Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.546
- 55.763
- 4.478
sen de sucuk yiyor musun CAN gibi
ayda bir iki kere okadar . O da ya menemen ile yada yumurtayla .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen de sucuk yiyor musun CAN gibi
Ne söylesem yalan olur ben markete gittim mi direkt efepasa aliyorum, cocuklugumdan beri ondan yedigimiz icin elim direkt olarak ona gidiyor dolaplarin yanindan gecince
Ama gördügümü hatirlamiyorum acikcasi.
Bunu yazan sen değilmisin adem bir eksik bir fazla ne önemi var diyen sen yazdıklarından haberdar değilmisin arkadaş?Sonra kalkıp ahsen tv gerzek muhabirine itibar edip burada aynı onun gibi goy goy yapıyorsun.
Benim sana söylemek istediğim şu irlandalı adamın 4-5 tane türkü dövmesini içine yedirememişsin dişlerini sıka sıka görüntüleri izlemişsin kalkmışsın burada yedikleri dayaktan mağduriyet çıkartmaya çalışıyorsun.
Sana şunu söyleyim çok dayak yemişsin seni çok ezmişler gurbette o çok açık belli oluyor milliyetçi duygularını kabartmak için ahsen tv ye ihtiyaç duymanada gerek yok.Bazı şeyleri kabul edip hayatına o şekilde devam etmek daha iyidir.
Ne gereksiz bir adamsın ya. Türkler dayak atsa suç yese suç. (Şimdi sivrizekalı nın biri oğlum o adam kürtmüş der) Amacınız ne? Dayak yese kabul edin bazı gerçekleri diyorsunuz. Dayak atsa yine dalga geçmek için bu gurur hepimizin diyorsunuz. Bayrak asarak dalga geçmek ne ya... Takozun biri çıkmış 'hadi hepbirlikte söylüyoruz ırnağının akışına ölürüm' deyip cinslik yapıyor. Sabahtan beri seni Almanya da seni ezmişler diyorsun Adem e. Ee o zaman Türklükle ilgili hamasi duyguların varsa seni ezdikleri için mi?
Almanya'ya exclusive sucuk sanırım burada hiç görmedim.
Merak ediyorsundur kesin yazayım o yüzdenben cumhuriyet ve ikbal tercih ediyorum. Pınar'dan falan uzak durmak lazım, fabrikasyon olduğunu çok belli ediyor. Bir kaç kere kasap sucuk aldım ama hepsi çok kötüydü, iyisi denk gelmedi zaar.
Egetürk markasi, zaten sanirim Almanya kökenli bir marka. Yani Almanya'da kurulmus bir türk firmasi
Türkiye'de izine gelince falan yemisimdir ben muhtemelen ya Ikbal ya da Cumhuriyet'den bizim ailenin orada, tabi dikkat etmedigim icin bilmiyorumLogosu kartal olan sucuk var mi sanki öyle birsey hatirlar gibiyim.
Valla hiç dikkat etmedim logolarınaşahin diye bir marka var, o olabilir belki bahsettiğin.
Neyse recm cezası almadan konuyu burada bitirelim, ortalık karışık.
irlandali mevzusunda esnafi hakli bulan magandalar mi varmis
ne kadar da magandaca
olay şu; dayak yedik bari haklı olak :asd22:
adam hisimla dolabi acip bikac sise su dusurdu diye SOPAYLA herife vurup sonra linc etmeye kalkmanin savunuldugu bir thread sanirsam
otelci de tanidiklari esnaf olmasa pesinden gidip otelde de lince devam ederlerdi heralde magandalar
adam hisimla dolabi acip bikac sise su dusurdu diye SOPAYLA herife vurup sonra linc etmeye kalkmanin savunuldugu bir thread sanirsam
otelci de tanidiklari esnaf olmasa pesinden gidip otelde de lince devam ederlerdi heralde magandalar
Hayırdır sen neyin dersini veriyorsun Serkan'a.1. Bold = Kendi uydurman
2. Bold = kendi uydurman
Eger ingilizcen yetiyorsa, herhangi bir avrupa ülkesine git, ve bu sitede simdiye kadar sarf ettigin cümleyi teker teker tekrarla sosyloglarin önünde. Seni kafatasci, faschist, ve irkci bir insan olarak tanimlarlar iki dakikada.
Isin garip kismi zaten, tartisma boyunca, beni ne ile sucladiysan, tam olarak ona evrildin. Ve yetmedi, sürekli insanlara hakaret etme cürreti buluyorsun birde kendine. Kendini ileri zannedip, kafa yapisi olarak tas devrinde yasayan insanlar gibi olma.
Bunu yazan sen değilmisin adem bir eksik bir fazla ne önemi var diyen sen yazdıklarından haberdar değilmisin arkadaş?Sonra kalkıp ahsen tv gerzek muhabirine itibar edip burada aynı onun gibi goy goy yapıyorsun.
Benim sana söylemek istediğim şu irlandalı adamın 4-5 tane türkü dövmesini içine yedirememişsin dişlerini sıka sıka görüntüleri izlemişsin kalkmışsın burada yedikleri dayaktan mağduriyet çıkartmaya çalışıyorsun.
Sana şunu söyleyim çok dayak yemişsin seni çok ezmişler gurbette o çok açık belli oluyor milliyetçi duygularını kabartmak için ahsen tv ye ihtiyaç duymanada gerek yok.Bazı şeyleri kabul edip hayatına o şekilde devam etmek daha iyidir.
Benim yazdigim ile senin demek istediginin zerre alakasi yok, yazilani algiman zaten sifir oldugu icin, senaryo yaziyorsun. Dislerini sikarak bir ülkede yasayan sensin ki, o ülke ile alakali sürekli internetde ramboluk yaparak desarj olma yolunu ariyorsun.
Dün de ayni böyle basladin konuya. Benim milliyetci davrandigimi iddia edip, üslübün faschistlik irkciliga kadar gitti.
Ahsen TV muhabiri, cogu korkak masa basa muhabirinin tam tersine, insanlarin icine girip reportaj yapiyor. Kimsenin soru sormaya yemedigi insanlara bile mikrofon uzatiyor. Tabiki takdir edecegim. Adam ülkedeki cogu "saygin" gazeteciden cesur en azindan.
Evet onların habercilik anlayışlarını takdir eden bir hedef kitleleri var zaten ramazanda sakız çiğneyince orucumuz bozulurmu seviyesinde sorular soran tipler.Seninde o hedef kitle içerisinde olmana şaşırmadım. :asd22:
Benim yazdığım çok açık adam 3-5 vatandaşı hırpalamış ve bunlar türk olduğu için rahatsızlık duyuyorsun.Empati kurmanı anlıyorum kendin orada ezildiğin ve hırpalandığın için bari kendi insanlarımıza destek olalım ne olursa olsun mantığındasın.
Zamanında kafana aldığın darbelere veriyorum bu düşüncelerini.