- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
Yaw girmim girmim dedim ama ademin cinayedden tecavüzden zevk duydunu nerden çıkardın sakızlı resmen boş yapıyorsun şuan yat uyu bence
sana gir diyen mi oldu çomar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw girmim girmim dedim ama ademin cinayedden tecavüzden zevk duydunu nerden çıkardın sakızlı resmen boş yapıyorsun şuan yat uyu bence
Bunu kim yazdı kuzenin falanmı yazdı? bide kendin çalıp kendin oynuyorsun diyor.Ama senin için önmesiz zira kendin önemi yok demişsin
Tecavüzcülerin olması senin için renkli bir ülke imajı yaratıyorsa birşey diyemem ama doğru senin için bir önemi yok bu işlerin.Her yerde oluyor sonuçta.
Sana tavsiyem kendi yapamadığın ve içinde yapmak için yanıp tutuştuğun arzularına başkları üzerinden meşrulaştırmaya çalışma.
Cok ilginc bir adamsin. :asd22:
o kadar düşündükten sonra bu muydu vereceğin cevap?
Çekilebilirsin.![]()
Kollamaca falan yok. Adama hakkını verdik sadece. Hizaya getirdi cidden, hatta bir kaç kez seni fikir değişikliklerine bile uğrattıforumun ultimate malları birbirini kollarken! birisi şu sayfanın fotosunu alsın anladınız siz onu![]()
In Deutschland werden mehr Frauen vergewaltigt als in Indien - The Intelligence
Almanya´da tecavüz oranlari Hindistan´dan bile yüksek. Kac tane bebek, yada kücük cocuk burada kacirilip, tecavüz edildikten sonra, ölü bulunuyor, biliyormusun ? Bilmiyorsun tabi. Cehalet, bilmedigin konular hakkinda ahkam kesip, herseyi bildigini zannetmektir.
Mobbing dedigin ne ? Bir grup insanin, taciz etmesi psikolojik anlamda. Bunun fiziksel temaslara kadar gittigini de yazdim. Adami her gün eziyorlar, her gün dövüyorlar ki grup halinde, cocuk deliriyor. Neler olmasi gerekiyor, ki bir cocugun cikip toplu halde katliam yapmasi icin ? Mobbing olayin baslangicidr sadece.
Grup halinde insanlari ezmemek icin, duyarli olmak icin 100lerce proje var. Cünkü burada da sorun bu.
Isin birde su komik tarafi var. Sürekli belirli insanlara, futbolculara karsi lince davet eden, sidette cagiran de senin olman gayet komik bir durum. Dedigim gibi, internetde desarj oluyorsun. Ezilmislik hissi de budur zaten. Desarj olmak icin, bir alan ararsin kendine. Özel hayatta kaybettigin gücü, kazanmis olursun.
Aksaray Esnafından İrlandalı Turist ile İlgili Carpıcı Gercek - YouTube
İrlandalı Turistti Gerçek Tanığından Dinleyelim - YouTube
İrlandalı Turist ile Kavga Genç Su Dolabı Onünde Bilinmeyen Gercekleri Anlattı - YouTube
Bülent reyiz aksaray esnafıyla konustu hepsi o olayla ilgili haberlere göre çok farklı şeyler anlatıyorlar
O adamın haklı olduğunu o günkü haber görüntülerinden çıkarmakta enteresan tabii.
Çünkü daha önce yaşanmış olaylar vardı belki ama o görüntüler yoktu
O olay esnafa göre nispeten kalıplı,antrenmanlı birinin kendini eğlendirmesinden ibaretti gibi duruyor
Geçmiş görüntülere ulaşamadan adamı haklı çıkartmakta enteresan
Dediğinde haklısın. İnsanımızda acayip bir eziklik duygusu var. 100 sene önce kıçına tekmeyi bastığımız düşmanlar aşılamışlar bunu bizim halkta bir güzel kabullenmiş
Ezip psikolojisi ve kendi milletini ezme de belki en önde bizim ülke insanı vardır açık ara önde hem de
Bu forumda da çoğu kez bundan kesitler görebiliriz
1 almancı hiçbir zaman haklı olamazAdem Serkana bilezik gibi geçirdi. Serkan bundan sonra nasıl yorum yazacak asıl onu tartışalım![]()
![]()
1 almancı hiçbir zaman haklı olamaz
almancıların kralının kralı < herhangi 1 insanAdem Çakar almancıların kralı sayılır
Serkan ise 1 random, Türkiye doğumlu şahıs
Almancı kral > random Türk diyebiliriz
Benim fikirlerimin degistigi kanisina nereden vardin?bunun icin zit anlamli 2 yorumumu suraya koyda bizde gorelim.Kollamaca falan yok. Adama hakkını verdik sadece. Hizaya getirdi cidden, hatta bir kaç kez seni fikir değişikliklerine bile uğrattı
Kimin mal olup olmadığını monitör arkasından mı anladın?
Çok zekisin bravo
Neyse ben uyucam hiç uğraşamam şimdi
MAL olmayan üye, sen takıl kendi halinde
almancıların kralının kralı < herhangi 1 insan
Diyecek bir söz yok, insanlarin linc olmasindan, dayak yemesinden zevk aldigimi iddia ettikten sonra, sürekli insanlari siddete davet eden bir üye oldugun cikti ortaya. Simdi tecavüzü sürekli ve sürekli hos gördügümü iddia etmen acikcasi beni endislendirdi, senin ile ilgili. :dread:
Adem Çakar almancıların kralı sayılır
Serkan ise 1 random, Türkiye doğumlu şahıs
Almancı kral > random Türk diyebiliriz
Madem adem kral o zaman senide kralü first yalayıcı ilan ediyorum.
![]()