Prandelli 2 Yıldızı Kadroya Almadı!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

prandelli3.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, şok bir karar alarak Borussia Dortmund maçının 18 kişilik kadrosuna iki yıldızı almadı..

DETAYLAR GSC PORTAL'DA

İnanmak istemiyorum umarım doğru değildir. Özellikle Olcanın kadroda olması gerekir.

'Yildiz' ?

Umarim dogru degildir..

Kovmadıkca basımıza cıkıyor.Allah Muhammed askına kovun su adamı ya.Olcan,Bruma ikisini birden kadroya almamak ne demek lan?Yabancı kısıtlaman yok Bruma neden 18'de yok?Bu adamı bizi verem edecek.

Olcan ile sorunu ne bu adamın? Bruma nerede? Bu maçlarda oynamayacaksa bu adamı niye aldık biz?

Olcan Avrupa'da oynayamaz diye bir madde mi var? Veysel'im olmayışı güzel.

Umarim dogru degildir yoksa kendime hakim olamayip ceza alacagim.

TT

Iyice sacmaladi bu adam

Haber dogru değildir umarım.

★★★》☆

Tamamdir yine kanatsiz oyun. Bir bok olmaz bu aksam. Kanatlari delik desik eder Dortmund. En az 2 gol yeriz yine.

İnşallah doğru değildir. Normalde ilk 11'de oynaması gereken 2 adam nasıl kadro dışı bırakılır ki?

Dogruysa kafayi gerçekten yemis.

Italyanlar bizi mahvediyorlar

Beyinsiz bu adam cidden beyinsiz Aysal'ın umarım sin icraatı bunu kovmak olur

Çok kötü bir şaka ama bu. Milletin ilk 11 de olması gerektiğini düşündüğü Bruma ve Olcan maç kadrosunda bile yok ne demek olum ya biz hiç mi hiç anlamıyoruz ya da bu adam. Bunun başka da bir ortası yok.

Uzun zamandır Prandelli kadar aptal bir hoca görmemiştim. Bu adam teknik direktörlükten ekmek yiyebiliyorsa diyecek birşey yok. Hala daha bu takımın kanatsız oynayabileceğini düşünüyor ya ne diyeyim bilemiyorum. Bu hoca başımızda olduğu sürece bu akşam ki maç değil belki ama Almanya'daki maçtan ciddi anlamda korkmaya başladım. Umarım bjk rekoru kırdırmaz bize... :red:

Geri
Üst Alt