Prandelli 2 Yıldızı Kadroya Almadı!

Ya hadi git işine ya ne yapmaya calisiyorsun sen arkadaş bu nasıl birsey hem kendi sahana çekilcen hem ön tarafa bir tane hızlı adam atmıcan ben senin hocaliğindan şüphe ederim böle olcanı da küstürürsun.

prandelli defolup gitmeden bize rahat yok..umarım fb maçını kazanmamızda kendine pay çıkarmamıştır..

Maçları izlemiyor musunuz beyler ?

Olcan'ın bekine hiç yardım etmediğini , geriye dönmediğini görmüyor musunuz ?
Bruma da sakatlıktan çıktı zaten , demek ki iyi çalışmıyor hoca kadroya almıy
Ha Buraq-Xelçuk derseniz sözüm yok ona...
Yav tamam hadi 11 e almada en azından yedekte tut dimi? Simdi Yedege konulacak Yasin Olcandan Brumadan iyi topcu mu?

Benim artık dilimde tuy bitti bu adamla olmayacak diye. Valla artık ugrasamayacam enerjim hic kalmadı

Fener maçında takımı nadiren ileri taşıyan 2-3 kişiden Olcanı kadroya kalmamak neyin kafası ?

Tekme tokat dalsalar şu adamı bi kovsalar al Dzemailinide defol git lan :mad:

Biz zevkimizden duygunu desteklemiyoruz aziz yıldırimin Alp yalmanla ilgili konusmalarini okumussun sanırım.

alp yalman geçmiş yıllarda da görev almış bir galatasaraylıdır
galatasaraya saldıranın canını okur
lamı cimi yok
ünal aysal da en başta barıştan yanaydı
unutmayınız

alp yalman geçmiş yıllarda da görev almış bir galatasaraylıdır
galatasaraya saldıranın canını okur
lamı cimi yok
ünal aysal da en başta barıştan yanaydı
unutmayınız
Bak bak bak sen nerden biliyorsun o zamanları Berat sanki o zamanları yaşamında gördunde öle konuşuyorsun kim anlattı sana bunları Alp Yalman doneminde senin karşında böle bir yönetim yoktu.

azcık galatasaray tarihi okumalısın
#bana #kalırsa #evet #abi
Ben demek ki eksik okumuş kaynaklarını gönderde biraz daha okuyayım Berat neleri nerden okudun acaba gerçekten çok boş muhabbet yapıyorsun herkese muhalif olup marjinal olmaya mi? Çalışıyorsun onu çözemedim.

Geri
Üst Alt