trabzonuda savunuyorsun. kafan mi guzel ?
Bak sana olmadık hakaretleri yağdıracağım cahil herif . Benim hangi laflarıma karşısın onu söyle ona göre konuşalım. Hiçbirşey bildiğiin yok konuşuyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzonuda savunuyorsun. kafan mi guzel ?
Irlandali Boksör olayi da Milletimizin asaglik kompleksini ortaya koyuyor. 110 Kiloluk, boks ile cok da fazla alakali olmayan bir adamin, ortalama 70-75 kiloluk 4-5 kisi ile karistigi kavgayi, Irlandali Boksör tüm Aksaray esnafini dövdü diye verdiler günler... iki üc kisi ayirmaya calisiyor, digerleri de izliyor olayi. Bir cok Türk´de bunun hazini yasadi, artik nedense. Hadi misal milliyetci bir yunani anlayabilirim, de bir Türk bundan nasil bir haz duyabilir ?
Cok da kötü niyeti bir olay olsa, orada toplu halde ya linc, yada cok pis/tenha adamlar olsa, barsagina bir bicagi vurup götürmüslerdi adami.
Bak sana olmadık hakaretleri yağdıracağım cahil herif . Benim hangi laflarıma karşısın onu söyle ona göre konuşalım. Hiçbirşey bildiğiin yok konuşuyorsun
hahaha rapor
nationalist hamzaoglu
Yapma ne olursun! Allahım ne yapacağım şimdi? Pardon sen Allah ı sevmezdin
Benim allahi sevip sevmemem senin allahim ne yapacagim simdi cümlene ne engel koyuyor Ersin Can.
Anlamadın mı? Bana acımanı istiyorum ya Allah ı sevene acımazsın sen şimdi.Kapişş
Az düşün be Yusuf. Sonra laf söyleyince suçlu ben oluyorum.
Ayrıca noldu da dünden beri konuşmalarında mantık yokken şimdi benden mantıklı açıklama bekliyorsun.
Irlandali Boksör olayi da Milletimizin asaglik kompleksini ortaya koyuyor. 110 Kiloluk, boks ile cok da fazla alakali olmayan bir adamin, ortalama 70-75 kiloluk 4-5 kisi ile karistigi kavgayi, Irlandali Boksör tüm Aksaray esnafini dövdü diye verdiler günler... iki üc kisi ayirmaya calisiyor, digerleri de izliyor olayi. Bir cok Türk´de bunun hazini yasadi, artik nedense. Hadi misal milliyetci bir yunani anlayabilirim, de bir Türk bundan nasil bir haz duyabilir ?
Cok da kötü niyeti bir olay olsa, orada toplu halde ya linc, yada cok pis/tenha adamlar olsa, barsagina bir bicagi vurup götürmüslerdi adami.
irlandali hakliydi aksaray esnafi haksiz
boksor 4 tane haksiz kisiyi bi guzel indirdi
bu bana haz verdi acikcasi, hic de asagilik kompleksi oldugunu dusunmuyorum.
bu da zevkli bir kavga videosudur mesela, icinde baska irktan biri olmadigi icin utanmadan izleyebilirsin :k19:
Boxer Vs. 4 attackers! Awesome street fight - YouTube
irlandalının bağırsağına bıçağı vurup götürselerdi o zaman adem kendisi haz duyacakmış anlaşılan.
4 kisiyi felan indirmedi, bir tane tahminime göre 58-60 kiloluk bir adami indirdi. Tek basina da degil, üc kisi ile ordaydi, ki onlar kacarken, kendisi saglam bir sekilde durdu sopa, ve koltuk darbelerine karsi. Ve olay okadar...
Ve nereden biliyorsun adamin hakli oldugunu ? Tipine ve hareketlerine bakarsam, kafa dengi yerinde olmayan ariza bir adama benziyor.
ne anlatıyon birader senAnlamadın mı? Bana acımanı istiyorum ya Allah ı sevene acımazsın sen şimdi.Kapişş
Az düşün be Yusuf. Sonra laf söyleyince suçlu ben oluyorum.
