- 26 Ocak 2021
- 34.905
- 33.549
- 2.183
Geçmişe mazi gelecege niyazi diyerek onumuze bakalım yunus oynuyor iştePembe gtlü gsliler eserinizle gurur duyun, adamı deli ettiniz kaçırdınız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmişe mazi gelecege niyazi diyerek onumuze bakalım yunus oynuyor iştePembe gtlü gsliler eserinizle gurur duyun, adamı deli ettiniz kaçırdınız
EvrenBenfica sporting porto haric yazdim dostum zaten bu takimlar o lige cok fazla diger takimlari getirin ptt ligine koyun kume duserler
Siz maci izliyormusunuz? gollere bakip aa kerem golmu atti diyorsunuz
Savunma yok hucum yok benfica 20 m2 de top oynuyor yorulmadan maci bitiriyor top ceza sahasindan cikmiyor
Benficaya yunusu gonder oda muthis oynar irfancani gonder oda tonla gol atar
Icardiyi filan koy 60 gol atar lig rezalet sertlik yok mucadele yok saglikli yasam icin spor yapiyorlar
Yunus bu hızla giderse kerem barış marış yanında metehan mimaroğlu kalırGeçmişe mazi gelecege niyazi diyerek onumuze bakalım yunus oynuyor işte![]()
Ptt ligine ayip allah askina ptt ligi maclari acaipBu portekiz ligi de tam köy ligi. Benfica,porto, s.lizbon dışı ptt ligi takımı hepsi
Atl madride 2 hafta önce klas gol atan kerem değildi sanki, millet portekiz ligini boklayıp keremi küçümsemeye çalışıyo halaEvren
yenildin kabul et
adam milli takımda Clde'de atıyor golleri
simdi yatagına gidip aglayabilirsin
acıyorum sadeceAtl madride 2 hafta önce klas gol atan kerem değildi sanki, millet portekiz ligini boklayıp keremi küçümsemeye çalışıyo hala
Niye agliyim kardesim ben memnunum iyiki giti gram hazzetmedigim adam basarilida olsun bizim topcumuz ama portekiz liginde gol atiyor diyede adami yalamam gecinizEvren
yenildin kabul et
adam milli takımda Clde'de atıyor golleri
simdi yatagına gidip aglayabilirsin
Clde 3 gol attıNiye agliyim kardesim ben memnunum iyiki giti gram hazzetmedigim adam basarilida olsun bizim topcumuz ama portekiz liginde gol atiyor diyede adami yalamam geciniz
Benfica sporting porto haric yazdim dostum zaten bu takimlar o lige cok fazla diger takimlari getirin ptt ligine koyun kume duserler
Siz maci izliyormusunuz? gollere bakip aa kerem golmu atti diyorsunuz
Savunma yok hucum yok benfica 20 m2 de top oynuyor yorulmadan maci bitiriyor top ceza sahasindan cikmiyor
Benficaya yunusu gonder oda muthis oynar irfancani gonder oda tonla gol atar
Icardiyi filan koy 60 gol atar lig rezalet sertlik yok mucadele yok saglikli yasam icin spor yapiyorlar
Bizde de manuya atti zaten atiyor bu adam atmasinda sorun yokki gitmek istedi gittiAtl madride 2 hafta önce klas gol atan kerem değildi sanki, millet portekiz ligini boklayıp keremi küçümsemeye çalışıyo hala
Barcelona ofsayt taktiği yapıyor arkada çok açık veriyor yoksa Kerem'de bir numara yok deriz.barcelonaya gol atınca ne bahanenız olacak cok merak edıyorum
Ptt ligine ayip allah askina ptt ligi maclari acaip
sert tekme tokat havada ucusuyor
Bu maclar resmen harlem maci gibi benfica mac basladigindan beri geriye bile kosmadi ceza sahasi icinde top dolasiyor
Keremin menajeri akilli hem istatistik kasarsin hemde benfica etiketi ile transfer olursun dedi
Iyide yapti bak rafa silva burda bir gaz basladi yavas yavas sertlikten mucadeleden adamin oyunu aninda dustu seneye kacip giderse sasirmam Turkiye ligindeki sertlik cok az ligte var