Prandelli: ''Defansı yerlilerden oluşturma fikri değerli''

Selçuk'u kulübede maç izlerken görmek çok keyifli olacak. Bir de yanına Burak'ı oturtup vereceksin ellerine bir kase çekirdek :D ama kadromuz o kadar da derin değil ne yazık ki

Başlıkta "Defansı Yerlilerden Oluşturma Fikri Değerli" yerine "Şiş kebabı çok sevdim." yazsaydı bu konu daha çok hit alırdı.

Sadece defansı değil, zaman zaman özellikle ŞL maçları öncesi Muslera'yı dinlendirip Sinan Bolat'ı da kullanabiliriz bence.

_________Muslera

Veysel Semih Hakan Tarık

__________Melo

___Dzemaili__Sneijder

Pandev ___Burak___ Olcan

Dağılın beyler

Muslera Sinan'dan daha iyi ama kalede Sinan oynamalı. Hücum gücümüz elimizdekinin en iyisi olmalı.

Muslera´nin cikardigi ekstra toplari unutuyorsunuz. O pozisyonlarin cogunu yer normal kalitedeki kaleciler. Sonra ugrasirsin.

Takimin en önemli oyuncusu kalecidir. Bunu unutmayin. Ilk 11´e yazacagim ilk isim de Muslera´dir.

Mecburiyetten bunu önerdigini biliyorum, ancak bence yanlis tercih olur.

defansı yerlilerden oluşturma olasılığı düşük bence ancak bazı maçlarda chedjou kesilerek selçuk yerine dzemaili oynatılabilir. pandev sistem ve oyun karakteri olarak hamle oyuncusu olması daha doğru olur buruma ve olcan kesilmemeli.

Bazi ,,hafif lig maçlarında ":

Arena da

_________S.Bolat

Veysel Semih Hakan Tarık

__________Melo

___Dzemaili__Sneijder

Bruma ___Pandev___ Olcan

Gol atmama sorunu gider... rahat 3-4 Gol atarız

Dağılın beyler vol. 2

* LG G2 Tapatalk *

"Hafif lig maci" diye birsey kalmadi. Ligden düsen rezil Kayserispor´a evinde kaybettin mesela.

Her mac final. Isimlerin önemi yok. 3 puani hangi 11 kazandiracaksa, o 11 oynasin.

Herkes oturabilir, oturmali. Burasi Galatasaray.

kesinlikle süper ligde güçlü forvet şampiyonluğu getirir prandellinin gözlerinde değişik bir ışık var sanki gözleri parlıyor 4.yıldız gelecek aslanlar!!!

sneijder pandev ve brumayı aynı anda kullanabileceğimiz bir sistem olustur cesar

"Hafif lig maci" diye birsey kalmadi. Ligden düsen rezil Kayserispor´a evinde kaybettin mesela.

Her mac final. Isimlerin önemi yok. 3 puani hangi 11 kazandiracaksa, o 11 oynasin.

Herkes oturabilir, oturmali. Burasi Galatasaray.

Demek.istedim gerekirse defansa azaltıp ofansif yapı yapmak gerekir TR liginde

TR liginde ofans hatdı 2-3 kez daha önemli defansdan

* LG G2 Tapatalk *

sneijder pandev ve brumayı aynı anda kullanabileceğimiz bir sistem olustur cesar

Arena macları

_________S.Bolat

Veysel Semih Hakan Tarık

__________Melo

___Dzemaili__Sneijder

Bruma ___Pandev___ Olcan

Başka Yol yok..anca

Bolat <-> muslera + Yasin <-> Bruma

Veya Melo/Dzemaili yerine Furkan/Selcuk

Demek.istedim gerekirse defansa azaltıp ofansif yapı yapmak gerekir TR liginde

TR liginde ofans hatdı 2-3 kez daha önemli defansdan

* LG G2 Tapatalk *

Bazi formasyonlari görmeden ne desek bos.

Birak Sinan Bolat´i, ben daha "Veysel Semih Hakan Tarik" defans hattindan bile emin degilim yani.

Defans hatti digerlerinden önemsiz filan degil bana kalirsa. Cok cabuk dagilabilirsin acikcasi.

Zamanla görecegiz. Simdi ne desek bos.

BwnFY4vIEAAaVZ8.jpg:large

HOCAM :love_heart:

Bazi formasyonlari görmeden ne desek bos.

Birak Sinan Bolat´i, ben daha "Veysel Semih Hakan Tarik" defans hattindan bile emin degilim yani.

Defans hatti digerlerinden önemsiz filan degil bana kalirsa. Cok cabuk dagilabilirsin acikcasi.

Zamanla görecegiz. Simdi ne desek bos.

Ofans hatdin iyi ise ve topu önde tutarsan (pandev Dzemaili. ..) zaten defansı rahatlarsın

"En iyi defans ataktır"

prandelli dzemali melo beraber oynayacak diyor göre hamitte aliyor 3 milyon herifin ismini anmiyoruz.

Defansi yerli düşünmesi güzel. dogrusuda bu.

hamit ziynet saliye bulaştığından beri sakatlıktan kurtulamadıki oynasın onunki sakatlıktan dolayı oynamıyor hoca tercihi değil

Geri
Üst Alt