ayagi duzgun herhangi bir hucum oyuncusunu gonder istatistik rekoru kirar

Holllanda ve Portekiz ligi lig olarak cok cok zayif ligler ama adamlarin pazarlamasi muthis simdi keremi 50 60 milyona kitlerler bir yere

Biz hayatta satamayiz adamlarin ismi var Benfica

Portekiz liginde benfica maclari 20 m2 de oynaniyor rakiplerde ne savunma var ne hucum top hep ceza sahasi cevresinde dolasiyor

Keremin zaten en onemli ozelligi firsatciligi takibi
Bu ligte gol atar asiste yapar sasilacak birsey degil Turkiye liginin 3 seviye alti bir lig

Takimlar arasi kalite farki ucurum diger takimlarij hepsi bodrum gibi

Bizim ligte hic degilse sertlik var burda oda yok
Altyapilari saglam iyi topcu yetistiriyorar Benfica Porto Sporting harici hepsi mahalle takimi

Su lige Eli ayagi duzgun herhangi bir hucum oyuncusunu gonder istatistik rekoru kirar

Holllanda ve Portekiz ligi lig olarak cok cok zayif ligler ama adamlarin pazarlamasi muthis simdi keremi 50 60 milyona kitlerler bir yere

Biz hayatta satamayiz adamlarin ismi var Benfica
benfica bize 5 tane atar dostum

benfica bize 5 tane atar dostum
Benfica sporting porto haric yazdim dostum zaten bu takimlar o lige cok fazla diger takimlari getirin ptt ligine koyun kume duserler

Siz maci izliyormusunuz? gollere bakip aa kerem golmu atti diyorsunuz

Savunma yok hucum yok benfica 20 m2 de top oynuyor yorulmadan maci bitiriyor top ceza sahasindan cikmiyor

Benficaya yunusu gonder oda muthis oynar irfancani gonder oda tonla gol atar
Icardiyi filan koy 60 gol atar lig rezalet sertlik yok mucadele yok saglikli yasam icin spor yapiyorlar

Geri
Üst Alt