Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
Aksaray Esnafından İrlandalı Turist ile İlgili Carpıcı Gercek - YouTube
İrlandalı Turistti Gerçek Tanığından Dinleyelim - YouTube
İrlandalı Turist ile Kavga Genç Su Dolabı Onünde Bilinmeyen Gercekleri Anlattı - YouTube
Bülent reyiz aksaray esnafıyla konustu hepsi o olayla ilgili haberlere göre çok farklı şeyler anlatıyorlar
O adamın haklı olduğunu o günkü haber görüntülerinden çıkarmakta enteresan tabii.
Çünkü daha önce yaşanmış olaylar vardı belki ama o görüntüler yoktu
O olay esnafa göre nispeten kalıplı,antrenmanlı birinin kendini eğlendirmesinden ibaretti gibi duruyor
Geçmiş görüntülere ulaşamadan adamı haklı çıkartmakta enteresan
Dediğinde haklısın. İnsanımızda acayip bir eziklik duygusu var. 100 sene önce kıçına tekmeyi bastığımız düşmanlar aşılamışlar bunu bizim halkta bir güzel kabullenmiş
Ezip psikolojisi ve kendi milletini ezme de belki en önde bizim ülke insanı vardır açık ara önde hem de
Bu forumda da çoğu kez bundan kesitler görebiliriz
Aga zaten özellik ile bizim Türkiye´de yasayan Türk´ler dövüs konusunda egitimsiz, ve et fiyatlarindan dolayi, ciliz insanlar. Bu irlandada yasayan, ayi gibi bir arap. Adam gidiyor ickili ickili dükkan basmaya iki arkadasi ile. Sonra bizim medya adami fenomen, kahraman ilan ediyor. Kirpip kirpi veriyorlar görüntüleri. Isterse 4-5 kisi olsun, ben kendimden zayif 4-5 adama mahreminde saldirinca delikanli mi oluyorum ?
Birde Allahin gariban adamlarina denk geliyor, kendilerini ezdirmemeye calisiyorlar, kendi caplarina sopa felan kapiyorlar. Ki bizde de it gibi, cakal gibi adamlar var. Almanya´da bile disko önünde, söz dinlemeyen adamlari, izmandut gibi korumalar tekme tokat dövüp, atiyorlar. Ev sahipligi diye bir hak var. Yani bizde de it gibi, cakal gibi adamlar var, örneklerini de verdim. Bunlar öyle it gibi bir esnaf olsa, ki gösterilmeye calisilan o, siseleri kapip, bicak cekio 20-30 kisi dalip linc etmislerdi adamlari. Bunlar da oluyor ülkede. Yani bunlarin gayet normal adamlar oldugu belli.
Haberde sanki tek kisiye toplu halde linc girisimi varmis gibi veriyorlar. Ama olayda Irlandali ile birlikte iki kisi daha var, sadece biri kacarken görülüyor.Esnaflardan da karisan 3-4 kisi zaten.
Son düzenleme: