Prandelli 2 Yıldızı Kadroya Almadı!

bu adamı bu takımın başına getirene iyi okuyom şu anda

Hamit, Cemal, Selcuk falan dolduracak ne kadar statik oyuncu varsa topsuz oyunda muthis bir takima karsi.

Arsenal 10 kişi kalmasa 8 lik yapacaktı bizi, zor kurtulduk.

Fenerbahçe 10 kişi kalmasa o sahadan garanti mağlup ayrılmıştık. Oyun namına zerre pozitiflik yoktu. Sneijder'in bireysel yeteneği olmasa zaten berabere biterdi rakip 10 kişi kalmasına rağmen.

ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN BU TAKIMDAN SEZON BAŞINDAN BERİ HANGİ MAÇ ŞÖYLE BİZLERİ TATMİN EDEN BİR OYUN İZLEDİK ? LA ESKİDEN TEK MAÇTA ATTIĞIMIZ GOL SAYISINA ŞİMDİ 5 MAÇTA ULAŞAMIYOZ. ATTIĞIMIZ GOLLERİN DE %90 I YA DURAN TOP, YA UZAKTAN ŞUTLAR. BU TAKIM BU KADAR MI KÖTÜ ŞİMDİ ?

Eğer Bruma ve Olcan oynamazsa, şimdiden geçmiş olsun diyorum... Ve yeni gelen başkan lütfen şu adamı postalasın. Katlanamıyorum artık. Mancini yine iyiydi buna göre. Arada cins cins işleri vardı kağıt yollamak gibi, Ceyhun takıntısı gibi ama Mancini bu adamın yanında yunmuş yıkanmış sayılır.

Dogruysa artik pes ....

@Admin @Mods
Küfür'den dolayi ban yedim. Ne ara nerde küfür etmisim, bilgilendirirseniz cok memnun olurum.

defol git prandelli. 3 senedir td lerden cektigimiz nedir arkadas. bunun ustune simarik 6-7 tane de turk futbolcusu.
dengesiz yonetim...kerhaneye cevirdiler bee kulubu..yine 4-3-3 gibi bir sistemle cikip rezil edecek bizi..

Dortmund 3 gol atar. Iyi para da veriyor.

Ali Naci dediyse dogrudur haber. Sadece Maci degil ayni zamanda Brumayi kaybettik, 12 Milyon Euro cöpe attik, Teserkürler Prandelli.

Fenerbahçe 10 kişi kalmasa o sahadan garanti mağlup ayrılmıştık. Oyun namına zerre pozitiflik yoktu. Sneijder'in bireysel yeteneği olmasa zaten berabere biterdi rakip 10 kişi kalmasına rağmen.

ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN BU TAKIMDAN SEZON BAŞINDAN BERİ HANGİ MAÇ ŞÖYLE BİZLERİ TATMİN EDEN BİR OYUN İZLEDİK ? LA ESKİDEN TEK MAÇTA ATTIĞIMIZ GOL SAYISINA ŞİMDİ 5 MAÇTA ULAŞAMIYOZ. ATTIĞIMIZ GOLLERİN DE %90 I YA DURAN TOP, YA UZAKTAN ŞUTLAR. BU TAKIM BU KADAR MI KÖTÜ ŞİMDİ ?

Eğer Bruma ve Olcan oynamazsa, şimdiden geçmiş olsun diyorum... Ve yeni gelen başkan lütfen şu adamı postalasın. Katlanamıyorum artık. Mancini yine iyiydi buna göre. Arada cins cins işleri vardı kağıt yollamak gibi, Ceyhun takıntısı gibi ama Mancini bu adamın yanında yunmuş yıkanmış sayılır.
Adam işi çözmüzdü Selçuk'la Melo artık orta sahayı topluyamıyordu Ceyhunu monte etmişti eminim kalsa Ceyhun yerine oyuncu isteyecekti ama bu sene orada Sneijder oynuyor

Nedir bu İtalyanlardan çektiğimiz.. Nasıl bir saçmalıktır ben anlam veremiyorum.. Nasıl çalışıyor bunların beyinleri hayret ediyorum, ne düşünüyor acaba ?

Random Anadolu kulüp olduk resmen.

Sneijder olmazsa zaten iyice berbat olacaktik.

Yuuuhhh daha yeni gördüm.
Boyle bisey olamaz ya mantikli aciklamasi yok bunun. Bu adam neyin pesinde napmak istiyor anlamiyorum. Cildirtiyor adami resmen ya.
Derbinin en iyilerinden Olcan'i aliyorsun. Yaw sorarim sana Burak Selcuk napiyor? Takimin en kötü futbolcularini her mac oynatiyor ve takimin tek iki kanat oyuncularini kadro disi birakiyor.
Delirteceksin lan bizi.
Hayir yani biz simdi nasil oynayacagiz Dorrmundun karsisinda? Krizde olan Dortmundu havaya sokariz, en kolay maclari olacak.

10/10

would read again

haber doğruysa maçı hiç izleyip sinir hastası olmanın anlamı yok.

Olcanı gerçekten kadroya almadıysa HELAL OLSUN! Olcan oyuncu falan değil kimse kusura bakmasın

Biri bu herife ilk 11 ile 18 kişilik kadronun farklı olduğunu söylesin... Ne saçma sapan iştir ya bir maç ilk 11 başla diğer maç 18'de olma sonra tekrar 11 başla.. Gayet basit la neyini anlamıyorsun zaten hepi topu 18 tane oyuncu var...

Muslera
Sinan
Veysel
Tarık
Chedjou
Semih
Hakan
Telles
Selçuk
Melo
Dzemaili
Hamit
Yekta
Sneijder
Olcan
Bruma
Emre Ç
Yasin
Pandev
Umut
Burak

21 oyuncu var zaten 1 çırpıda sayılan Yasin ve Veyseli almazsin eder 2 Dzemaili veya Yekta eder 3.. Mantık der ki Senin için fazla forma şansı olmayan yada bölgesinde yığılma olan adamı kadroya almazsın değil mi? Tamam kanatsız oynayabilirsin ama bu adamların 18 kişilik kadroda olması lazım senin kadronun oyunu hızlandırabilecek 2 oyuncusu var 2sinide kadro dışında tutuyorsun ya

Arkadaslar Ntv Sporda "Veysel Sari,Olcan Adin,Bruma 18 kisilik kadroya alinmamis"oldugunu yazdi.Yeter artik Bruma ve Olcani almayan Hocanin aklini.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt