Porto Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Bu maçtan sonra deplasmanda yenilmezlik serisi yakalayacağımızı düşünüyorum. Hoca deplasman işini halletmiş gibi geldi bana 3 gün sonra göreceğiz inşallah.

2-3 tane topa vurmayı bilmeyen malı gün yüzüne çıkarmış 1 maç özetle.
japonu ilk kez bu kadar kötü gördüm, corona delik deşik etti resmen
ndiayeyi çok aradık,
brahimi bizde olsa sadece ilk yarı 3-4 tane sallardık diye düşünüyorum.

Brahimi tam bir canavar.

Bu maçtan sonra deplasmanda yenilmezlik serisi yakalayacağımızı düşünüyorum. Hoca deplasman işini halletmiş gibi geldi bana 3 gün sonra göreceğiz inşallah.
Bende baya bir umutlandım ama aklımın kıyısında köşesinde geçen seneki fener maçı var onda da iyi oynayıp sonrasında 1-0 gb ye kaybetmiştik.Umarım şu saçmalığa son veriririz artık

yanlız porto açık oynayan bir ekip o yüzden forvet hattımız kısır kalmadı diyebiliriz bitiriciliği es geçersek

ligde sinana adım attırmazlar, mesele kapalı takımları açacak kilit oyuncu noksanlığı. garrye güveniyoruz o başka alemlerde gibi top oynuyor

Mariano ve Feghouli gibi zeki akıllı teknik ve kaliteli oyuncularımızdan mahrum bir ilk 11 ile ciktik ama ona rağmen iyi oynadik. Nagatomo ve Linnes haric herkes iyiydi. Birde Onyekuru vasattı

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artik surekli forvet ve transfer konusunu irdelemesek iyi olur , gecmiste kaldi ve donup duzeltilecek bir sey degil

Yonetim de gerekli dersi aldi ama artik yeter . Baski yapilip 50 kere konusulunca forvet peydah olmayacak kendi kendine

ligde sinan aksine daha cok pozisyon bulur,aslında çözüm çok'ta her zamanki gibi geç kalıyoruz çözerken.

fernando-donk-ndiaye-rodrigues-onyekuru-sinan

fernando-donk-ndiaye-rodrigues-onyekuru-yunus

fernando-donk-ndiaye-yunus-onyekuru-sinan

donk-ndiaye-feghouli-rodrigues-onyekuru-yunus

4 tane çözüm var ligde deplasman için

Kendi aldigin skorlarin durumuna gore mevcut ve onceki "diger" maclarin nasil bittigi onem kazaniyor

Mesela bilsek ki is 3 unculuk yarisina kalacak , iyi ki lokomotiv kaybetmis ilk 2 maci diyecegiz

Fakat schalke ve portonun birer puan gerisinde kalirsak da , bu kez ilk haftada sevindigimiz o beraberlik keske olmasaydi da bir tanesi alip basini gitsek digeri 0 puan alsa idi diyecegiz

Durup durup sunu hatirlatmak zorunda kaliyorum ama 2 rakibinin berabere kalmasi "bazi durumlarda" sanilanin aksine dezavantajdir

Cunku ikisi de 2 ser puan kaybetse de iki takim da ayni anda 1 er puan almistir

Grubun sonu atiyorum 11-11-10 bitse ..

O yuzden ikinci porto schalke macini birinden biri kazansin ki , kaybedene karsi galip geldigimizde 2 yerine 3 puan kar edelim

ligde sinan aksine daha cok pozisyon bulur,aslında çözüm çok'ta her zamanki gibi geç kalıyoruz çözerken.

fernando-donk-ndiaye-rodrigues-onyekuru-sinan

fernando-donk-ndiaye-rodrigues-onyekuru-yunus

fernando-donk-ndiaye-yunus-onyekuru-sinan

donk-ndiaye-feghouli-rodrigues-onyekuru-yunus

4 tane çözüm var ligde deplasman için
Fernando Ndiaye Onyekuru Feghouli Rodrigues Sinan

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle iyi oynadik ancak deplasmana çözüm falan bulmadik malesef. Deplasmanda ligde her takim kapaniyor ve Porto gibi acik vermiyor arkada.bizim sorunumuz ilk gol. Eger bulursak icerde disarda ayni oyunu oynayabiliriz

Galatasaray is bitiremiyor, icerde disarida fark etmeden her mac 5 6 100% gol kaciriyoruz, buna cozum lazim.

Bu macta ilk yari 0 - 3 one gecmemiz lazimdi, ama bitremedik. Sagdan gelen topa Sinan ortaya sut cekiyor, koseye biraksa herkes caresiz.

Sinanin soldan yardiriyor, kaleci zaten ayagini yere koyacaz, azicik topu yerden kesip atsa gol olacak.

Belhanda topu kapti sinan direkt vurdu, orda topu 2 metre surse gene uzak koseye birakabilirdi.

Garry bos kaleye kaciriyor, aklinda fikrinde tek 90a cakmak var, basit atamiyor.

Takimfa bitiricilik sorunu var.

Arena’da üçleriz.Maç öncesi 3-4 yemesek bari diye sızlanan kekolar maç sonrası sallamaya başladılar.Omurgalı olun kuş sürüsüne uymayın.

Geri
Üst Alt