- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
Benim sövenist davrandigimi öne sürüp, irkcilik yapmaya basladin acik bir sekilde. Attigim oltaya balik gibi takildiktan sonra, birseyi bozdugunu zannetmen, gercekleri de degistirmiyor. Tartisma boyunca, kafa yapinin 100 sene öncesine ait oldugu da ortaya cikti. Gülerek, olayi komik duruma getirmeye calisman, bu gercekleri de degistirmez. Sürekli hakaret etmende, caresizligini ortaya koyuyor aslinda. Hakaret etmeden, bir tartisma boyunca kendini savunamuyorsun.
"linç edilirken 50 kişiyi hizaya getirdi diye lanse edilmesi çok şeye bok sürer kapiş?"
Ne diyecegini sasirmissin.
Çıkıp elinde kanıt olmadan ahsen tv kaynakları ile esnafın haklı olduğunu söyleyen sensin şövenist değilde ne kadar objektifsin mi diyecektim?Kafam 100 seni gerideymiş falan hikaye anlatma adem bu dersi 100 yıl aklından çıkaramassın sen rahat ol ben gülüyorum çünkü şuan seninle tartışırken o kadar keyif alıyorum ki sınırlarını zorlayışını seyrediyorum ve çok rahatım

Bana yakıştırdığın şeyler karşılığında bende sana bazı şeyler yakıştırdım senin onu hakaret olarak algılamanın sebebi en başından beri söylüyorum eziksin ve eziliyorsun doğal olarak bu psikolojik baskı altında sana söylediklerim küfür gibi geliyor.
Ama ben her zaman açığım sorun yok.
"linç edilirken 50 kişiyi hizaya getirdi diye lanse edilmesi çok şeye bok sürer kapiş?"
Öyle lanse edilmemiş mi videoda nasıl lanse edilmiş?Elindeki döner bıçağını salladığı anı 3 kere başa sarıp vermeleri ne için acep?Hadi senin için zor olabilir belki ama bunu çözebilirsin!
Son düzenleme: