Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 8 aylık bir yönetim yabancı bir teknik adam deneme riskine girer ne de Ramos gibi biri geleceği belli olmayan kaos içindeki bir takıma sadece 8 ay için gelmeyi kabul eder.Juande Ramos niye yok listede?Sene başında da demiştim bu uyuşuk,bezgin takımı ancak o ayağa kaldırır heyecan verici bi hucum takımı yapar diye hem referansları çok iyi hem de bizim lige benzeyen Ukrayna liginde 2. oldu Sahtarı iki maçta tokatladı Ueafa da çok iyi maçlar çıkardı Dnipro gibi bi takımla ve oyuncu da yetiştirdi.Zaten Xavi,İniesta,Puyol gibi adamların çıktıgı dönemde Barça altyapısının başındaydı.İspanyol Şenol Güneş tam kendisi öyle uçuk şeyler istemez eldekiyle en iyisini çıkarır.
Çare Juande Ramos
Orda haklısın gerçi bizimki biraz normal şartlara uygun hayal kurmak oldu.Yılmaz Vural bizi paklar.Ne 8 aylık bir yönetim yabancı bir teknik adam deneme riskine girer ne de Ramos gibi biri geleceği belli olmayan kaos içindeki bir takıma sadece 8 ay için gelmeyi kabul eder.
Yabancı TD uygun olmaz bu zamanda. Takımı tanıması için süre isteyecek, ülkeye alışmak için süre isteyecek, ideal kadro oluşturmak için süre isteyecek, en sonunda başarısız olduğunda da bu kadroyu ben oluşturmadım diyip çekip gidecek. Boş iş.Juande Ramos niye yok listede?Sene başında da demiştim bu uyuşuk,bezgin takımı ancak o ayağa kaldırır heyecan verici bi hucum takımı yapar diye hem referansları çok iyi hem de bizim lige benzeyen Ukrayna liginde 2. oldu Sahtarı iki maçta tokatladı Ueafa da çok iyi maçlar çıkardı Dnipro gibi bi takımla ve oyuncu da yetiştirdi.Zaten Xavi,İniesta,Puyol gibi adamların çıktıgı dönemde Barça altyapısının başındaydı.İspanyol Şenol Güneş tam kendisi öyle uçuk şeyler istemez eldekiyle en iyisini çıkarır.
Çare Juande Ramos