Portekiz'de Türk Dönerci 50 Çete Üyesini Hizaya Getirdi!

Bunu kim yazdı kuzenin falanmı yazdı? bide kendin çalıp kendin oynuyorsun diyor.Ama senin için önmesiz zira kendin önemi yok demişsin ;)

Tecavüzcülerin olması senin için renkli bir ülke imajı yaratıyorsa birşey diyemem ama doğru senin için bir önemi yok bu işlerin.Her yerde oluyor sonuçta.

Sana tavsiyem kendi yapamadığın ve içinde yapmak için yanıp tutuştuğun arzularına başkları üzerinden meşrulaştırmaya çalışma.

Cok ilginc bir adamsin. :asd22:

o kadar düşündükten sonra bu muydu vereceğin cevap?

Çekilebilirsin. :coffee:

Diyecek bir söz yok, insanlarin linc olmasindan, dayak yemesinden zevk aldigimi iddia ettikten sonra, sürekli insanlari siddete davet eden bir üye oldugun cikti ortaya. Simdi tecavüzü sürekli ve sürekli hos gördügümü iddia etmen acikcasi beni endislendirdi, senin ile ilgili. :dread:

gidin uyun ya, serkan hakli ve kazandi
akpnin cani ceheneme
iyi geceler

Son düzenleme:
forumun ultimate malları birbirini kollarken! birisi şu sayfanın fotosunu alsın anladınız siz onu :)
Kollamaca falan yok. Adama hakkını verdik sadece. Hizaya getirdi cidden, hatta bir kaç kez seni fikir değişikliklerine bile uğrattı

Kimin mal olup olmadığını monitör arkasından mı anladın?
Çok zekisin bravo

Neyse ben uyucam hiç uğraşamam şimdi
MAL olmayan üye, sen takıl kendi halinde

Son düzenleme:
In Deutschland werden mehr Frauen vergewaltigt als in Indien - The Intelligence

Almanya´da tecavüz oranlari Hindistan´dan bile yüksek. Kac tane bebek, yada kücük cocuk burada kacirilip, tecavüz edildikten sonra, ölü bulunuyor, biliyormusun ? Bilmiyorsun tabi. Cehalet, bilmedigin konular hakkinda ahkam kesip, herseyi bildigini zannetmektir.

Mobbing dedigin ne ? Bir grup insanin, taciz etmesi psikolojik anlamda. Bunun fiziksel temaslara kadar gittigini de yazdim. Adami her gün eziyorlar, her gün dövüyorlar ki grup halinde, cocuk deliriyor. Neler olmasi gerekiyor, ki bir cocugun cikip toplu halde katliam yapmasi icin ? Mobbing olayin baslangicidr sadece.

Grup halinde insanlari ezmemek icin, duyarli olmak icin 100lerce proje var. Cünkü burada da sorun bu.

Isin birde su komik tarafi var. Sürekli belirli insanlara, futbolculara karsi lince davet eden, sidette cagiran de senin olman gayet komik bir durum. Dedigim gibi, internetde desarj oluyorsun. Ezilmislik hissi de budur zaten. Desarj olmak icin, bir alan ararsin kendine. Özel hayatta kaybettigin gücü, kazanmis olursun.

Simdi istatistiklerine yanlis demiyorum ama bil ki istatistiklerle oynamak cok kolay biseydir. 1.5 senedir her gun 5 saat ile ugrasiyorum su lanetli istatistik programlarila. ve o oranlari manipule etmek o kadar kolay ki inanamazsin, bunlar sadece ''rusvet dolu'' ulkelerde yasanmiyor, ama bizim almanya ve danimarka gibi ulkelerdede yasaniyor.
simdi ona gelince, serkan abimizin soylemek istedigi gibi tecavuzu oranini olcmek dunyanin en zor parametrelerden biri olmasi gerek. hele hindistan gibi bir ulkede, tecavuz cok buyuk bir tabu'dur, bir kadin tecavuz olur kimseye soylemez, bu almanyada o kadar buyuk bir tabu degil, almanya danimarkaya benzer ulke oldugu icin ben bunu biliyorum.
hadi neyse bunu soylemem gerekiyordu sanirim, hadi gelecek ay bu konuda sinavim var, bana basirililar ve iyi geceler, saygilar sevgiler :)

