Portekiz Primeira Liga Maçlar Başlığı

Benfica sporting porto haric yazdim dostum zaten bu takimlar o lige cok fazla diger takimlari getirin ptt ligine koyun kume duserler

Siz maci izliyormusunuz? gollere bakip aa kerem golmu atti diyorsunuz

Savunma yok hucum yok benfica 20 m2 de top oynuyor yorulmadan maci bitiriyor top ceza sahasindan cikmiyor

Benficaya yunusu gonder oda muthis oynar irfancani gonder oda tonla gol atar
Icardiyi filan koy 60 gol atar lig rezalet sertlik yok mucadele yok saglikli yasam icin spor yapiyorlar
Evren

yenildin kabul et

adam milli takımda Clde'de atıyor golleri

simdi yatagına gidip aglayabilirsin

Bu portekiz ligi de tam köy ligi. Benfica,porto, s.lizbon dışı ptt ligi takımı hepsi
Ptt ligine ayip allah askina ptt ligi maclari acaip
sert tekme tokat havada ucusuyor

Bu maclar resmen harlem maci gibi benfica mac basladigindan beri geriye bile kosmadi ceza sahasi icinde top dolasiyor

Keremin menajeri akilli hem istatistik kasarsin hemde benfica etiketi ile transfer olursun dedi

Iyide yapti bak rafa silva burda bir gaz basladi yavas yavas sertlikten mucadeleden adamin oyunu aninda dustu seneye kacip giderse sasirmam Turkiye ligindeki sertlik cok az ligte var

Benfica sporting porto haric yazdim dostum zaten bu takimlar o lige cok fazla diger takimlari getirin ptt ligine koyun kume duserler

Siz maci izliyormusunuz? gollere bakip aa kerem golmu atti diyorsunuz

Savunma yok hucum yok benfica 20 m2 de top oynuyor yorulmadan maci bitiriyor top ceza sahasindan cikmiyor

Benficaya yunusu gonder oda muthis oynar irfancani gonder oda tonla gol atar
Icardiyi filan koy 60 gol atar lig rezalet sertlik yok mucadele yok saglikli yasam icin spor yapiyorlar

Sağol r.tas yüreklere su serptin keremi iyi kakalamisiz

Atl madride 2 hafta önce klas gol atan kerem değildi sanki, millet portekiz ligini boklayıp keremi küçümsemeye çalışıyo hala
Bizde de manuya atti zaten atiyor bu adam atmasinda sorun yokki gitmek istedi gitti
Ben gayet memnunum ordan da iyi yere transfer olur umarim ben keremin karakterini sevmiyorum oda benim tercihim herkes aglayabilir arkasindan

Ben aglamam yunusu kazandik herseyde vardir bir hayir

Kesin benficanin yeni hedefi yunus olur. Keremden kazanamadimiz parayi yunusdan cikarmamiz gerek

barcelonaya gol atınca ne bahanenız olacak cok merak edıyorum

Pavlidis'i feci haşlar bunlar. Kimseye top vermiyor herif.

Ptt ligine ayip allah askina ptt ligi maclari acaip
sert tekme tokat havada ucusuyor

Bu maclar resmen harlem maci gibi benfica mac basladigindan beri geriye bile kosmadi ceza sahasi icinde top dolasiyor

Keremin menajeri akilli hem istatistik kasarsin hemde benfica etiketi ile transfer olursun dedi

Iyide yapti bak rafa silva burda bir gaz basladi yavas yavas sertlikten mucadeleden adamin oyunu aninda dustu seneye kacip giderse sasirmam Turkiye ligindeki sertlik cok az ligte var

Kerem buradada atıyordu..Çok abartıyoruz.Kerem burada neyse oradada aynı.inanılmaz patlayıcı bir özelliği var.Sürekli hareket halinde ve gölcü özelliği var.Ama eksik taraflarında az değil.Muhtemelen benficada daha doğru kullanılıyor.portekizde bu üç büyük takımla diğer takımlar arasında senelerdir çok ciddi seviye farkı var.Bizde bu durum iki üç senedir böyle.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dogru kullaniliyor, yanlis kullaniliyor, yok bizde surda oynadi Benficada burda oynuyor gibi bahaneler uretmeye gerek yok.

Bizde vadesini doldurmustu, hem onun icin hem de bizim icin cok iyi bir ayrilik oldu. Bonservis konusu tartismaya acik ama o konuda da en buyuk suc bizim yani taraftarin. Yoksa biz ne yaparsak yapalim kendisi gidecekti.

Burada oynarken ister istemez kilit adam konumuna donusmustu ve her topta assist ya da gol deniyordu. Benficada attigi gollerde ise gordugum kadariyla hep ceza sahasi icinde son dokunus yapiyor.

Hepimizin ogrenmesi gereken seyler var Kerem konusunda ama Turkiyedeki taraftar profili iyice boka batmis durumda, bu yuzden umutsuzum. Bir mac kotu oynadigi zaman hemen cop ilan edilenler mi dersin, 2 senedir bizi tasiyan stoperi hazirlik maclarinda kotu oynadi diye Caykur Rize oyuncusuyla takas edilmesini isteyenler mi dersin hepsi var. Benzer bir seyi BAY ya da Yunus'a yapmayalim diye soyluyorum bunlari.

22’ Farense 1-1 Benfica

Asist: Kerem Aktürkoğlu

Geri
Üst Alt