- 26 Kasım 2012
- 179.093
- 241.093
- 5.688
forumda ne kadar gerizekalı düşünen insalar var.
yuh be kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda ne kadar gerizekalı düşünen insalar var.
saçlamala
nasıl okuyacağız kavgayı o zaman
burdan devam arkadaşlar
yuh be kardesim
tşkAdmin arkadaşların sana yardimci olurlar![]()
![]()
![]()
had çerçevesini aşmayalım rtşçok saçmalıyorlar hayri napayım. biryere kadar sabredebiliyor insan.
had çerçevesini aşmayalım rtş
Cok yazip bi bok anlatmamak yerine her zaman az yazip cok sey anlatabilmeyi istemelisin adem.Senin anlyabildigin dilden konusuyorum artik, kötü mü ? Diger yazdiklarimi kavrayamasan bile, bir tohum gibi yesermeye basladilar bile kafanda.
Cok yazip bi bok anlatmamak yerine her zaman az yazip cok sey anlatabilmeyi istemelisin adem.
o zaman sövebilirsin renktaşdediğimin arkadasındayım renktaş. bazen küfürlerin bile negatif düşüncelerden daha masum olduğuna inanıyorum.
Olaylar bazen anlayabilenin kapasitesi ile sinirli. Ama o konuda da yeterli bilinc alti calismalarini yapiyorum.
Ne kadar anlatırsan anlat anlatabildeklerin karşındakinin anladığı kadardır diyorsun yani?
Sen felsefe falanda yapmaya başladın benimle tartışmak sana iyi geldi teşekkür istemez :asd22:
Harfler azalinca, bazi seyleri daha rahat idrak etmeye baslamissin. Tebrik ederim.
Dediğim gibi teşekkür istemez insan olarak görevimiz eğitime muhtaçlara eğitim vermek sende artık diğer normal insanlar gibi az konuşup çok icraat yapma yolunu seçebilirsin.
Seni istedigim siyasi kilifa, istedigim an, ve istedigim sekilde soktuktan sonra, bunu iddia etmen eglendirdi gönlümü.
Onu sen kendi kafanda kurdun ben ülkemi seviyorum dedim bunu faşistçe olarak tanımladınBende eyvallah dedim.Asıl mesele şu seni bir şebeğin arkasına sığınmak zorunda kaldığın anda benim için ortada tartışma adına birşey kalmadı dediğim gibi ondan sonrası senin eğitimin içindi.
Insanlara hakaret etmek, bir acizligin belirtisidir. Sürekli ona, buna hakaret etmek, bastan itibaren bilinc altinda yasadigin haksizligin en büyük belirtisidir zaten.
Sen ne dedigini cok iyi biliyorsun, bir etnik grubun, baska etnik gurubun ülkesinde yasamasi ile ilgili. Hemde Türkiye Cumhuriyeti gibi etnik acidan bukadar rengi barindiran ülkenin vatandasi olarak, böyle bir durumu, asaglik olarak nitelendirdin. Lincden zevk aliyorsun dedin, sürekli siddet cigirtkanligi yapan mesajlarin ortaya döküldü.
Bana bok atmak isterken, eline yüzüne bulastirdin. Bir daha ayni hatalara düsmezsin belki.
Bak yine uzun cümleler kurmaya başladın beyin yine teklemeye başladı anlaşılan bugünlük burda bırakalım yarın gel yine devam ederiz eğitimine hadi canım.