GSC Anket Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

• Hikmet Karaman

Oy: 72 25,4%
  • Tugay Kerimoğlu

Oy: 41 14,4%
  • Mustafa Denizli

Oy: 82 28,9%
  • Yılmaz Vural

Oy: 56 19,7%
  • Diğer

Oy: 71 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    284
  • Anket kapatılmış .
hic biri gelmesin

Uzun vade made hikaye,kısa vadede takımı coşturacak bir adam lazım.Farklı galibiyetler değil,1-0 2-1 falan yenelim yeter.Mustafa Denizli o yüzden.

Ofansif ve güzel futbol izlemek istiyorum artık. Yürüyerek oynanan futboldan bıktım.

Hani giden hastayı kurtarmak için şok dalgası verilirya. Yapılacak tek şey var. O da bizi hayata döndürecek o şoku verecek kişi gelmeli. Ama kim bu işte? Bu tür bir dönüş olmayacaksa bu kişi ha Morinhou olmuş ha Yılmaz Vural.

GT-I9300 Tapatalk

Hikmet karaman tecilenmiş şikeci değilmiydi mahkeme tarafından? Öyleyse burda ona oy verenlerde ne mide varmış be.

beyler melo ve sneijdere düşman olan m.denizli gelirse düşünün artık selcuk burak yekta hamıtle cıkar kesin felç olmaya devam ederız

Juande Ramos niye yok listede?Sene başında da demiştim bu uyuşuk,bezgin takımı ancak o ayağa kaldırır heyecan verici bi hucum takımı yapar diye hem referansları çok iyi hem de bizim lige benzeyen Ukrayna liginde 2. oldu Sahtarı iki maçta tokatladı Ueafa da çok iyi maçlar çıkardı Dnipro gibi bi takımla ve oyuncu da yetiştirdi.Zaten Xavi,İniesta,Puyol gibi adamların çıktıgı dönemde Barça altyapısının başındaydı.İspanyol Şenol Güneş tam kendisi öyle uçuk şeyler istemez eldekiyle en iyisini çıkarır.

Çare Juande Ramos

Juande Ramos niye yok listede?Sene başında da demiştim bu uyuşuk,bezgin takımı ancak o ayağa kaldırır heyecan verici bi hucum takımı yapar diye hem referansları çok iyi hem de bizim lige benzeyen Ukrayna liginde 2. oldu Sahtarı iki maçta tokatladı Ueafa da çok iyi maçlar çıkardı Dnipro gibi bi takımla ve oyuncu da yetiştirdi.Zaten Xavi,İniesta,Puyol gibi adamların çıktıgı dönemde Barça altyapısının başındaydı.İspanyol Şenol Güneş tam kendisi öyle uçuk şeyler istemez eldekiyle en iyisini çıkarır.

Çare Juande Ramos
Ne 8 aylık bir yönetim yabancı bir teknik adam deneme riskine girer ne de Ramos gibi biri geleceği belli olmayan kaos içindeki bir takıma sadece 8 ay için gelmeyi kabul eder.

Ne 8 aylık bir yönetim yabancı bir teknik adam deneme riskine girer ne de Ramos gibi biri geleceği belli olmayan kaos içindeki bir takıma sadece 8 ay için gelmeyi kabul eder.
Orda haklısın gerçi bizimki biraz normal şartlara uygun hayal kurmak oldu.Yılmaz Vural bizi paklar.

Çare Juande Ramos
Yabancı TD uygun olmaz bu zamanda. Takımı tanıması için süre isteyecek, ülkeye alışmak için süre isteyecek, ideal kadro oluşturmak için süre isteyecek, en sonunda başarısız olduğunda da bu kadroyu ben oluşturmadım diyip çekip gidecek. Boş iş.

Açıkçası bende çoğu renktaşım gibi Sneijder'in üzerine kurulu bir takım izlemek istiyorum ve baktığımız zaman Mustafa Denizli her zaman 10 numaraları kullanmada başarılı olmuştur ve Beşiktaş'ta 10.5 numara tanımı çıkartmıştı o tanıma Sneijder cuk oturur. Ancak Hikmet Karaman, belki de Batalla'yı Bursa'da en etkili kullanan teknik adamdı , yani Sneijder'den de verim almak için çabalayacaktır. Tugay ile ilgili her şey soru işareti ve gelirse tamamen Abdürrahim Albayrak'ın etkisi altında kalacak yani kendi olamayacak , Sabri'nin affedilmesiyle takımdaki otorite kaybının zararlarını gördük. Şuan otorite sağlayacak bir teknik direktöre ihtiyaç var. Adı hiç geçmediği için yorum yapmadım ama Yılmaz Vural bu teknik direktörler arasında belki de en ofansif futbolu oynatacak kişidir. Kasımpaşa ve Elazığ'a bile pozitif futbol oynatıyordu.

*Denizli gelemez (LIGTV)
*Yilmaz a veto
*Tugay da beceremez (bu sartlar altinda + tecrubesiz)
-> Hikmet Karaman (cakma Terim + biraz deli, suanda 6 ayligina en uygunu bana kalirsa), bi defaligina denenmeli..

640×360

Bu lazım eli sopalı

cardozoya: Hala sol ayakla mı topa vuruyosun kaç yaşına geldin
Yusufa: Kendini genç mi sanıyosun 22 yaşındasın
İshaka: Sende solbeksin öylemi
costanta: iyi olsan milanda kalırdın buralara gelmezdin....

Adam şeytanın avukatı bence ligimizi tanıyan yerli yerine 2 hafta önce ligimizden giden yabancı hoca halilhodzic mantıklı olurdu

Sene başında dedik ya Bielsa gelsin ya da Denizli diye. Marsilya o kadrosuyla başka hocanın elinde olsa ligde sürünürdü.Bu saatten sonra Bielsa gelmez, en mantıklı hoca olarak Denizli duruyor.

yılmaz vural yada hikmet karamana şu anki durumda da şans verilmeyecekse ne zaman verilecek?Mustafa Denizli Lid TV kontratından ve maceraya da girmek istemeyeceğinden kabul etmez zaten.Takımımızın dibe vurduğunda eski futbolcularımı teknik direktörlüğe getirip kariyerlerini yakmayalım(Bülent Korkmaz,Hagi gibi),Tugay'a yazık olmasın.

Yılmaz Vural hep Fenerbahçeye, Hikmet Karaman'da Galatasaraya yakın durduğu için Hikmet Hoca gelsin bu geçiş yönetiminde. Başarılı olursa devam eder olmazsa da yeni yönetim hocayı belirler.Hikmet Karaman için tescilli şikeci yazılmış da tapeyi okuduğumuzda maçta şike değil teşvik priminden bahsediliyor.Anadolu takımlarında kim bilir kaç ayda 1 para alıyor futbolcular, teşvik primine şike kadar kötü yaklaşamıcam. Ersun Yanal da teşvik primi dağıtmıştı Ankaragücündeyken, şimdi boşta olsa herkes Ersunu isteyecekti.Haksızlık etmeyin Hikmet Karaman'a.

hiç birisi galatasarayı biryere taşımaz takım içi bir antrenör ile yola devam edilmeli maliyetten kurtulmuş oluruz.

Geri
Üst Alt