GSC Anket Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

• Hikmet Karaman

Oy: 72 25,4%
  • Tugay Kerimoğlu

Oy: 41 14,4%
  • Mustafa Denizli

Oy: 82 28,9%
  • Yılmaz Vural

Oy: 56 19,7%
  • Diğer

Oy: 71 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    284
  • Anket kapatılmış .
- Trabzon'dan gelme tek bir futbolcu kalmayacak.
- Sneijder ve Melo dışındaki yabancılar gönderilecek. Bruma ve Alex 4 büyük liglere kiraya veriecek.
- Michu ve Pato gelecek ve çift forvete geçilecek. 3-5-2'den asla taviz verilmeyecek.
- Eboue ve Gökhan Zan mutlak suretle affadilecek ve yarım sezon daha faydalanılacak. Sezon sonu ise yollar ayırılacak.
- İç piyasadan Ahmet Çalık, Uğur Demirok ve Koray Altınay transfer edilecek.

Sinan
Semih-Uğur-Koray
Eboue-Melo-Umut-Tarık
Sneijder
Pato-Michu

tugay-arif-ümit-tafo dörtlüsü müthiş olur. Tugay hoca ana dili gibi ingilizce biliyor geçen sene yabancılarla iyi anlaşıyordu ve hocalık eğitimi aldı Arif 6 yıl avcının yanındaydı ve esprili diliyle takıma neşe getirir. Ümit davala gurbetçilerle iyi anlaşır ve takımın çoğunu tanıyor. Tafo teknik ekibi tanıyor ve yıllardır burda en azından geçiş döneminde bu tür heyecan katacak bir şey olmalı.

albayrakla durust mutlaka terımı aramıstır...cevap olarakta hamzayı solemıstır terım :D gecmıs olsun hamza t.d.

Feldkamp gelsin, başkana arkadaşlık da eder. :)

:):)

1022694.png

Gelen haberler maça Tafarrel TD olarak çıkacakmış, o zaman Karaman işi yalan, başka hoca bakmasalar, Karaman ve Vural hapşırsak kapımızda bitecek zaten.

Murat YAKIN desem. Keşke düşünülse. Ama bu belirsiz dönem için harcatmaz kendini.

GT-I9300 Tapatalk

Sanki Hikmet Karaman gelirse Burak'la Selçuk'u kesecek adım gibi eminim Hikmet Karaman'ın ilk işi Burak'la Selçuk'a yalakalık yapmak olur.

Mustafa Denizli 100% gelir. Selcugu en azindan keser.

fb, ersun için 1 milyon $ ödemişti.

Öder normal FB'ye Es-Es'in kapıları her zaman açık ayrıca Burak , Selçuk kankaları yabancı kontenjanı oldukça kimse ayıramaz ama Pandev ve Olcan'ı ilk 11 oynatmamanın sebebi nedir anlamış değilim ben anasına filan küfür etti galiba Prandelli duygusal filan falan dediler ama herkesle sorunu var böyle bir TD.lük olmaz bana kalırsa Yılmaz Vural ve Hikmet Karaman gibi hocaları sezon bitene kadar denemeliyiz çok iddialı konuşuyorlardı bu saatten sonra kaybedicek birşeyimizde kalmadı sırf merak ettiğim için görmek istiyorum.

Geri
Üst Alt