Adem Serkana bilezik gibi geçirdi. Serkan bundan sonra nasıl yorum yazacak asıl onu tartışalım :) :)

Aksaray Esnafından İrlandalı Turist ile İlgili Carpıcı Gercek - YouTube
İrlandalı Turistti Gerçek Tanığından Dinleyelim - YouTube
İrlandalı Turist ile Kavga Genç Su Dolabı Onünde Bilinmeyen Gercekleri Anlattı - YouTube

Bülent reyiz aksaray esnafıyla konustu hepsi o olayla ilgili haberlere göre çok farklı şeyler anlatıyorlar
O adamın haklı olduğunu o günkü haber görüntülerinden çıkarmakta enteresan tabii.
Çünkü daha önce yaşanmış olaylar vardı belki ama o görüntüler yoktu

O olay esnafa göre nispeten kalıplı,antrenmanlı birinin kendini eğlendirmesinden ibaretti gibi duruyor
Geçmiş görüntülere ulaşamadan adamı haklı çıkartmakta enteresan

Dediğinde haklısın. İnsanımızda acayip bir eziklik duygusu var. 100 sene önce kıçına tekmeyi bastığımız düşmanlar aşılamışlar bunu bizim halkta bir güzel kabullenmiş
Ezip psikolojisi ve kendi milletini ezme de belki en önde bizim ülke insanı vardır açık ara önde hem de
Bu forumda da çoğu kez bundan kesitler görebiliriz

Bu başlığa daha önce yorum yaptım ama bu yorumu ilk defa gördüm . Benim de aklıma bu görüntüler gelmişti. Hatta 100 sene önce kıçına tekme bastığımız düşmanlar bu yorumları okuyabilselerdi savaşmaya gerek yok zaten amacımıza yavaş yavaş ulaşacağız nasıl olsa derler diye kendi kendime düşündüm. Benim düşüncelerimle aynı cümleler kurmuşsun

Kollamaca falan yok. Adama hakkını verdik sadece. Hizaya getirdi cidden, hatta bir kaç kez seni fikir değişikliklerine bile uğrattı

Kimin mal olup olmadığını monitör arkasından mı anladın?
Çok zekisin bravo

Neyse ben uyucam hiç uğraşamam şimdi
MAL olmayan üye, sen takıl kendi halinde
Benim fikirlerimin degistigi kanisina nereden vardin?bunun icin zit anlamli 2 yorumumu suraya koyda bizde gorelim.

Okumayi bilmeyip yalamak daha kolaya geldigi icin normal karsiliyorum yazdiklarini.Neticede tastiklisiniz siz bu konuda.

Diyecek bir söz yok, insanlarin linc olmasindan, dayak yemesinden zevk aldigimi iddia ettikten sonra, sürekli insanlari siddete davet eden bir üye oldugun cikti ortaya. Simdi tecavüzü sürekli ve sürekli hos gördügümü iddia etmen acikcasi beni endislendirdi, senin ile ilgili. :dread:

Benim başından beri söylediğim şey şu sen bir kişinin üzerine 10 kişinin saldırmasını normal karşılayan ve hatta orada ne olduğu belirsiz tipler olsaydı görürdü günün diyip haz almaya çalışan sensin.

Benim burda hedef gösterdiğim şahıs güç ve iktidar sahibi bir şahıstır.Genelde insanlara şiddet uygulayan kendileri olduğu için ben dediğim sözlerde bir anormallik göremiyorum.

Ama sen iki insanın fiziksel eyleminde bir çoğunluğun linç girişimini onaylıyorsun ikisi farklı şeyler biraz sosyoloji dalı ile ilgilen.

Adem Çakar almancıların kralı sayılır

Serkan ise 1 random, Türkiye doğumlu şahıs

Almancı kral > random Türk diyebiliriz

Madem adem kral o zaman senide kralü first yalayıcı ilan ediyorum.

saray-soytarisi-yaratici-fikir-300x226.jpg

Geri
Üst Alt