Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Bu sene gruptan çıkamayız. Kuralar çekildiğinde söylemiştim zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi ben Terimden sonraki dönem için Baskani elestirdim. Eger Terim dönemine gidersek onunda fahis transfer hatalari var. Tek tek saymaya gerek yok. Avrupadan tas gibi yerlileri aramaya devam etmeliyiz. fiyati 10-15 olsun. Neyse verip alacaksin. 10 tane çöp oyuncu almaktan gene ucuza gelir.
Arda Atletico isteyince gitti. kim gitmek istemezki? Arda konusunda yapacak bir sey oldugunu zannetmiyorum. Zaten Arda kalsa bugün oldugu gibi olmazdi. Bizde oyuncular kendini gelistiremiyor. O ortami kurmak lazim. Gençlere sans verilmezse kendini gelistiremez. yedek oyuncu olarak görür kendini. Terim, Mancini, Prandelli gibi garantici Italyanlar gençlere firsat vermez.
Ardayı tutmak isteyen tutardı. Arda bizde çok iyidi ama o rezil dediğimiz polat takımı çok kötüydü ki bu takımda sen bu duygusal çocuğu bide kaptan yapıp basından koruyamasan tabiki çöker.
Kendi taraftarı bile havalimanında bekleyip küfür yağdırdı bütün sorumlusu ardaymış gibi sanki. Arda elmanderli ve saire takımda +terim ile kendini bulurdu bence.
Bide ardayı şimdiki takıma monte et. Arda kondisyon seviyesinden hariç fazla üstüne katmadı ve katamasda tercübe hariç tabiki. Onun futbol yeteneği sokak futbolcu tanımladığımız sade futbolu.
Bunu ben değil madrinin hocası söylemekte ki aynı düşüncesindeyim. Bizde full pro oyuncu çıkmaz elit seviyede zaten kolay kolay bizim yapımızda.
Bir tugay vardı galiba sadece. Başkasıda aklıma gelmiyor.
Ardayı tutmak isteyen tutardı. Arda bizde çok iyidi ama o rezil dediğimiz polat takımı çok kötüydü ki bu takımda sen bu duygusal çocuğu bide kaptan yapıp basından koruyamasan tabiki çöker.
Kendi taraftarı bile havalimanında bekleyip küfür yağdırdı bütün sorumlusu ardaymış gibi sanki. Arda elmanderli ve saire takımda +terim ile kendini bulurdu bence.
Bide ardayı şimdiki takıma monte et. Arda kondisyon seviyesinden hariç fazla üstüne katmadı ve katamasda tercübe hariç tabiki. Onun futbol yeteneği sokak futbolcu tanımladığımız sade futbolu.
Bunu ben değil madrinin hocası söylemekte ki aynı düşüncesindeyim. Bizde full pro oyuncu çıkmaz elit seviyede zaten kolay kolay bizim yapımızda.
Bir tugay vardı galiba sadece. Başkasıda aklıma gelmiyor.