GSC Anket Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

• Hikmet Karaman

Oy: 72 25,4%
  • Tugay Kerimoğlu

Oy: 41 14,4%
  • Mustafa Denizli

Oy: 82 28,9%
  • Yılmaz Vural

Oy: 56 19,7%
  • Diğer

Oy: 71 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    284
  • Anket kapatılmış .
Hikmet Karaman'a şans verildiği taktirde iyi işler yapacağını düşünüyorum. Umarım bu şans verilir.

Sergenin deli bi tarafı var özgüven patlaması olduğundan kimseyi takmaz selçuk burak murak önemsemz yedekte bırakır ama kendine güven olmaz bence
bizede öylesi lazım şu anda kim gelirse gelsin burak selçuk hamitten felan ölüden bacak beklemek hesabı ligide çöpe atar sergen kangren bacağı keser yorumlarındada sürekli bunu dile getiriyor zaten

Sergen de selçuk Burakı vsvs keser Halilhodzicde Bende Halilhodzic derim ammavelakin yönetim Karamanla anlaşayazmış

Eric Gerets nerelerde acaba
o adamla rekor puan toplayıp şampiyon olmuştuk

Hadi hayirli olsun, aksam resmi aciklama gelecek. Yeni Hocamiz ya Tugay olacka yada Hikmet Karaman. 70% Tugay, 30% Hikmet.

Tugay çok yanlış seçim olur......net......

zaten problemli oyuncularla böyle kötü bir karar almazlar umarım gerçi bir düşününce evet alabilirler

Tugay gelsin, zaman taniyalim yillarca kalsin basimizda 4. yildiz nasil olsa kazanilir ,onemli olan yillari kurtarmak ,bu adam is yapar yeterki gercekten arkasinda dursun yonetim ...

Tugay'a oy verdim.Diğerlerine de fitim.

Su an için Sergen denenebilir bencede. Ölmüyorsa Okan buruk da olabilir. Ancak şu var ki gelecek kişi ne futbolculardan ne de yönetimden etkilenmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sergen ne lan adam sneijdere takmış kafayı
dieogu övüp sneijdere kötü futbolcu diyen adamdan td falan olmaz
g*tünü kaldırıp antreman bile yaptıramaz o

Geri
Üst Alt