Prandelli: ''Defansı yerlilerden oluşturma fikri değerli''

Herkes Veysel Semih demiş ama

Gökhan - Semih nasıl fikir?

Muslera

Tarık semih hakan Olcan

Selçuk melo dzemaili

Pandev Sneijder

Burak

Bence roportajda boyle dedi diye hemen Chedjou'yu kesmesini falan beklemeyin her mac ilk 11 oynattiktan sonra.

Adama "Turkiye'nin saygin teknik direktoru boyle dedi" diye bir sey soyluyorlar, "hayir, katilmiyorum" dese kabalik olacak, "Denizli'yi kucuk gordu" diyecekler, o da politik bir cevap vermis, guzel fikir demis. Ardindan da daha sonra arada "onumuzde cok fazla turnuva var ve taraftarın rotasyonun mecburi oldugunu dusunmesi gerekiyor" diye vermis mesaji. Duruma ve maca gore bazen yerli, bazen yabanci defansla cikar.

Ulan bu fikri forumda biz bile yaziyoruz. Sanki icat yaptilar.

$

yıllardır kadıköye yenmek için gidiyoruz

bence beraberlik almak için gitsek kazanırız

yani full savunma yap sonra vur zaten ihtiyar takım

Luce'li 7 kisi kaldigimiz maci mi anlatayim, Gerets doneminde Necati'nin penaltilarinin verilmedigi maclari mi, 3. Terim doneminde oyunun 60 dakikasinin istisnasiz rakip cezasahasinda gecen ve Baros'un son saniyede direkten donen topunu mu, HAGI'nin basina gectigi o dandik kadrounun rakibi bozuk para gibi harcadigi ve Pino'nun 3-4 topunu cizgiden cikardiklari maci mi, yoksa o sahada senelerce oyuncular ne yaparsa yapsin rakibe kirmizi kartlarin cikmadigi maclari mi anlatayim, ya da hakemin, Gerets'in, Terim'in, Hasan'in kafalari yarilip tatil olmayan maclari mi bilemedim. Cok baska seyler donuyor o stadda, futbol disi seyler. O stadda sonuc aldigimiz sene Aziz'in hapiste oldugu sene diyip birakayim.

Fener bizim UEFA sonrasi dibe vurusumuzdan iyi yararlandi. Biz kadro kalitesini dusurdukce onlar yukseltti ve 15 senelik bir istatistik yarattilar sahalarinda. Bu yorumcularin anlattigi bisey. Kismen dogru ancak yukarida ustu kapali olarak bazi seyleri yazdim.

rakibin yabancı hücum oyuncularına karşın Türk savunmacılar

bide bu tarafı var işin

aslında bize en uygun sistem 4 3 1 3

hepsi tüpçünün suçu tabii ki :)

Muslera

Tarık Semih Gökhan Hakan

Dzemaili Melo

Pandev Snejider Olcan

Burak​

Sinan hazır olsa iyi olur arenadaki maçlarda kullanabiliriz ..

Geri
Üst Alt