GSC Portal Prandelli: ''4.yıldıza kadar bir yere gitmem''

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
sakal.jpg

Sezon başında koydukları hedefte hiçbir sapma olmadığını belirten başarılı futbol adamı “Hiçbir yere gitmiyorum. Galatasaray’ın başındayım. 4. yıldızı beraber kazanacağız. Benim inancım tam” dedi.

Detaylar GSC Portal'da...

2023'te gidicek yani

Şampiyonlar Ligi'nde 4.olursak rahatlıkla şampiyon oluruz.Kadromuz ligi götürebilecek seviyede ama Avrupa işin içine girdi mi ekstra yoruluyoruz.

Şampiyonlar Ligi'nde 4.olursak rahatlıkla şampiyon oluruz.Kadromuz ligi götürebilecek seviyede ama Avrupa işin içine girdi mi ekstra yoruluyoruz.

anderlechti geçemiyorsak şampiyon filan olmayalım istemiyorum rezalet ya prand50liymiş

Fener maçında yine 3-5-2 oynat da görelim ne zaman gidip gitmeyeceğini.

anderlechti geçemiyorsak şampiyon filan olmayalım istemiyorum rezalet ya prand50liymiş

Ben ligde şampiyon olup ŞL'de gruplarda elenmeyi,ligde şampiyon olamayıp UEFA'da yarı finale veya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale tercih ederim.

Mesela biz 2000-2001'de ŞL'de çeyrek finale çıktık ama ligde Fener'e geçilip kupada da Fener'e elendik.O sezonu 0 kupa ile tamamladık.Bana göre çok kötü bir sezon.Yine aynı şekilde Fener 2007-2008'de ŞL'de çeyrek finale çıktı ama ligde bize geçilip kupada da bize elendi ve o sezonu 0 kupa ile tamamladı.

Ben bizim takımda Avrupa'da ilerleyecek kapasite görmüyorum.Boşu boşuna fazladan maç yapmış oluruz.Elenip 4.yıldıza odaklanmamız en iyisi.

Inancli adam yapar abi izleyin gorun inan onemli ;)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ligde şampiyon olup ŞL'de gruplarda elenmeyi,ligde şampiyon olamayıp UEFA'da yarı finale veya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale tercih ederim.

Mesela biz 2000-2001'de ŞL'de çeyrek finale çıktık ama ligde Fener'e geçilip kupada da Fener'e elendik.O sezonu 0 kupa ile tamamladık.Bana göre çok kötü bir sezon.Yine aynı şekilde Fener 2007-2008'de ŞL'de çeyrek finale çıktı ama ligde bize geçilip kupada da bize elendi ve o sezonu 0 kupa ile tamamladı.

Ben bizim takımda Avrupa'da ilerleyecek kapasite görmüyorum.Boşu boşuna fazladan maç yapmış oluruz.Elenip 4.yıldıza odaklanmamız en iyisi.

güzel diyosunda ertesi sene gruplara girmek için eleme oynarsak nolucak acaba yanlış bir mantık bu avrupadan elenelim ligde şampiyon olalım

Hadi bakalım...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Istemeden inceyi koymusuz sonlara :) inanc olcak o :D

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu yıl takımı, seneyede ligi tanır, 3.senesinde banko takarız 4.yıldızı.

güzel diyosunda ertesi sene gruplara girmek için eleme oynarsak nolucak acaba yanlış bir mantık bu avrupadan elenelim ligde şampiyon olalım

Elenmezsek zaten eleme oynayacağız.Zira ligde 2. veya 3. olma ihtimalimiz yüksek.

Elenmezsek zaten eleme oynayacağız.Zira ligde 2. veya 3. olma ihtimalimiz yüksek.

elenelim şampiyon olalım yani olamazsak kim vericek hesabını böyle saçma şeymi olur ya garantisimi var bu işin hem avrupa oynayıp hem şampiyon olunamadığı yalanını hangi süperzeka uydurmuş çok merak ediyorum

elenelim şampiyon olalım yani olamazsak kim vericek hesabını böyle saçma şeymi olur ya garantisimi var bu işin hem avrupa oynayıp hem şampiyon olunamadığı yalanını hangi süperzeka uydurmuş çok merak ediyorum

Şu anda hem Avrupa'da tur atlayıp hem ligi almamız imkansız.Hele de sınır varken.Üstelik Fener sadece ligde oynuyor.

Şu anda hem Avrupa'da tur atlayıp hem ligi almamız imkansız.Hele de sınır varken.Üstelik Fener sadece ligde oynuyor.

fatih terim'in ikinci şampiyonluğu, tamam fener o sene uefada ilerlemişti bir hayli ama adamlara tarihi fark atarak şampiyon olmuştuk

3.bitireceğimize 4.olalım daha iyi avrupa liginde finale kalsak en fazla 2-3 milyon euro gelir(kazanan 10 milyon euro alıyormuş tv geliri vs toplam). bari avrupada yıpranmayız şampiyon olursak clye direk kalırız 15 milyon euro direk gelir ligi riske atmaya gerek yok kıytırık avrupa için. prestij açısından 3. olup avrupada yedeklerle gidebildiğimiz yere kadarda gidebiliriz

fatih terim'in ikinci şampiyonluğu, tamam fener o sene uefada ilerlemişti bir hayli ama adamlara tarihi fark atarak şampiyon olmuştuk

Demişsin işte Fener Avrupa'da ilerlemişti diye.Fener o sene Avrupa'da 18 maç yaptı.Avrupa gidişlerinde ve dönüşlerinden sıkıntı yaşıyorlardı aynı bizim gibi o sezon.Eğer Avrupa'dan men almış olsalardı o sene Fener şampiyon olurdu tıpkı geçen sene olduğu gibi,Terim falan da kurtaramazdı.

Son yıllarda hem Avrupa'da ilerleyip hem de ligde şampiyon olan takımlara 2 örnek var.

Biri Lucescu'lu 2001-2002 sezonunda Avrupa'da Fener'den 8 maç fazla oynamamıza rağmen 3 puan farkla şampiyon olan biz.Diğeri de Daum'lu Fener.Onlar da bizim Avrupa'da olmadığımız 2004-2005 sezonunda Avrupa'da bizden 8 maç fazla oynayıp şampiyon olmuşlardı.

Bir de 1999-2000 arası 3 sezonda hem Avrupa'da hem ligde götürdüğümüz sezonlar var ama onda da kadromuz aşırı güçlüydü ve Fener rezildi hatta Beşiktaş 2. oluyordu o sezonlarda.1998-1999 ve 1997-1998'de erken elenmiştik zaten.

Geri
Üst Alt