Prandelli 2 Yıldızı Kadroya Almadı!

Olcani alsana hoca adami deli etmeeee!!!!Olcan Trabzonu Uefada gruptan cikarmis adam sen oynatmiyorsun.Olcani almayan hocanin aklini.

Dortmunda handikap oynayin.

Olmaz lan öyle şey yalan haberdir kesin. Öbür türlüsü kendisini ve takımı sabote etmek olur.

Takımın en büyük sorunu tahammül sınırlarını aştı.

Son düzenleme:
Vallahi ruhsal sorunları var bu adamın. Ligdeki en önemli maçta 11 oynatıpta bi dahaki maç kadroya almamak ne yedeğe alsa anlayacağım yine. Bruma ile geçmişten anısı var heralde başka türlü bişeye yoramıyorum. Orada 50 maçtır kötü oynayan Selçuk-Burak gibi adamlar var.

Maçtan önce insanın şevkini kırıyor bu adam ya doğruysa nasıl karar bu kafayımı yedi bu takımda 2 tane hızlı adam var zaten bruma olcan..

ya mal adam koca 90 dkki kanatsizmi oynuyacan sok su adamlari kadroya ilk 11e derdin nedir

Olcan Sneijder Bruma

bu üclüyü beklerken adam ikisini kadroya bile almiyor...

Bu adam hasta ya. 18e bile almıyor. Kovun şu herifi ulan.

Yedeğe de almiyorsa bu adam'da sey kadar beyin yok demek

Karşısına geçsem, yaşına başına bakmaz "Hasta mısın oğlum sen?" derim.

Prandelli'den beklenecek nüyük bir mallık daha,

Bu arada webaslan'ın 11'leri genelde tutuyor, Arsenal macının 11'i ile cıkıyoz.

İtalyanlara olan sempatimi tüketecek bizim bu antrenörler. Bruma ve Olcan hangi yönden diğer oyuncularımızın gerisinde merak ediyorum.
Berbat oynayan oyuncularla akıl almaz sözleşmeler yenilenir, bu oyuncular on birin değişilmezleri olur.. Nereye gidiyoruz böyle..

yuh artık son 20 - 15 e 1 - 0 girsen hızlı kanat oyuncusu almayacak mısın?

Vallahi rahatsız bu herif. Ağır aksak adamlarla saatte 240 km hız yapan Dortmund'u nasıl yenicez acaba çok merak ediyorum. Biz Bruma-Olcan'lı 11 bekliyoruz dişe diş oynayalım diye adam 18'e bile almıyor. Sneijder sağ bek mi kovalayacak yine bütün maç adamların kanatları çok güçlü bekler ciğersiz kim kapatacak oraları? Ya ne yapmaya çalışıyor acaba vallahi deliriyorum.

Ana avrat düz gidesim var.

Geri
Üst Alt