Ayrıca noldu da dünden beri konuşmalarında mantık yokken şimdi benden mantıklı açıklama bekliyorsun.
ne anlatıyon birader sen
Hatirlayalim
İrlandalı Turist Tum Esnafı Dovdu - YouTube
adam tek basina sopali korkaklari teker teker dovmus, iki kisiyi yere indirmis birini knockout etmis ve o adam iki disini kaybetmis #respect #agirsiklet #agirsilmis
aktarilan da kavganin basit bir su olayindan ciktigi ve haksiz olanin aksaray esnafi oldugu yonunde. kimse de su ana kadar cikip itiraz etmedi gordugum kadariyla.
tesk baskani bizzat ozur dilemis ayrica, esnaflar haksiz olmasa dilemezdi kanimca.
İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, su şişelerini yere düşürünce dükkan sahibiyle tartışma yaşadı. Dükkandan elinde sopayla çıkan işletme sahibi çevredeki esnafla birlikte İrlandalı turiste vurmaya başladı.
Esnafın dövmeye çalıştığı İrlandalı turist profesyonel boksördü ve neredeyse bütün esnafı tek başına dövdü
Aksaray Esnafından İrlandalı Turist ile İlgili Carpıcı Gercek - YouTube4 kisiyi felan indirmedi, bir tane tahminime göre 58-60 kiloluk bir adami indirdi. Tek basina da degil, üc kisi ile ordaydi, ki onlar kacarken, kendisi saglam bir sekilde durdu sopa, ve koltuk darbelerine karsi. Ve olay okadar...
Ve nereden biliyorsun adamin hakli oldugunu ? Tipine ve hareketlerine bakarsam, kafa dengi yerinde olmayan ariza bir adama benziyor.
Olayin aslini nezamandir arastiriyor Türk medyasi ? Bir kavga olayini, bukadar sensasyonel haber yapmalari bile garip... Olayin asli o degil. Bak arka tarafta kavga edenler daha var, arkadaslarin bir tanesi, kacarken görülüyor ilk bastan. Adami yalniz birakiyorlar zaten.
Neden su yüzünden kavga etsinler ? Orada bir turist ile kargasa cikiyor, alkol istiyor, dükkan sahibi de vermiyor, satmadigi icin. Bu adamda muhtemelen icmis, daha önce sattigini iddia ediyor. Bu adamda gidiyor, iki tane arkadasini getiriyor otelden, biri de bu izmandut gibi adam. Dükkani basmaya gidiyorlar, bu adamda gidiyor dolabi kirarcasina aciyor. Bunun üzerine zaten hazirlanan dükkan sahibi sopa ile cikiyor. Bunun üzerine 3-4 kisi daha geliyor yardima.
Sonra kargasada sopalar ile otele kovaliyorlar. Bir kac dakika sonra yine cikiyor oradan, kolyesini kaybettigi icin kargasada. Calindigini iddia ediyor. Bunun üzerine galiba o yesilli dükkan sahibi, adama gidiyor kolyesini veriyor. Sonra adam bogazina sarilip tekrar vuruyor adama, yani herifte bir zorbalik var... Zaten adami tutup, oradan uzaklastiran da yine oradan bir adam.
Irlandaliya hakkini veriyor esnaflar. Olayini tamamini anlattiklari video var. Saglam adam diyorlar, hakkini veriyorlar zaten. 1.90, 115 kiloluk adam, yumruk atmayi da biliyor. Dövüsmeyi bilmeyen, 5-6 tane 70-75 kiloluk adami alt eder zaten. Yani böyle bir adam, senin dükkanini girip zorbalik yapsa, sen nasil karsilik verirsin ?
Ben esnafi dinledim, gayet düzgün adamlardi. Hic biri zorba degil. Medyadan haberi duydugumda, bende olayi ters zannetim, ama asli baska.
Beyaz Tv Saldırı Tv Baskını - Ultraslan Galatasaray - YouTube
Buradada 1.90 civarinda bir koruma, ortalama 1.50 boyunda ciddi anlamda hayvan diyebilecegim adamlara daliyor. Sonuc ? Alt edemiyorlar, adamin basinda sise parcaliyorlar.
kaynak?