Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.588
- 77.930
- 4.218
Genel olarak maçtan önce Porto'nun topa ve oyuna tamamen hakim olacağını düşünüyorduk hatta Garry ve Onyekuru'yla hızlı hücumlarla rakip kaleye gideceğimiz fikri çoğu herkeste vardı. Maça ilginç bir şekilde oyuna hakim olarak başladık ve porto'ya 90 dakika boyunca belki 3-4 dk hariç o baskılı ve presli futbollarını oynatmadık hatta kenardan bile orta açtırmadık. Porto kötülemesi yapanlar olacaktır çünkü bugün oynadığımız güzel futbolu gölge düşürmek isteyen insanlar veya basın tarafı olacaktır. Bugün yenildiysek bile üzülmedim tek üzüldüğüm bu güzel futbolu galibiyetle süsleyemedik. Maçta 2-3 oyuncu hakkında özellikle Sinan Gümüş'ün kariyerini Burak Yılmaz'a benzetiyorum o da 24'lü yaşlarda sağ kanattan forvete evrilmişti. Bugün ki maçta Sinan Gümüş'ü ayrıca tebrik etmek lazım karşı karşıya kaçırdığı pozisyon da dikkatli bakarsanız 3 kez kafasını kaldırıyor 2 kez rodrigues'e bakıyor rakip stoperde bunu fark edince zaten Sinan'ın önünü açıp Rodrigues'e koştu.
Genel olarak mağlubiyeti hiç kimse sevmez ama mücadelesiz mağlubiyet alacağımıza bugün ki gibi sonuna kadar oynanan iyi oynanan futbola helal olsun diyorum uzun zaman sonra ilk kez bu kadar keyif aldım hop oturup hop kalktık bazen futbol da top da seni sevecek maçın adamı Casillas seçiliyorsa da diyecek bir şey yok top onu sevdi bizi sevmedi tabi bir çoğunuz şunu diyebilir o pozisyonları yakalıyorsan atacak oyuncun olmalı ama o adamlar da olsa bugün Casillas karşısında onlarda zorlanacaklardı. Bazen şans rakibin yanında olur ama bu futbolu bozmamalıyız doğru oynamaya devam etmeliyiz.
Maçın iyileri: Muslera, Linnes, Fernando, Donk, Sinan, Feghouli
İdare edenler: Garry Rodrigues, Onyekuru
Maçın kötüleri: Maicon, Serdar, Nagatomo, Belhanda
Oynanan futbol ve 4-3-3 sisteminde ileri hücum hattı Garry - Sinan - Onyekuru ciddi anlamda başarılı olabilirler Sinan'ın her geçen maç o mevki için adapte olup gelişeceğini düşünürsek gerçek bir bitirici olacaktır. Bu maç mağlubiyet olsa da geleceğe daha da ümitle bakmamızı sağlayacaktır. Bir de grup aşamasındaki maçlarda Porto gibi bir deplasman da kaybedeceksek de herkes 1-0'ı seçerdi bunun İstanbul'u da var ve son maç liderlik maçımız olabilir o zaman bu skorun avantajını kullanıp lider çıkabiliriz. Bu futbolla ligimizin de en büyük favorisi olduğumuzu bir kez daha gösterdik oraya da konsantre olmalıyız.
Genel olarak mağlubiyeti hiç kimse sevmez ama mücadelesiz mağlubiyet alacağımıza bugün ki gibi sonuna kadar oynanan iyi oynanan futbola helal olsun diyorum uzun zaman sonra ilk kez bu kadar keyif aldım hop oturup hop kalktık bazen futbol da top da seni sevecek maçın adamı Casillas seçiliyorsa da diyecek bir şey yok top onu sevdi bizi sevmedi tabi bir çoğunuz şunu diyebilir o pozisyonları yakalıyorsan atacak oyuncun olmalı ama o adamlar da olsa bugün Casillas karşısında onlarda zorlanacaklardı. Bazen şans rakibin yanında olur ama bu futbolu bozmamalıyız doğru oynamaya devam etmeliyiz.
Maçın iyileri: Muslera, Linnes, Fernando, Donk, Sinan, Feghouli
İdare edenler: Garry Rodrigues, Onyekuru
Maçın kötüleri: Maicon, Serdar, Nagatomo, Belhanda
Oynanan futbol ve 4-3-3 sisteminde ileri hücum hattı Garry - Sinan - Onyekuru ciddi anlamda başarılı olabilirler Sinan'ın her geçen maç o mevki için adapte olup gelişeceğini düşünürsek gerçek bir bitirici olacaktır. Bu maç mağlubiyet olsa da geleceğe daha da ümitle bakmamızı sağlayacaktır. Bir de grup aşamasındaki maçlarda Porto gibi bir deplasman da kaybedeceksek de herkes 1-0'ı seçerdi bunun İstanbul'u da var ve son maç liderlik maçımız olabilir o zaman bu skorun avantajını kullanıp lider çıkabiliriz. Bu futbolla ligimizin de en büyük favorisi olduğumuzu bir kez daha gösterdik oraya da konsantre olmalıyız.