GSC Portal Prandelli: "Daha organize olmamız lazım"

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
13092014_-Daha-organize-olmamiz-lazim-.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, golsüz sona eren Eskişehirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Prandelli, karşılaşmayı "Oyun içinde daha ritmli, daha tempolu ve daha agresif olmamız gerekiyor. Son pasları yapamadık, ceza sahasında da biraz şanssızlık yaşadık. Galatasaray gibi bir takımın taktiksel olarak daha organize olması gerekiyor" sözleriyle yorumladı.

İtalyan teknik direktörümüz, Anderlecht maçıyla ilgili bir soru üzerine, “Farklı bir maç olacak, seyircimiz bizimle olacak ve bu önemli bir etken olacaktır” derken, yeni transferlerimizin performansını “İyi bir maç çıkardıklarını düşünüyorum ama tabii ki biraz zaman tanımak gerekiyor” diye değerlendirdi.

Olur Prandelli hocam sıkma canını. Güveniyoruz sana ve takıma.

Malesef bunu sen sağlayacaksın Prandelli.
Takım içinde uyumsuzluk var bariz bir şekilde.

Takımı hücuma taşıyan tek oyuncuyu çıkarıp hücumda topu 0.0000000001 saniyede kaybetmemizi sağlayan adamı 75 dakika sahada tutarsan bu iş olmaz zira ağır çekimde oynuyor takım.

Hadi bu zamana kadar kondüsyon yüklemesi yaptın diyelim, gelecek 5-6 haftada gözükür neyin ne olduğu.

takım kaliteli aslında.

hocada iş yok. malesef bu sene de hüsran.

Aynı şeyi biz de söylüyoruz ama bunu çözmesi gereken sensin. DK'da Malotelli ısrarı yüzünden sıkıntı yaşadın aynısını ne olur Burak ve Selçuk'ta yapma.

Hocayı çok da eleştiremiyorum yerlisi yabancısı futbolcular tatilden dönmemiş. Bir kısmı zaten kafada futbolu bırakmış isimler. Pandev ve Cemal de performans olarak dibe vurmuşken alındı, sezon öncesi hazırlık kampı iğrençti..

Bir iki aya kadar anca futbolcular hocanın istediğini yansıtmaya başlar ki o zaman da bazı şeyler için geç olabilir.

Takımı hücuma taşıyan tek oyuncuyu çıkarıp hücumda topu 0.0000000001 saniyede kaybetmemizi sağlayan adamı 75 dakika sahada tutarsan bu iş olmaz zira ağır çekimde oynuyor takım.

Hadi bu zamana kadar kondüsyon yüklemesi yaptın diyelim, gelecek 5-6 haftada gözükür neyin ne olduğu.

Umarim Prandelli de artik yedege ceker Burak'i. Hic kimse cesaret (:asd:) edemiyor nedense (Terim ilk 11 de cikarmamisti galiba iki mac, baska hatirlamiyorum).

Hocam tüm iyi niyetine rağmen burak ve selçuk takıntısı seni ocak ayında gönderir haberin ola...

Sabır loading...
Ben beklerimde ama real madrid ... pardon Galatasaray taraftarın büyük bölümü nekadar bekler bilmiyorum.

Hızlı oynamak istiyorsan yeteneksizleri keseceksin, Yekta'ları, Selçuk'ları kullanmayacaksın hoca. İki iki daha dört.

Hocam tüm iyi niyetine rağmen burak ve selçuk takıntısı seni ocak ayında gönderir haberin ola...

Bu ikisini derhal kesmek lazım takımdan derhal
Hiçbir şey olmaz bu ikisinden
Olcan, Pandev ikilisi oynamalı bunların yerine
Olcan, ligin çok üstünde kaliteye sahip bir kanat oyuncusu.
Pandev de çok iyi olmasa da Burak'tan iyidir.

Burak ve Selçuk'u kes yerine A2 takımından mı oynatacaksın yoksa U-19 takımından mı oynatacaksın bilemiyorum ama kes. Bank asya oyuncusu bile bu ikisinden daha iyi oynar samimi olarak söylüyorum.

30 milyon görüyor sende gör hoca selçuk burak formayı haketmiyor çok puan kaybettirir seni de koltuğundan ettirir...

Barcelona değiliz biz 500 tane pas yapıp gol atalım ki zaten Barça gibi 3.bölgede de pas yapmıyoruz ver yavrum defansta ordan oraya ordan oraya top çevirip duruyoruz organize organize nereye kadar gidecez bakalım.

Hızlı oynamak istiyorsan yeteneksizleri keseceksin, Yekta'ları, Selçuk'ları kullanmayacaksın hoca. İki iki daha dört.
selçuk yektayı falan izlerken tiksiniyorum topu kontrol edip düzeltmeden pas veremiyorlar onlar atana kadar zaten rakip ayarlıyor kendini.tek top falan vermeyi bu yaşlarına kadar hiç mi beceremezler öğreten falan yok mu.melo sneijder çedu falan nasıl tek top atıyor hızlı hızlı hatta cemali bile ilk maçta gösterdi tek top hızlı oynama farkını hep ileri doğru oynayarak.

Organize olmayi istiyorsan Veysele bel baglamaman lazim. Veyselin kapasitesi belli. Biz ondan fazlasini istiyoruz. Görüyorum elinden geleni yapiyor ama ne fayda. Orta saha öne degil geriye gömülüyor. Birde önde hiçbir iş yapmayan top tutamayan bir forvetle oynuyoruz. O da yetmiyor. Buragin istatistiginde koşmadigi görülüyor. Sen bu futbolcuyu oynatip organize olmamizi nasil bekliyorsun Sinyor Prandelli. Top degmedi ayagina ve maçi bitirdi. Birilerinin kellesini almazsan senin kelle tehlikede onu söyleyeyim.

Son düzenleme:
selçuk yektayı falan izlerken tiksiniyorum topu kontrol edip düzeltmeden pas veremiyorlar onlar atana kadar zaten rakip ayarlıyor kendini.tek top falan vermeyi bu yaşlarına kadar hiç mi beceremezler öğreten falan yok mu.melo sneijder çedu falan nasıl tek top atıyor hızlı hızlı hatta cemali bile ilk maçta gösterdi tek top hızlı oynama farkını hep ileri doğru oynayarak.

Çapsızlar işte. Kaliteleri yok. Sorumluluk alamazlar, hızlı oynamaya kalkışırlarsa her şeyi daha da batıracaklarını biliyorlar, o yüzden al gülüm ver gülüm yapıp günü kurtarma derdindeler. Bu şekilde kendilerini kamufle ediyorlar. Ama hocalar bunları çözemiyor işte esas ilginç olan o.

Geri
Üst Alt