Prandelli 2 Yıldızı Kadroya Almadı!

Abi bu adam Mancini'den 2 gömlek küçük ya. Gelen gideni aratır derler ya bu nedir arkadaş ya Olcan bu takımda en iyi top yapan adamlardan biri. Ne yapacakmış merak ettim . Nereden buluyorlar böyle adamları ya !

Taraftar direk Prandelli'ye sallasa bari bugün, sürekli oyuncular ıslıklanıyor herif kendini mükemmel zannediyor.

Maçları izlemiyor musunuz beyler ?

Olcan'ın bekine hiç yardım etmediğini , geriye dönmediğini görmüyor musunuz ?
Bruma da sakatlıktan çıktı zaten , demek ki iyi çalışmıyor hoca kadroya almıyor...

Ha Buraq-Xelçuk derseniz sözüm yok ona...

Ya ilk 11 farklı şey 18 farklı şey oynatmaz 11'de anlarım... Ama Yasin oynasa çok mu gelecek sanki? Bu nasıl bir mantık ya dursun yedekte sana zararı ne? Belki Kontraya ihtiyacın olacak bu takımda seni en iyi kontraya çıkaran kim? Olcan değil mi?

Maçları izlemiyor musunuz beyler ?

Olcan'ın bekine hiç yardım etmediğini , geriye dönmediğini görmüyor musunuz ?
Bruma da sakatlıktan çıktı zaten , demek ki iyi çalışmıyor hoca kadroya almıyor...

Ha Buraq-Xelçuk derseniz sözüm yok ona...

Kardeş sen de Prandelli'yi savuncam diye saçmalamışsın kusura bakma, sen de oynanan futbolu görmüyorsun heralde.

Maçı izlemeye gerek kalmadı o zaman.
Bir sürü gereksiz futbolcu oynayacak diye yaratıcı 2 oyuncu oynatılmıyor.
Hücumda yaratıcı tek oyuncu sneijder olacak ama onu da rakip çok rahatsız edecektir.
Hücumda yine kabız bir futbol bekliyor bizleri.
Bruma'dan ne istiyor anlamış değilim.
Mancini ve Prandelli hiç üst üste forma şansı vermedi yani kendini geliştirecek ortam bulamadı.
Büyük ihtimalle de bu gidişle elimizde patlayacak ve çocuğun kariyeri heba olacak.
Prandelli acil istifa etmeli.
Hazırlık kampında 4-2-3-1 oynatıyordu tam aradığımız adamı bulduk derken bu da saçmalaya başladı.
Tüm kredisini tüketti artık kanat futbolu oynatacak düzgün bir td lazım

Kardeş sen de Prandelli'yi savuncam diye saçmalamışsın kusura bakma, sen de oynanan futbolu görmüyorsun heralde.

Eğer Olcanit gibi koşup geriye yardım ederken "kıçını kaldırmıyor" dersem haklı olursun saçmalamış olurum...

İyi de birader Olcan hakikaten kıçını kaldrımıyor ne yapacağız bu dediğini...

Olcan-Bruma yı konuşacağıza akşam 2 rezil kanka oynayacak mı o konuşulmalı...Yine maça 2 kişi eksik başlamak istemiyorum ben...

Umarım yanlış haberdir.
Bari yedeklere alsın.
O değil şimdi takım içinde de sorun çıkar.

Rezalet. Ulan 11'e almadın 18'e neden almıyosun 2 süratli adamı.

Ne diyorsun ne saçmalıyorsun ya...Bunun çalışma ile alakası ne ?

Kimlerle muhatap oluyoruz...

Kardes Bruma su an kadromuzda ilk 5 te olmasi gerekenlerden birisi.Selcuk İnan calisiyorda ne oluyor.Bruma calismasa bile rezalet oyunculardan daha iyi oynar su an.

Son düzenleme:
Haberin doğru olması halinde kızılca kıyametin kopması gerekir

Eğer Olcanit gibi koşup geriye yardım ederken "kıçını kaldırmıyor" dersem haklı olursun saçmalamış olurum...

İyi de birader Olcan hakikaten kıçını kaldrımıyor ne yapacağız bu dediğini...

Olcan-Bruma yı konuşacağıza akşam 2 rezil kanka oynayacak mı o konuşulmalı...Yine maça 2 kişi eksik başlamak istemiyorum ben...

Olcan, Bruma gibi oyuncular kıçlarını kaldırmasalarda 18'de bulunmalılar, Yedek kulubesini geçtim ilk 11'de adam eksiltip alan yaratacak oyuncu yok.

Selçuk yerine gerekirse Hamit veya Yekta ile başlarsın, Burak yerine Umut veya Pandev ile başlarsın, ama takımda başka kanat yok.

Yani senin de dediğin gibi bu Prandelli denilen adam, kadroya almaması gereken isimleri 11'e koyarken, en önemli adamları 18'e dahi almıyor.

Tamam öldü adam, yeter vurmayın, günün yarısında bu oyuncularla birlikte Prandelli, demek ki var bir şey kadroya almıyor, her şeyi ne çok biliyorsunuz arkadaş, ne malum Olcan'ın Prandelli'nin isteklerini yerine getirdiği, belki hocasının dediğini değilde kendi kafasına göre oynuyor, yada sakat belki.

Yeter artık ya her hafta daha da saçma bir kadro çıkartıyor birileri veya taraftar bu adama haddini bildirmeli

Bu İtalyan derhal gönderilmelidir. Olcan daha fener maçinda 11 deydi. şimdi kadroda yok. Telles Fener maçinda tribündeydi şimdi 11 oynayacak Bu ruh hastasi benimde ruhumu öldürdü. Defol git kanat düşmani.

İtalya-Uruguay maçındaki Godin'in golünün bu kadar önemli olacağını hiç düşünmemiştim.

Ciddi mi lan bu? Saka mi bu simdi yeni eve geldim valla küfür edecem simdi? Dalga mi geciyor bu adam bizimle..

Ulan simdiden macin icine ettin helal olsun be adam.. Kovun gitsin su herifi..

Geri
Üst Alt