GSC Haber Prandelli: "Böyle olacağını düşünememiştim"

Bu sene gruptan çıkamayız. Kuralar çekildiğinde söylemiştim zaten.

Simdi ben Terimden sonraki dönem için Baskani elestirdim. Eger Terim dönemine gidersek onunda fahis transfer hatalari var. Tek tek saymaya gerek yok. Avrupadan tas gibi yerlileri aramaya devam etmeliyiz. fiyati 10-15 olsun. Neyse verip alacaksin. 10 tane çöp oyuncu almaktan gene ucuza gelir.

Arda Atletico isteyince gitti. kim gitmek istemezki? Arda konusunda yapacak bir sey oldugunu zannetmiyorum. Zaten Arda kalsa bugün oldugu gibi olmazdi. Bizde oyuncular kendini gelistiremiyor. O ortami kurmak lazim. Gençlere sans verilmezse kendini gelistiremez. yedek oyuncu olarak görür kendini. Terim, Mancini, Prandelli gibi garantici Italyanlar gençlere firsat vermez.

Ardayı tutmak isteyen tutardı. Arda bizde çok iyidi ama o rezil dediğimiz polat takımı çok kötüydü ki bu takımda sen bu duygusal çocuğu bide kaptan yapıp basından koruyamasan tabiki çöker.
Kendi taraftarı bile havalimanında bekleyip küfür yağdırdı bütün sorumlusu ardaymış gibi sanki. Arda elmanderli ve saire takımda +terim ile kendini bulurdu bence.
Bide ardayı şimdiki takıma monte et. Arda kondisyon seviyesinden hariç fazla üstüne katmadı ve katamasda tercübe hariç tabiki. Onun futbol yeteneği sokak futbolcu tanımladığımız sade futbolu.
Bunu ben değil madrinin hocası söylemekte ki aynı düşüncesindeyim. Bizde full pro oyuncu çıkmaz elit seviyede zaten kolay kolay bizim yapımızda.
Bir tugay vardı galiba sadece. Başkasıda aklıma gelmiyor.

Ardayı tutmak isteyen tutardı. Arda bizde çok iyidi ama o rezil dediğimiz polat takımı çok kötüydü ki bu takımda sen bu duygusal çocuğu bide kaptan yapıp basından koruyamasan tabiki çöker.
Kendi taraftarı bile havalimanında bekleyip küfür yağdırdı bütün sorumlusu ardaymış gibi sanki. Arda elmanderli ve saire takımda +terim ile kendini bulurdu bence.
Bide ardayı şimdiki takıma monte et. Arda kondisyon seviyesinden hariç fazla üstüne katmadı ve katamasda tercübe hariç tabiki. Onun futbol yeteneği sokak futbolcu tanımladığımız sade futbolu.
Bunu ben değil madrinin hocası söylemekte ki aynı düşüncesindeyim. Bizde full pro oyuncu çıkmaz elit seviyede zaten kolay kolay bizim yapımızda.

Arda Galatasaray´da oynadigi sürece herzaman takimin en iyisi olmustur. Ve kalitesini CL´de, EM 2008´de falan herzaman üst düzeyde teyit etmistir. Su an Arda´nin tek farki sadece futbola odaklanmasi ve takiminda hak ettigi saygiyi görmesidir. Avrupa´da kendini piyasada gösterebiliyor ve parlatiyor. Onu zamaninda Fatih Terim´e haber vermeden satmislardir ve bir süreligine kirginlik olmustur Arda ve Terim arasinda... Fatih Terim degilde Feldkamp Teknik Adam olsaydi o an istifasini basmisti.

Türkiye de yetismiyor pro oyuncu. Necati, Olcan gibi bir kaç oyuncu var sadece. Onun için yerlileri bile disardan almak zorundayiz. Bize Sneijder, Melo gibi yildizlara ayak uyduracak yerliler lazim. Arda çok yetenekli ama Selçuk çokta degil. Burak yetenek düsmani. Onun için pro olmayan bu tip oyuncularla devam etmek kendi ayagimiza SIkmak olur.

Sivas maçını izleyen 8-9 yaşlarındaki çocuklar bile o sistemle, o kadro düzeniyle Arsenal deplasmanına çıkılmayacağını düşünebilirdi ama Sinyor düşünemedi. Ne var bunda kızacak..

Sende mallık var hoca. Nasıl düşünmezsin?

iki yıldır önce mancini sonra prandelli bizi deney faresine çevirdi sürekli takım üzerinde deneme yapılıyor artık yeter !!! sivas maçında şansımız yanımızda olmasaydı onlarda bizi dağıtmıştı

Ne demek CL'de umudum yok. Kimsin sen. Bu takım 2 yıldan beri gruplardan çıkıyor. Sen nasıl oluyor da hedef küçültürsün. Senin saçma sistemin yüzünden rezil olduk. Ünal Aysal gider sende s.. olup gidersin.

hoca melo-sneijder iyi oynadı diyor ki adam hala gerçeği görememiş yani 3-5-2 ye devam edecek gibi görünüyor. bizi kanser edecek anlaşılan

şunu artık anlamak lazım bize ismi büyük vizyonu küçük hoca değil, vizyonu büyük hoca lazım. bu tanıma zamanında lucescu uyuyordu bizde ve shaktarda yaptıkları ortada. mesela Tuchel bu tanıma uygun hoca. artık bu tür vizyonlu hocalara yönelmemiz lazım.

Bildiğin teğet geçiyor bizle.

Sivas macinda cok net belliydi zaten

sivas'in kaliteli topcusu olsaydi welbeck gibi bize 4-5 tane atarlardi

burda bas bas bagirdik

Sivas macindan sonra bazi futbol profesorleri de sivas macindan sonra baslik aciyorlardi prandelli ile sampiyon oluruz diye

bi herifle ligde kalmak bile buyuk basari

Senede 2,5 milyon euro al, ama bu 3-5-2 sacmalıgını Sivas maçından sonra, Arsenal karşışında tekrarla. Bravo hoca, ne deyim artık.

Geri
Üst Alt