Ancak biz Dzemaili’yi Melo’ya alternatif olsun diye almadık. Birlikte oynayıp ilerleyecekler.
bu kısım çok önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ancak biz Dzemaili’yi Melo’ya alternatif olsun diye almadık. Birlikte oynayıp ilerleyecekler.
Muslera Sinan'dan daha iyi ama kalede Sinan oynamalı. Hücum gücümüz elimizdekinin en iyisi olmalı.
"Hafif lig maci" diye birsey kalmadi. Ligden düsen rezil Kayserispor´a evinde kaybettin mesela.
Her mac final. Isimlerin önemi yok. 3 puani hangi 11 kazandiracaksa, o 11 oynasin.
Herkes oturabilir, oturmali. Burasi Galatasaray.
sneijder pandev ve brumayı aynı anda kullanabileceğimiz bir sistem olustur cesar
Demek.istedim gerekirse defansa azaltıp ofansif yapı yapmak gerekir TR liginde
TR liginde ofans hatdı 2-3 kez daha önemli defansdan
* LG G2 Tapatalk *
Bazi formasyonlari görmeden ne desek bos.
Birak Sinan Bolat´i, ben daha "Veysel Semih Hakan Tarik" defans hattindan bile emin degilim yani.
Defans hatti digerlerinden önemsiz filan degil bana kalirsa. Cok cabuk dagilabilirsin acikcasi.
Zamanla görecegiz. Simdi ne desek bos.
prandelli dzemali melo beraber oynayacak diyor göre hamitte aliyor 3 milyon herifin ismini anmiyoruz.
Defansi yerli düşünmesi güzel. dogrusuda bu.
hamit ziynet saliye bulaştığından beri sakatlıktan kurtulamadıki oynasın onunki sakatlıktan dolayı oynamıyor hoca tercihi değil